• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
14 kasımdan sonra bi daha hiç gitmedim ben 2 hafta sonra gel dedi tam ay sonuna denk geliyordu fakat ben maaşımı aliyim öyle gidiyim dedim o yüzden 5 aralığa aldım randevuyu.
banada 3 hafta sonra gel dedi 5 aralığa aldım :) randevularımız aynı gidiyor bende bi daha gitmedim 16 sından beri burda bazıları 12. haftada ikili testlerini yaptırmaları istenmiş belki sanada öyle diyecekti geçen hafta. inş zamanı kaçırmamışsındır yaptırmak istiyorsan

Ben de dün gittim ortada bir fazlalık gözüküyor ama ben bu kadar çabuk söylemeyi sevmiyorum kesin bir şey söyleyemem falan dedi. Ben de gördüm arkası dönüktü sırtı üstteydi bacaklarının arasında pipisi vardı. Şimdi kafam karıştı kordon olabilir mi acaba
Bizim komşumuza kız demişler.. 5. Ayda erkek demişler başka hastanede.. yanılma olabilir ya da genital tüberkül dür belki.. erkektir belki belli olmaz.. ya sanki herkes erkek çocuğu istiyor.. ilk çocuğu olanlar da erkek istiyor artık :KK70:

Kızlar gittim doktora idrar yolu enfeksiyonu olmuşum, ağrılarım ondanmis, bebisimde çok iyiydi masallah kıpır kıpırdi 1 saat öncesinden ufak çikolata yemistim, bideee erkek olabilir bebis dedi kemik yapısından benzetti ama pipisini görmedik henüz.. bakalım kismette ne var. Sancılarım devam ediyor dua edin lütfen.
Tam idrar tahlili mi yaptırdı... Bakteri lokosit ne çıktı cnm

Ben yaptırmak istemiyorum dedim ikili testi. Sonucu çok yanlış çıkan var. Tut ki öyle oldu yapılacak ne var ? Cinsiyeti de 12. Hafta erken dedi ama bence anladı söylemedi diye düşünüyorum. Ense kalınlığı normal dedi bir sorun yokmuş.

Gözün aydın,ben de meraklanmaya başladım iyice

Bu gebeligimde de kızımda da geriydik.11-12 arasında günümüze yetistik şükür

Ultrasondan ultrasona ve doktorun anlamasına gore değişiyor

Oh maşallah, erkekler çoğalıyor. Benimki de erkektir inş hayirlisiyla

İnş canım senin içinde hayırlısı olur inş

saolun kizlar eksik olmayin evet kimi kanamali yasiomus ama nekdarda olsa urkutucu ve rahatsiz edici ins biter dun gece kontrol amacli gttm cnku bsy yoktu bebek iyiydi kanama alani yoktu bakalm
Canını sıkma içini ferah tut canım atlatacaksın inş.

Kizlar dr vitamin olarak size ne verdi. Bana sadece elevit verdi balik yagi kullanayim dedim simdilik hayir dedi. Bi de catlak icin ben sormadan kendisi 3 krem yazdi. Size de yazayim. Mustela, babe ve pregnacare stretch cream.
Bana balık yağı vanilac imminitum bir de demir hapı verdi 12. Hafta bitince verecektir belkide cnm

Evet canım ondan yaptirdim Kultur verdim ama onun sonucu daha çıkmaz.lokosit ve eeitrosit çıktı
Dikkat et canım bol bol su iç. Temziliğe dikkat ediyosundur zaten ama bu günlük ped fslan kullanıyosan bırak canım onlarda neden olabiliyo takip et kısa sürede atlatırsın inşallah.

Bizim komşumuza kız demişler.. 5. Ayda erkek demişler başka hastanede.. yanılma olabilir ya da genital tüberkül dür belki.. erkektir belki belli olmaz.. ya sanki herkes erkek çocuğu istiyor.. ilk çocuğu olanlar da erkek istiyor artık :KK70:
Ben çok eskiden beridir hep oğlum olsun isterdim ilk bebeğimi :) tabii kız olsa da olur önemli olan sağlıklı olması. Dün doktorum erkek gibi deyince çok mutlu oldum sonra değişebilir kesin bir şey diyemem %80 erkek ama dedi bir de kordon meselesini duyunca değişir mi acaba diye düşünmeye başladım.

kizlar smdi ciktm egitim.arastirmaya gdiorum.yaticam orda bebek iyiydi haraketli ama kesede braz kanama var dedi dualarinizi eksik etmeyn nolur
Canım geçecek inşallh atlatacsksın sakin kalmaya çalış. Benimde vardı kanama alanı kısa sürede atlatılıyor.

