• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
saolun kizlar eksik olmayin evet kimi kanamali yasiomus ama nekdarda olsa urkutucu ve rahatsiz edici ins biter dun gece kontrol amacli gttm cnku bsy yoktu bebek iyiydi kanama alani yoktu bakalm
hayırlı haberlerle gel inşallah bebişin iyidir merak etme canım

Kızlar 5 aralık cumartesi doktor randevum var 12. Haftalık olucam tam o gün. Sizce cinsiyet belli olur mu ? Bugüne kdr doktor hic cinsiyey tahmininde bukunmadı. Henüz 2li testte istemedi benden. Ama cumartesi gittigimde sorucam doktora sizce kızamı erkeğemi benziyor diye. Çok merak ediyorum :))

Canim benim dun tam 12 ydi 2 li tarama vardi baya inceledi bebegi cinsiyeti sordun erken henuz dedi... ben cok umutlanma derim sayfada 10. Haftalarda ogrenip daha sonra degisenler cok oldu dun bana tahmin yapsaydi inanmazdim bence 15 16. Haftalari beklemek lazim dogru sonuc icin

Ben sadece folic asit iciyorum 6. Haftadan beri başka hiç vitamin vermedi doktorum. Ve çok fazla istifra ettim işahsızım balık fln iyiyorum ama ekmek fln hiç tüketemiyorum az az yiyiyorum hep elimden gelse yerim ama malesef icim almıyor. 2 kez serum yedim bu bulantılar yüzünden. Gebelige basladigimda 58.5 tum şimdi 55 kiloyum. Doktor bir zararı olmadıgını söylüyor. 4. Aydan sonra bebeği beslemeye başlıyosun. 4. Aya kdr o senin depolarından besleniyo sen kendin için yiyiosun halsiz kalmamak için dedi. O yüzden pek takmıyorum bu durumu takarsam çünkü boşuna stres yapıyorum üzülüyorum.
12. haftada veriyorlar zaten diğer vitaminleri folic asid de bırakılıyor. Birde bebek 12. hafta itibariyle anneden beslenmeye başlıyor.

Ben sadece folic asit iciyorum 6. Haftadan beri başka hiç vitamin vermedi doktorum. Ve çok fazla istifra ettim işahsızım balık fln iyiyorum ama ekmek fln hiç tüketemiyorum az az yiyiyorum hep elimden gelse yerim ama malesef icim almıyor. 2 kez serum yedim bu bulantılar yüzünden. Gebelige basladigimda 58.5 tum şimdi 55 kiloyum. Doktor bir zararı olmadıgını söylüyor. 4. Aydan sonra bebeği beslemeye başlıyosun. 4. Aya kdr o senin depolarından besleniyo sen kendin için yiyiosun halsiz kalmamak için dedi. O yüzden pek takmıyorum bu durumu takarsam çünkü boşuna stres yapıyorum üzülüyorum.

Neden vitamin vermediklerini anlamıyorum. Benimki de vermiyor nedense. Tamam bebek bizden besleniyor ama depolarımızı güçlü tutmamız gerekmiyor mu bebek boşalttıkça bizim bu depoları güçlendirmemiz lazım.

Bir dra daha mı gitsem acaba diyorum

Neden vitamin vermediklerini anlamıyorum. Benimki de vermiyor nedense. Tamam bebek bizden besleniyor ama depolarımızı güçlü tutmamız gerekmiyor mu bebek boşalttıkça bizim bu depoları güçlendirmemiz lazım.

Bir dra daha mı gitsem acaba diyorum
Aynen öyle annenin değerleri düşer vermesi lazım ne kadar iyi beslensekte yeterli vitamin alamıyoruz zaten

Aynen öyle annenin değerleri düşer vermesi lazım ne kadar iyi beslensekte yeterli vitamin alamıyoruz zaten
E bu elevitlerin içinde de zaten bolca vitamin yok mu? Benim içtiğimde b1 b2 b6 folik asit b12 c vitamini d3 e vitamini ve biotin var demir magnezyum vs. Var.
Elevitte de vardır ondan vermiyordur.
Başka ne vitamin lazım ki?

kizlar simdi acike geldim proltn depot oldum igne progestanin yuklu hali doktorumu bekliyoruz ins bebegim iyidirr
Progestan iğnesinden daha kuvvetliymiş iyi gelir inşallah. Bebeğinde iyidir stresini tahmin edebiliyorum Allah acısını göstermesin İnşallah canım.

Kizlar tsk ederim :) ben de kiz istiyordum ama kismette erkek annesi olmak varmis :) bu arada cinsiyeti belli olmayanlarin bence buyuk ihtimalle kizi olacak. Cinsiyeti erken ogrenenlerin genelde oglu oluyor bizim de oyle oldu. Cin takvimi rus takvimi v.s. ye de hic bakmayin hepsine gore bebegimiz kizdi :))
Canım cinsiyetle alakası yok kızımı 12 haftalıkken. Öğrenmiştim ben..

E bu elevitlerin içinde de zaten bolca vitamin yok mu? Benim içtiğimde b1 b2 b6 folik asit b12 c vitamini d3 e vitamini ve biotin var demir magnezyum vs. Var.
Elevitte de vardır ondan vermiyordur.
Başka ne vitamin lazım ki?

Biz de elevitten bahsediyoruz. Bazılarımızın dru hala başlatmadı elevit veya decavite

Kızlar 5 aralık cumartesi doktor randevum var 12. Haftalık olucam tam o gün. Sizce cinsiyet belli olur mu ? Bugüne kdr doktor hic cinsiyey tahmininde bukunmadı. Henüz 2li testte istemedi benden. Ama cumartesi gittigimde sorucam doktora sizce kızamı erkeğemi benziyor diye. Çok merak ediyorum :))

Canım günlerimiz yakın bende 5 aralıkta gidicem kontrole :) benimki ikili test zamanı gledi dedi seninki niye demedi acaba ama ben yaptırmadım. İnşallah cinsyet söylerler ya :(

Back
X