• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hay Allah sigara yok artııkk ! bulabildinmi iyi bir doktor bir an önce git canım ihmale gelmez.
Burada arkadaşların yazdığına bakıyorum bi tehlike varsa iki saat yolu göze almam lazım. Devletteki dr kese normal sorun yok deyince öteki doktorun baya yaşlı ultrason cihazınında 40 yıllık gibi olması göz önünde bulununca onu umursamama sebep oldu ama bakıyorum.

Burada arkadaşların yazdığına bakıyorum bi tehlike varsa iki saat yolu göze almam lazım. Devletteki dr kese normal sorun yok deyince öteki doktorun baya yaşlı ultrason cihazınında 40 yıllık gibi olması göz önünde bulununca onu umursamama sebep oldu ama bakıyorum.
Sen bilirsin canım en doğrusunu kendin bilirsin tabiki. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Kizlar sizlere birsey soracam ben çalışmıyorum ama sigortami disardan yatirip dofum paramida almak istiyorum bilgisi olan varmi yada benim gibi yapacak olanlarda vardir belki arastirmislardir ben birine sordum-10 ay yatirilma sarti varmis boyle birsey varmi bilgisi olan varmi

Kızlar doktordan geldim, bebeğine %60 erkek dedi, kafam karıştı o_O
Hadi inş, bir kız bir erkek...
Takvimi silmissin.4 haziranda gözüküyordu doğumun.dün doktora sordum cinsiyeti ne zaman soylersiniz diye.10 gün sonra belli olur dedi.ben de kismetse 14 aralıkta gideyim diyorum.benim de bir kızım var şükür

kizlar cogunun kiz olucak bebegi seneye kiz senesi olucak demekki:) artk bi prens beklioruz bukadar kizin icine:cool::cool:
Ben de prens bekliyorum. 14 unde öğreniriz inş

Merhaba kızlar bu gün ikili test yaptım doktor ense kalınlığı ince dedi 1.12 Sizinkiler nasıl çıktı yzarmısınız lütfen
Benim ki 11+6 da 1 mm diye hatırlıyorum

Kizlar sizlere birsey soracam ben çalışmıyorum ama sigortami disardan yatirip dofum paramida almak istiyorum bilgisi olan varmi yada benim gibi yapacak olanlarda vardir belki arastirmislardir ben birine sordum-10 ay yatirilma sarti varmis boyle birsey varmi bilgisi olan varmi

Ben de yapıcam. 90 gün çalışma diyor. Bu yakında bir tanıdığım ofisinde çalışıyor gösterecek beni ben sigorta parasını onlara ödeyeceğim.

Satlarimiz ayni galiba bdt:29 haziran nasil gecti kontrolun buyumusmu bebis satla uyumlu ilerliyormu aralik 12de kontrolum cook merak ediyorum ne gibi belirtilerin var cok soru sordum:KK45: inşallah saglikla aliriz bebisleri

Sat ım 23 eylül:) en son 6. Haftada gitmiştim. Evet bayağı büyümüş maaşallah çok şükür. Kıpırdıyodu:)
Ben çok zor bi hamilelik geçiriyorum. Çok bulantım var. Birde inanılmaz bir tükürük birikimi... Hep yatıyorum:( inşallah sağlıcakla alırız canım bnm bebişlerimizi kucağımıza..

kizlar bende doktordan ciktim ayrintili ultrason sukur hersey yolundaydi.. cinsiyet tahmini icin ukalalik olabilir dedi ama yuzde 90 kiz dedi gercekten mi flaan dedim kac defa inceledi gösterdi bak burasi vulva diye..burda herkes ultrasona göre erkek dedi ben bile zor inandim kiz diyince ama daha cok erken ilerleyen zamanlarda tekrar baktiririm pembe pembe tutuler almak icin tutuyorum kendimi ne olur ne olmaz diye :)
Hayırlısı olsun canım bana da aynı yorumu yapmıştı doktorum :) ben de zor tutuyorum kendimi ama söz verdim kendime son 3 ayda alıcam cicilerini kuzumun

evet canım bende cok sık acıkıyorum ama yıyıncede cok şişiyorum
Ben bu hafta geceleri bile acıkmaya başladım 5te kalkıyor bişeyler yiyip yatıyorum iştahım çok arttı akşam yemeğinden kalktım şimdi dünyaları yedim böyle oluncada insan korkuyor 3_4günde ne değişti diye Allah muhafaza Rabbim korusun yavrularımızı

Hayırlısı olsun canım bana da aynı yorumu yapmıştı doktorum :) ben de zor tutuyorum kendimi ama söz verdim kendime son 3 ayda alıcam cicilerini kuzumun
saol cnm sanada hayirli olsun :) ben yilbasindan sonra insallah yavas yvas baslicam hzirliklara

hatunlar kaç kilo aldnız bu süreçte ben 10. haftanın içindeyim 1,5 kilo aldım :( 16.haftaya kadar hiç alınmasa bile oluomuş... şimdi kendmi zor tutuorum yoksa çok abartcam yaaa:KK61:

Merhaba kızlar dün uçak yolculuğunda aksilikler olunca baya soğukta kaldım ve o zamandan beri sinirliyim doktora gittim kese bozuk düşük yapacaksın dedi tak diye devlet hast. Gittim hemen adam bi sorun görmüyorum dedi 70 yaşındaydı demi gittiğin doktor burda gitme özel istiyosan dedi ben ilçedeyim ankara ve kırşehire yakın. Ankarada olan arkadaşlar var bana tavsiye verebilir mi.ankarada Hera kadın sağlığı merkezine gitmiştim sadece..
Çok geçmiş olsun canım malesef devlet böyle mutlaka şikayet etmelisin Allah yavrunu korusun canım

hatunlar kaç kilo aldnız bu süreçte ben 10. haftanın içindeyim 1,5 kilo aldım :KK43: 16.haftaya kadar hiç alınmasa bile oluomuş... şimdi kendmi zor tutuorum yoksa çok abartcam yaaa:KK61:
ben ilk haftalar 6-7 kilo vermistim simdi ayniyim 3 haftadir ama artik almamiz normal

kisti olan varmi? bende iki kist varmis renklide cikti bugun haftaya kendi doktoruma soracam

hatunlar kaç kilo aldnız bu süreçte ben 10. haftanın içindeyim 1,5 kilo aldım :KK43: 16.haftaya kadar hiç alınmasa bile oluomuş... şimdi kendmi zor tutuorum yoksa çok abartcam yaaa:KK61:
Bende 11 haftadayim 1 kilo aldım ama istahim çok açık birde bulantı olmasın diye aç kalmamaya çalışıyorum ondan çok kilo alacam diye korkuyorum.

Sat ım 23 eylül:) en son 6. Haftada gitmiştim. Evet bayağı büyümüş maaşallah çok şükür. Kıpırdıyodu:)
Ben çok zor bi hamilelik geçiriyorum. Çok bulantım var. Birde inanılmaz bir tükürük birikimi... Hep yatıyorum:KK43: inşallah sağlıcakla alırız canım bnm bebişlerimizi kucağımıza..
Oyyyy maşallah kuzuyaa inşallah saglikla büyürler canim bende kontrolumu bekliyorum guzel haberlr duyariz inşallah

Back
X