• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Doktorlar teorik bilgilere dayanıyor ama ebeler tecrübeleriyle konuşuyor ve 40 günlük erkek çocuğunun damar atar gibi attığını söylüyor bunu birçok yasli ebeye sorun kızlar . ben ne hissettigimin farkındayım hissetmeyenler icin diyecek birseyim yok . özellikle ilk gebeligim olmadığı için hissettigim şeyin ffarkındayım ayırt edilebilecek birşey ona bakarsak 16.-20. Haftalar da da hareketleri bağırsak olabilir yada 20 haftalık olmuş biri hissedemiyor 16 haftalık biri hissediyor . kişiden kişiye değişiyor . yalan soyluyormusuz gibi bir izlenim oldu . dediğim gibi hisseden hisseder hissetmeyen hissetmez hepsi bu
Bende 6 haftalik felandi canim baya seyirme hissettim ama alt rarafta deildi yukarlardaydi baya bariz oldu bende acaba gazmiydi dedim kendi kendime birdahada olmadi bende erkek diye dusunuyorum rabbim hayirlisiyla nasip eder inşaallah kim ne istiyorsa rabbim nasip etsin

Bende öyle şeyler hissediyorum tam bebeğin olduğu yerde ama doktorum çok erken hissedilmez dedi. Bide bebeğin hareketleri içerde kelebek uçması gibi gıdıklar gibi hissedilirmiş ilk diğerleri rahimdeki büyümeden olan gerilmelermiş.

Ben otururken biraz öne eğiliyorum o zaman pıt pıt hissediyprum bazen, gaz çok başka.. Birde sırt üstü yattığımda oynuyo gibi. Maşşallah koca bi göbeğim var yağlı yağlı görseniz 5 aylık sanki. Ne olacak benim bu halim. Ekmeği kesexeğim artık. Çavdar yiyorum ama. Kahvaltı dışunda yememeye çalışacağım. Zaten tatlıyla aram yok. Makarna pilav da yemezsem çok kilo almam inşallah. İlk hamileliğimde toplam 20 kilo almıştım

@Lillyyy nasıl anlatsam bilemiyorum canım böyle bastırıyor bazen içeriye doğru gernesme hareketi gibi itiyor beni ben nerde olduğunu ve nereye doğru geçtiğini de hissediyorum. Bağırsaktan farklı selverrr selverrr canım sen nasıl hissediyorsun tarif edemiyorum gibi ben :)
Canim benimki bariz pıt pıt vuruyor bikere aniden oksurmustum cildirmisti pitir pitir icinde baya hissediliyor

Canimya cok aci dedigin givi hepimiz rabbimin emrinizdeyiz bizim bile ne olacagimiz belli deil veren o alan o nekadar omur bictiyse rabbim canim benimkide 7 gun kuvezde kaldi benimde elim bagrimdaydi cok korkulu gunler gecirdik neler yasadik anlatamam sen yasadin bilirsin rabbim bu evladini saglikla almayı nasip etsin inşaallah evlatlarimizi korusun kurban oldugum
Aynen canim rabbim hayırlısıyla dogum yapip evime bebegmle gelmeyi nasip etsin hepimize insallah

Bende öyle şeyler hissediyorum tam bebeğin olduğu yerde ama doktorum çok erken hissedilmez dedi. Bide bebeğin hareketleri içerde kelebek uçması gibi gıdıklar gibi hissedilirmiş ilk diğerleri rahimdeki büyümeden olan gerilmelermiş.
Doktor teorik konusuyor ben hissediyosam olay bitmistir onlar zaten inanmaz sen nasil hissediyosan odur canim bazisi balik kaymasi ,bazisi kelebek ucmasi,bazisi pit pit diye hisseder seninkide bebektir ama emjnolamiyosundur

iki gündür yemeği yeyip uyuyorum yaa sonra da bu saatte uyaniyom :( newmoon142 newmoon142 iyi olmanıza sevindim canım kizlar dis etlerimde kanama olmaya başladı diye doktora gittim bu haftalarda normal dedi bastirarak fircala iyice kanasin şişlik yapmasin dedi ben de bi kac gündür yüzeysel fircaliyordum yirmilik dis icinse sadece bekleyeceğim şimdilik bi islem yapmayalim dedi doktor :(

