• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kizlar smdi geldm eve kanamam.devam ediyo yapilcak bisey yok dediler bebek iyi kanama gozukmedi ulturasonda yatiorm suan hepinzden allah razi olsun
Geçmiş olsun canım nasıl doktoruna güveniyo musun fsrklı fsrklı doktorlara gitme kafan karışır evde istirahat et bi süre artmadıkçada tavsiyelerine uy öyle diyolsrsa gitme cnm sennden de razı olsun bebeğini sana bağışlasın. Wcye kalk sade. Yatırmayı teklif etmediler mi serum takviyesi falan ?

Geçmiş olsun canım nasıl doktoruna güveniyo musun fsrklı fsrklı doktorlara gitme kafan karışır evde istirahat et bi süre artmadıkçada tavsiyelerine uy öyle diyolsrsa gitme cnm sennden de razı olsun bebeğini sana bağışlasın. Wcye kalk sade. Yatırmayı teklif etmediler mi serum takviyesi falan ?
kendi doktoruma guveniyorum cokta seviorm ama belki dedim.egitim.arastrmada daha detayli bakilr ama olmadi.tabi serum fln takmadi olur kanama bebek iyi git yat dedi benm doktrum sabah ignemi yapti ztn smdide sadece wc ye kalkiorrm suan azaldi bebek iyi kanamanin yeri belirsz hamileyken adet oluyodum diyenelre inanmazdm

Kızlar çatlak için aci badem sütünü kullaniyorum.. cidden nemlendiriyor ve ekonomik..

kendi doktoruma guveniyorum cokta seviorm ama belki dedim.egitim.arastrmada daha detayli bakilr ama olmadi.tabi serum fln takmadi olur kanama bebek iyi git yat dedi benm doktrum sabah ignemi yapti ztn smdide sadece wc ye kalkiorrm suan azaldi bebek iyi kanamanin yeri belirsz hamileyken adet oluyodum diyenelre inanmazdm
Canım benim hamileliğin ilk aylarında kahverengi lekenmem olmuştu hatırlarsan araştırma diye Kanuniye gitmiştim biliyosun işte orayı ana baba günü acile gittik kadın alttan muayene etti düşük olabilir dediğimde düşen bebeğe biz bişey yapamayız düşecek bebek düşer demişti gerizekalılar..Başka hastaneye gittim hemen yatış yaptılar ve kurumuştu...Allah çok büyük herşey çokgüzel olacak moralini sakın bozma

kızlar ikili test sonucumda 34 haftadan önce sponton dogum rıskım 1/90 cıkmış yanı bıraz yuksek? sızde bu oran kac cıktı? bırde boylarınızı yazarmısınız...
canim bende sponton diye birsey yazmiyor boyumda 166 kilomda 68

Seninle günlerimiz aynı Canm Bnde çok merak ediyorum benimkileri :)
Ahh evet aynıymış :) ben cinsiyetten önce sağlıklı mı iyi mi ne halde onu merak ediyorum :/ en son 7 kasımda gitmiştim. Ve hiçbir yeri belli değildi. Kalp atışını görmüştük. Şimdi belli olmuştur nasıl acaba :) benimkiler dedin ikiz mi yoksa :) sen ne zaman doktora gittin en son? Nasıllardı?

Canimya basin sag olsun bende kizimi 35+4 te dogurdum suyum geldi nasil kaybettin özel deilse
Canim sancim vardi aksam gittim nst ye baglandim sonra doktor almaya karar verdi bebek gelecek,dedi zaten 2 gun once ciger gelistirici igne vuruldum 4 tane belliydi ozaman erken geleceği neyseki dogdu saglikliydi 6 gun yatacakti kuvezde 4,gun birden kalbi durdu donduremedik dediler doktor bile sokttaydi çünkü gayet saglikliydi bebegim 2 gun kalmisti çıkmasına birden oldu hersey nasi diyorum canim rabbim bundan sonra boyle acilar yasatmasin,insallah dünyam karardi kendime gelemedim ama alisiyoruz zamanla rabbim geride kalan evlatlarimiza uzun omurler versin insallah

Badem yağını başladım sabah akşam sürüyorum lierac aldım n11 den ona daha başlamadım ama akşam lierac sabah bademyağı yaparım belki
İyi fikir canım.. yalniz ben karından çatlayacağım sandım hep karnıma sürdüm karnım çıkmadı basenden çatladım :KK70:

kızlar ikili test sonucumda 34 haftadan önce sponton dogum rıskım 1/90 cıkmış yanı bıraz yuksek? sızde bu oran kac cıktı? bırde boylarınızı yazarmısınız...
Doktor ne dedi peki deger icin tahlil kagidinda nerde yaziyor canim 2li test galiba dedigin

Bence de 500 normal sonuçta hem bebege hem anneye yetmesi lazım 400 az geldi bana.
Kaç haftalıksın sen? Nezaman basladin
Canım yazamadım o an hastanedeydim sonra eve gel yemek hazırla derken geç oldu cevap verebilmem, 13 hafta 1-2 gün falanım şuan. Daha dün başladım. Haftada 2 gün balık yiyebilirsen bir gün al bir gün alma hapı dedi haftada bir ya da daha hiç yiyemezsen her gün kullan dedi.

Back
X