• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlarrr oglusum cok sansli bir suru gelin adayimiz varr :)) kesin erkekmis :) herseyi de cok normalmis :)
Gözün aydın,ben de meraklanmaya başladım iyice

slm kızlar şimdi kontrolden geldim ikinci kez kalp atışını duydum bebişimin çok şükür iyimiş bebişim ama 3 hafta sonra ikili test dedi bir de 9+6 çıktı ama ileriki zamanlarda daha da net söylerim dedi 3 gün geriden gidiyoruz şimdilik benim gibi olan var mı iyi olduğunu görmek kalp atışlarını duymak o kadar güzel ki çok şükür Rabbime
Bu gebeligimde de kızımda da geriydik.11-12 arasında günümüze yetistik şükür

Aynen cnm ama bence senin minnos kiz erkek olsa anlardi dr benim senden daha geride olmasina ragmen cinsiyeti cok net belliydi dr kesin konustu. Erkek olsa belli olurdu senin de.
Ultrasondan ultrasona ve doktorun anlamasına gore değişiyor

Merhaba kızlar ben anca girebildim siteye şükür kavuşturana:)) Ctesi kontrolüm vardı %99,9 erkek dedi banada cinsiyet netleşti yani.Hayırlısıyl kucağımıza alırız inş
Oh maşallah, erkekler çoğalıyor. Benimki de erkektir inş hayirlisiyla

kizlar smdi ciktm egitim.arastirmaya gdiorum.yaticam orda bebek iyiydi haraketli ama kesede braz kanama var dedi dualarinizi eksik etmeyn nolur
Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inş,geçmiş olsun

Canım günlerimiz yakın bende 5 aralıkta gidicem kontrole :) benimki ikili test zamanı gledi dedi seninki niye demedi acaba ama ben yaptırmadım. İnşallah cinsyet söylerler ya :KK43:

Ben bundan önce 14 kasımda gitmiştim canım o zaman 2li test için daha erkendi burdan takip ettiğime göre. Sanırım şimdi cumartesi günü gittiğimde ikili test istiycek. Yani öyle düşünüyorum ama bazı doktorlarda istemiyormuş direk 3lü test yada 4 lü test yapıyormuş.

Canim benim dun tam 12 ydi 2 li tarama vardi baya inceledi bebegi cinsiyeti sordun erken henuz dedi... ben cok umutlanma derim sayfada 10. Haftalarda ogrenip daha sonra degisenler cok oldu dun bana tahmin yapsaydi inanmazdim bence 15 16. Haftalari beklemek lazim dogru sonuc icin

Bakalım eğer hastanede fiyat bana uyarsa yaptırım orda bi daha uğraşmam devlette. Erkekler erken gösteriyormuş sözde kızlar geç kalıyomuş :) Kızmıdır nedir ponçikler :21:

Ben bundan önce 14 kasımda gitmiştim canım o zaman 2li test için daha erkendi burdan takip ettiğime göre. Sanırım şimdi cumartesi günü gittiğimde ikili test istiycek. Yani öyle düşünüyorum ama bazı doktorlarda istemiyormuş direk 3lü test yada 4 lü test yapıyormuş.
benimde 14 kasımdı 16 da gittim yaptırmak istersen haftaya gel dedi gitmedim. doktorum hatta direk sadece ikili yaptırıyorum ben üçlü çok eski bi test 4 e gerek duymuyoruz biz dedi. Her doktor farklı ama gününde gidiyorsan acaba unuttumu dedim.

benimde 14 kasımdı 16 da gittim yaptırmak istersen haftaya gel dedi gitmedim. doktorum hatta direk sadece ikili yaptırıyorum ben üçlü çok eski bi test 4 e gerek duymuyoruz biz dedi. Her doktor farklı ama gününde gidiyorsan acaba unuttumu dedim.

14 kasımdan sonra bi daha hiç gitmedim ben 2 hafta sonra gel dedi tam ay sonuna denk geliyordu fakat ben maaşımı aliyim öyle gidiyim dedim o yüzden 5 aralığa aldım randevuyu.

En iyi sonucu veren 2 li canım o iyi çıkarsa 3 lüye 4 lüye gerek kalmıyor zaten.

:KK48: bazen kordon oluyor , ya bacağı kapalı ya da ters pozisyon

Ben de dün gittim ortada bir fazlalık gözüküyor ama ben bu kadar çabuk söylemeyi sevmiyorum kesin bir şey söyleyemem falan dedi. Ben de gördüm arkası dönüktü sırtı üstteydi bacaklarının arasında pipisi vardı. Şimdi kafam karıştı kordon olabilir mi acaba

Back
X