• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hay bu devlet hastanelerii böylemi söylenir yaa nasıl bir vücdansızlık sanki çok normal bişeymiş gibi. Allah şifa versin canım bir an önce iyi bir doktora git hem ne olduğunu öğrenirsin bi müdahele falan edilir gönlünü ferah tut bişey olmaz Allahın izniyle inşallah.
Sağolun arkadaşlar ben yanlış anlattım birden galiba özel hast. Doktor dedi kapanacak bi yer adamda çok yaşlıydı zaten ama ağlayarak çıktım. sonra devlete gittim oda bariz ilgilenmedi ama bi sorun görmedim kesede dedi.

Sağolun arkadaşlar ben yanlış anlattım birden galiba özel hast. Doktor dedi kapanacak bi yer adamda çok yaşlıydı zaten ama ağlayarak çıktım. sonra devlete gittim oda bariz ilgilenmedi ama bi sorun görmedim kesede dedi.
Evet yanlış anlaşılmış olsun bazı özellerde devlet gibi zaten onlardan uzak duruyorum. Devletin cihazları kötü oluyor o yüzden bişey göremeyebiliyolar çevremde çok duydum. İstanbul olsa hemen kendi doktoruma yönlendirdim seni ama Ankara dada vardır çok iyi doktorlar araştırınca bulursun. Şu an ne durumdaymış ki kese tam bişey öğrenemedinmi canım kanaman falanmı oldu ?

ben istanbuldayım ama doktor ikili test yaptırcakmısınız dedi hayır dedik başkada bişey demedi tamam dedi. ben bi mail atiyim doktoruma ona göre randevu aliyim olmadı. çünkü ben 15.hafta geçmiş 16.haftaya doğru gitmiş olucam. geç kalmış olurum.
yaptırmıcaksan 15. hafta gitmen normal ama şuan eğer sadece folik kullanıyosan 12 den sonra ilaçlarını değiştirmek zorunda hnagi hastaneye gidiyorsun

Merhaba kızlar dün uçak yolculuğunda aksilikler olunca baya soğukta kaldım ve o zamandan beri sinirliyim doktora gittim kese bozuk düşük yapacaksın dedi tak diye devlet hast. Gittim hemen adam bi sorun görmüyorum dedi 70 yaşındaydı demi gittiğin doktor burda gitme özel istiyosan dedi ben ilçedeyim ankara ve kırşehire yakın. Ankarada olan arkadaşlar var bana tavsiye verebilir mi.ankarada Hera kadın sağlığı merkezine gitmiştim sadece..
Ankara'da akropol hastanesi Bülent Aydınalp harika bi doktormuş ama randevu alabilir misin bilmiyorum

[QUOTE="Melos21, post: 43789299, member: 663691sadece ustten bakti super bi cihazdi. 4 boyutlu hersey net görundu hersey sukur normal[/QUOTE]
Bana baktığı cihaz çok bulanık.. bebeği seçtim sadece erkek gibi dedi yüzde 60, ben güvenemedim..

Evet yanlış anlaşılmış olsun bazı özellerde devlet gibi zaten onlardan uzak duruyorum. Devletin cihazları kötü oluyor o yüzden bişey göremeyebiliyolar çevremde çok duydum. İstanbul olsa hemen kendi doktoruma yönlendirdim seni ama Ankara dada vardır çok iyi doktorlar araştırınca bulursun. Şu an ne durumdaymış ki kese tam bişey öğrenemedinmi canım kanaman falanmı oldu ?
Çok sağol canım. Ya küçücük biyerde kapanmak üzere olan bi tıp merkezi adam çok yaşlıydı mahremiyetede saygısı yok sigara içiyodu bide benim yanımda. Gittim devlet hast. doktorda bundan farklı değildi ama bi ultrason görüntüsü dahi vermedi kesede bozukluk falan yok dedi bebek canlı dedi ama bilemiyorum...

bende bugün doktoro gittim ikili testlerimi yaptırtım.. çok şükür bi problem yok .. ancak kant estini çarşxamba alıcam..
cinsiyeti içinde büyük ihtimalle kız dedi ama kesin bişey yok dedi

Çok sağol canım. Ya küçücük biyerde kapanmak üzere olan bi tıp merkezi adam çok yaşlıydı mahremiyetede saygısı yok sigara içiyodu bide benim yanımda. Gittim devlet hast. doktorda bundan farklı değildi ama bi ultrason görüntüsü dahi vermedi kesede bozukluk falan yok dedi bebek canlı dedi ama bilemiyorum...
Hay Allah sigara yok artııkk ! bulabildinmi iyi bir doktor bir an önce git canım ihmale gelmez.

oo bayaga sinirda bi yorum yapmis hayirlisi neyse o olsun azck daha bekletcek senin bebis kizin vardi dmi bide kucuk erkek kardes olur bakrsin
Evet canım.. ben öğrenmemiş gibi yapıcam yine.. inşallah bu sefer sağlıklı hayırlı bir oğlum olur.. allah hepimizi. Gönlüne göre versin inşallah

Back
X