Ben çok eskiden beridir hep oğlum olsun isterdim ilk bebeğimi :) tabii kız olsa da olur önemli olan sağlıklı olması. Dün doktorum erkek gibi deyince çok mutlu oldum sonra değişebilir kesin bir şey diyemem %80 erkek ama dedi bir de kordon meselesini duyunca değişir mi acaba diye düşünmeye başladım.
Canım %80 demişse erkektir bence tabi allah bilir.. ama sadece sen değil artik kimse kız çocuğu istemiyor galiba burda okuduklarından onu anladım.. eskiye dönüş var

Kizlar miniklerinizin ense kalinligi kac cikti? Bizim ki 1,3 mm. Dr test yaklasik sonuc verir eger olasilik yuksek olursa kan alip tahlil yapabiliriz o da 2500 tlye malolur dedi. Esim karnimdan sivi alinmadan boyle bi test yapilmasina cok sevindi.

Kizlar miniklerinizin ense kalinligi kac cikti? Bizim ki 1,3 mm. Dr test yaklasik sonuc verir eger olasilik yuksek olursa kan alip tahlil yapabiliriz o da 2500 tlye malolur dedi. Esim karnimdan sivi alinmadan boyle bi test yapilmasina cok sevindi.
Benimde 1,4 mm çıktı. 3 ün üstü anormalmiş. Burun kemiğide vardı oda normaldi. Kan tahlilimde bugün çıktı onada doktorum süper çıkmış dedi atlattık bitti çok şükür. Evet sıvı aldırmak çok tehlikeli kan tahlilinden banada bahsetmişti doktorum bizde sevinmiştik ama gerek kalmadı sizinde gerek kalmıycaktır.

Ben yaptırmak istemiyorum dedim ikili testi. Sonucu çok yanlış çıkan var. Tut ki öyle oldu yapılacak ne var ? Cinsiyeti de 12. Hafta erken dedi ama bence anladı söylemedi diye düşünüyorum. Ense kalınlığı normal dedi bir sorun yokmuş.
bende yaptırmadım çünkü bu test 35 yaş üstü kadınlarda önemliymiş

Benimde 1,4 mm çıktı. 3 ün üstü anormalmiş. Burun kemiğide vardı oda normaldi. Kan tahlilimde bugün çıktı onada doktorum süper çıkmış dedi atlattık bitti çok şükür. Evet sıvı aldırmak çok tehlikeli kan tahlilinden banada bahsetmişti doktorum bizde sevinmiştik ama gerek kalmadı sizinde gerek kalmıycaktır.
Gozunaydin cnm cok sevindim :) bizim de burun kemigi filan herseyi normal insallah cnm biz de iyi sonuc alalim da atlatalim bu asamayi da :)

bende yaptırmadım çünkü bu test 35 yaş üstü kadınlarda önemliymiş
Cnm evet 35 yas ustu icin tehlikeli ama genc yaslarda da allah korusun down sendromu ihtimali var. tabi herseye ragmen cocugu dunyaya getiricem diyenler icin test cok da gerekli degil. Ben cevremde bu sekilde cocugu olan aileler gordugum ve aileden ziyade cocuklarin yasadigi sıkıntıyı yakindan gordugum icin uzulerek de olsa dunyaya getirmezdim diye dusunuyorum. O yuzden bu testin iyi cikmasi benim icin cok muhim.

Gozunaydin cnm cok sevindim :) bizim de burun kemigi filan herseyi normal insallah cnm biz de iyi sonuc alalim da atlatalim bu asamayi da :)
Alırsın canım için rahat olsun bi anormallik olsa ultrasonda anlaşılırdı ama yinede emin olmak için kan testide önemliymiş. Tarama olayı bitti diye rahatladım bugün. Dışarda yapılacak bi 2. düzey ayrıntılı usg kaldı 20. haftadan sonra onuda atlattıkmı bi daha doğuma doğru ilerliycez inşallah. Keseleri görüp kalp atışını dinlediğimiz günler dün gibi yaa ilk 3 ay bitti bile çok şükür bin şükür Allaha :KK68:

Back
X