selverrr selverrr evet bende bariz hissediyorum hatta çok yyoruldugumda hareket etmedi diye çok korktum vücudum dinlenincr oda hareketlendi ben bide düşük riskinden ötürü surekli yatıyorum hareket etmiyorum vücudumu dinliyorum tecrübenin de verdiği birşey var tabi . artı doktor teorik konusuyo o çok güvenliğimiz usg ler yaniliyor gramaj da ama ebeler elle muayene edince hepsini iyi biliyor . doktorların tabiki de hakkını yiyemeyiz ama ebeler kadar tecrübe bilgi yok .ebe kilosunu cinsiyetini el yoluyla muayene ile biliyorken hakkini yiyemeyiz

hareketlerin hissedilebildigini düşünüyorum ama 6 haftalik bebeğe malesef pek inanamiyorum yani hangi arkadas dedi tam hatirlamiyorum ve kendisini de itham etmiyorum yanlis anlasilmasin ama daha 5 mm lik bisey hareket yetenegi yok kalbi yeni olusuyo ama 12. haftadan sonra hissediliyor olması bana da mantıklı geliyo ben pek anlamiyorum bebegim su an nerede hissettiklerim gaz mi bebek hareketi mi kelebegin kanat cirpisininda nasil bi his olduğunu bilmiyorum çünkü :)) fakat bi an evvel hissedebilmeyi cok istiyorum bu korkular ve evhamlardan kurtulma adına

Günaydınlaaaar :KK49: havalar soğudukça sıcacık yataktan çıkıp da işe gitmek çok zor geliyor :KK42: cuma gelsin çabucak

Günaydınlaaaar :KK49: havalar soğudukça sıcacık yataktan çıkıp da işe gitmek çok zor geliyor :KK42: cuma gelsin çabucak

Günaydın:) ben uyuyamadım ya bu saat oldu, bu uyku problemi çok fena ya işe gitmek ne mümkün

Cuma kontrole mi gidiyosun cnm

Günaydın:) ben uyuyamadım ya bu saat oldu, bu uyku problemi çok fena ya işe gitmek ne mümkün

Cuma kontrole mi gidiyosun cnm
Ayy bende de uyku problem çünkü hep uyumak istiyorum Normalde bu cuma gidecektik ama gelecek haftaya erteledik mecburi sebeplerden dolayı. Ben sabırsızlandıkça günler erteleniyor :/ sen ne zaman gidiyorsun inşallah?

Zamanı geçerse yaptıramıyormuyuz ay bunu bilmiyodum inşallah öyle birşey olmamıştır.. Yaptırmak istiyordum çünkü ben. Ama doktorum hiç demedi öyle birşey benim şekerim ilk toplu kan testimde yüksek çıkmıştı 103. Benden 3 aylık şeker testi istedi onu yaptırdım onu götürdüm 14 kasım da ona baktı ve haftaya yeniden gel dedi ama gitmedim 3 hafta geçti nerdeyse cumartesi gidicem bakalım inş. kızmaz bana nerdesin sen diye :110:
her testin bi haftası var o yüzden doktor ne zaman gel derse o zaman gidin. Şekerin için de geçmiş olsun canım.

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ne güzel herkes cinsiyet öğrenmiş, hareketler hissedilmeye başlanmış. Ben de yarın doktora gitcem 11 + 4 olacağım galiba. Cinsiyet söylemez tahminimce, ikili test hakkında konuşalım dedi.
Benim bıdık kız mı erkek mi hiç bununla ilgili tahminim yok.
Benim eşim 3 erkek kardeş, eltim de benden 5 hafta önden hamile, ona erkek gibi demişler. Ben de kız olsa dedim içimden, aileye 1 ay ara ile bir kız bir erkek bebek girsin diye. Ama hayırlısı tabi. Sağlıkla doğsunlar inşallah hepimizin ki.

Bana bir şeyler oluyor.. eklem yerlerim ağrıyor.. aşırı halsizlik..bardak bile taşımak agir geliyor.. başımı kaldıramıyorum.. bana dua edin.. hasta olma lüksüm yok.. ne bana ne kızıma bakacak kimse yok

Back
X