• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kizlar smdi geldm eve kanamam.devam ediyo yapilcak bisey yok dediler bebek iyi kanama gozukmedi ulturasonda yatiorm suan hepinzden allah razi olsun
Canim cok geçmiş olsun rabbim sifa versin tez zamanda duzelirsin insallah canim

ben de şimdii evdekilerden saf zeytinyağı ve badem yağını karıştırdm göbüşe sürdüm bi de streçledim rahat ettim :)

liearac da mustela da kullanan çok var nedense mustelaya içim ısındı bi de onu alıcam tammdr

Selam güzel anneler ve anne adayları..
Kaç gündür sitede sorun vardı giremedim. Şimdi bir bakayım dedim düzelmiş.. İnsan okuyamayınca eksik hissediyor :) Şu birkaç gündür turşu küpüne düştüm sanki.. Sabah kahvaltıda bile yiyorum. Her öğün yemek istiyorum. Suyunu içiyorum. Hayallerimde hep turşu var :) kız bu kız :) bugün ikili test sonucumu aldım doktora whatsapptan attım. Kontrolüm yoktu bugün. 17 aralıkta gel dedi. Bekle ki zaman geçsin şimdi.. Neyse en azından gittiğimde gösterirse velet öğrenicem cinsiyeti.. Hazırlık yapmak istiyorum.. Şu cinsiyet meselesi bağlıyor elimi kolumu.
Fre beta degerin kac cikti canim

ben de şimdii evdekilerden saf zeytinyağı ve badem yağını karıştırdm göbüşe sürdüm bi de streçledim rahat ettim :)

liearac da mustela da kullanan çok var nedense mustelaya içim ısındı bi de onu alıcam tammdr
Evet zwytinyağı cok iyi geliyor.
Ben mistella kulanıyorum.
Gece zeytinyagi sabah mustella ...
Ama strecledim derken gobeginimi ?
Sakn oyle strecleme gobegini cok zararli

20. haftaya kadar hissedilmezmiş ama bağırsak hareketleri ve rahim kasılmalarıyla karıştırılırmış.
Benim 4 uncu gebeligim canim bide zayifim bagirsak hamile olunca yanlara kayiyor ama bebek tam seyinin ustunde icerde oynuyor ayirt edilebilir

Bende hissediyorum ilk hamileliğim değil ve ilk gebeligimle arasında 1 sene bile yok zaten bağırsak hareketinden farklı bir hareket tabi bunu daha önceki gebeligimde pek ayırt edememistim ama şuan çok aşikar .

Evet zwytinyağı cok iyi geliyor.
Ben mistella kulanıyorum.
Gece zeytinyagi sabah mustella ...
Ama strecledim derken gobeginimi ?
Sakn oyle strecleme gobegini cok zararli
evet göbeğii :( ama yağı sürünce göbek açık mı gezcez giydğim şeylere bulşcak heeep :s

Lillyyy Lillyyy nasıl anlatsam bilemiyorum canım böyle bastırıyor bazen içeriye doğru gernesme hareketi gibi itiyor beni ben nerde olduğunu ve nereye doğru geçtiğini de hissediyorum. Bağırsaktan farklı selverrr selverrr canım sen nasıl hissediyorsun tarif edemiyorum gibi ben :)

Lillyyy Lillyyy nasıl anlatsam bilemiyorum canım böyle bastırıyor bazen içeriye doğru gernesme hareketi gibi itiyor beni ben nerde olduğunu ve nereye doğru geçtiğini de hissediyorum. Bağırsaktan farklı selverrr selverrr canım sen nasıl hissediyorsun tarif edemiyorum gibi ben :)
Bende öyle şeyler hissediyorum tam bebeğin olduğu yerde ama doktorum çok erken hissedilmez dedi. Bide bebeğin hareketleri içerde kelebek uçması gibi gıdıklar gibi hissedilirmiş ilk diğerleri rahimdeki büyümeden olan gerilmelermiş.

Bende öyle şeyler hissediyorum tam bebeğin olduğu yerde ama doktorum çok erken hissedilmez dedi. Bide bebeğin hareketleri içerde kelebek uçması gibi gıdıklar gibi hissedilirmiş ilk diğerleri rahimdeki büyümeden olan gerilmelermiş.
Benim doktorum da böyle dedi. Hatta hisseder miyim dedim mümkün değil çok erken daha bebek kasları o.kadar güclü değil dedi.

Doktorlar teorik bilgilere dayanıyor ama ebeler tecrübeleriyle konuşuyor ve 40 günlük erkek çocuğunun damar atar gibi attığını söylüyor bunu birçok yasli ebeye sorun kızlar . ben ne hissettigimin farkındayım hissetmeyenler icin diyecek birseyim yok . özellikle ilk gebeligim olmadığı için hissettigim şeyin ffarkındayım ayırt edilebilecek birşey ona bakarsak 16.-20. Haftalar da da hareketleri bağırsak olabilir yada 20 haftalık olmuş biri hissedemiyor 16 haftalık biri hissediyor . kişiden kişiye değişiyor . yalan soyluyormusuz gibi bir izlenim oldu . dediğim gibi hisseden hisseder hissetmeyen hissetmez hepsi bu

Canim sancim vardi aksam gittim nst ye baglandim sonra doktor almaya karar verdi bebek gelecek,dedi zaten 2 gun once ciger gelistirici igne vuruldum 4 tane belliydi ozaman erken geleceği neyseki dogdu saglikliydi 6 gun yatacakti kuvezde 4,gun birden kalbi durdu donduremedik dediler doktor bile sokttaydi çünkü gayet saglikliydi bebegim 2 gun kalmisti çıkmasına birden oldu hersey nasi diyorum canim rabbim bundan sonra boyle acilar yasatmasin,insallah dünyam karardi kendime gelemedim ama alisiyoruz zamanla rabbim geride kalan evlatlarimiza uzun omurler versin insallah
Canimya cok aci dedigin givi hepimiz rabbimin emrinizdeyiz bizim bile ne olacagimiz belli deil veren o alan o nekadar omur bictiyse rabbim canim benimkide 7 gun kuvezde kaldi benimde elim bagrimdaydi cok korkulu gunler gecirdik neler yasadik anlatamam sen yasadin bilirsin rabbim bu evladini saglikla almayı nasip etsin inşaallah evlatlarimizi korusun kurban oldugum

Back
X