- 20 Aralık 2011
- 1.201
- 712
- 323
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #7.981
günaydın kızlar ftbl çok sevindim canım darısı hepimizin başına bizde görsek minnoş elleri bacakları
bende yarın gece gidicem ama zaman geçmedi bu sefer bir türlü. 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar sizde şimdiden benim gibi yüzüstü yatamıyor musunuz ?
afiyet bal seker olsun bende gecen cilek diye tutturdum:)
günaydın kızlar ftbl çok sevindim canım darısı hepimizin başına bizde görsek minnoş elleri bacaklarıbende yarın gece gidicem ama zaman geçmedi bu sefer bir türlü.
![]()
Yatıyorum ben. Sen neden yatamıyorsun ki? Miden mi?
İnsanın canı çilek istiyor gerçekten ama kötü yani hormonlu, sonra vazgeçiyorsun.
Ben de 24 ünde gitcem. 10 haftalık olcam o zaman. Ben de görür müyüm ellerini ayaklarını. Geçen hafta fasulye gibiydi
benimki bugun tam ökuzdu valla simdide sakaya vuruyo iyice gicik ediyo beni
dün akşam benim başımada buna benzer bişey geldi tatlı bişeyler yedim tv karşısında otururken bebeğimin olduğu tarafta böyle sanki bi tüyün gıdıklaması gibi 3 4 saniyelik bişey aradan 10 saniye geçmeden yine aynısı oldu daha hissedebilmemiz için erken gibi ama anlayamadım o gıdık neydi peki
ay maşallah darısı bizim başımıza.bende mutlaka çikolata yicem elleri kollarını görelim![]()
ruh öküzü ya da değiller ama iyi ki varlar az önce eşime moralim bozuldu ama yine fayda ondan var sadece aksam ezanindan bu yana midemde yanma var sağolsun basimda dolanip duruyo napmaliyim diye ama ben de blmiyom ki yanmaya ne iyi gelir ilac almayi da düşünmüyorum Saraçoğlu nun ik yudum süt tavsiyesini deneyen var mı eger iyiyse paket sütten de olsa icmeye çalışıcam![]()
Ben ilk öğrendiğimden beri herkes biliyor:)Günaydın hanımlarrgebeliğinizi ne zaman söylediniz? Ya da söylemeyi düsünüyorsunuz? Benim 10 hafta bitti bugün 10+1 oldum. Hala çok yakınlar dışında söylemedim.
Benimdee :))Ben ilk öğrendiğimden beri herkes biliyor:)
3 hafta sonra cagirdi doktorum beni canimHayırlı uğurlu olsun canım bende çok duygulanmıştım duyduğumda bidahaki kontrl ne zman
çok sağol canim inşallah en kisa zamanda sen de duyarsın ne zaman gidiyorsun doktoraBen yazdim ama gormedin heralde canim cook sevindim hayirla saglikla devam etsin inşallah darisi basima
Cook sevindim gozunaydin darisi basima inşallah canim bende korku ve heycanla cumartesiyi bekliyorum
Benim de 3 hafta sonra çağırmıştı. Ben 4 hafta sonra gideyim diorum. Bi sorun olur mu ki..şart mı kalp atışı sonrası 3 hafta3 hafta sonra cagirdi doktorum beni canim
Bence skıntı olmaz.. hem cinsiyetini de öğrenmiş olursun..Benim de 3 hafta sonra çağırmıştı. Ben 4 hafta sonra gideyim diorum. Bi sorun olur mu ki..şart mı kalp atışı sonrası 3 hafta
hiç bilmiyorum ki canim sen gene de 3 hafta dediyse 3 hafta sonra git canimBenim de 3 hafta sonra çağırmıştı. Ben 4 hafta sonra gideyim diorum. Bi sorun olur mu ki..şart mı kalp atışı sonrası 3 hafta
Bugun isyerinden baska bir arkadas ailevi nedenler dolayisiyla is birakmak icin dilekce yazdirdi..noter bunu onaylamamis ihtarname olarak degistiriyo ve 2 nusha noterde 1 nusha arkadasta kalarak onay veriyor..bizim sirketin ik sorumlusu x bayan ihtarname olmamasi gerektigini bu sekilde olacak isinde olmayacagini soyluyor..arkadasta notere tekrar gidip ihtarnameyi iptal ettiriyor bosu bosuna parasi yaniyo..sizce ik neden ihtarname degilde bir dilekce istiyor noter onayli....
Birde ben bu durumdan vazgecebilirmiyim..cunku olay ben hastahanedeyken oluyor...3 gun hastahanede yattigim donemde bu isten ayrilmak isteyen arkadas gonulluydu zaten birde yaz doneminden kalan kasiyer bir hanim vardi o cikarilcakmis..isyeri sendika temsilcimiz vardiya arkadasim y bey beni hastahanedeyken aradi...iste gonullu olan arkadasi dedi birde bu bayanin istifasini yazacagini dedi...bana o bayanin yerine sen cikmak istermisin kendin gonullu olarak dedi paranida alacaksin dedi sadece ihbari alamayacaksin dedi...bende karar vermedim aksama esim gelince arariz seni esimede konuyu anlatirsin dedim...aksam bizi aradi esimde tamam benim hanim ciksin tamam tamam demis o kizcagiz kalsin demis...tekrarinda beni arayipta bana birsey demiyolar adima mail atilmis bu benim 5. Gebeligim ve dusuklerim oldu o yuzden beni dusunmuslermis isyerinde oyle diyolar...
Bugun ik daki bayan banada saglik sorunlarimdan dolayi diye kidem ve ihbarnamemi almak kosuluyla isten ayrilmak istiyorum diye dilekce yazarsin dedi...ben bu dilekceyi yazarsam saglik sorunumun ispatini benden isterler mi sonrasinda...hamilelik konusunda tazminat alamama durumu olusabilir mi hakkimda...durumu bana karsi kullanabilirler mi..yarin ozel kadin doguma gidicem bu konu hakkinda yazi almalimiyim tedbir amacli yoksa heyet raporu mu sart....
Birde ben vazgecebilirmiyim peki su durumda...bana geri donusu nasil olur...
Haklsın. İnşallah izin durumunu yolu falan ayarlayabilirsem öyle yapayım.hiç bilmiyorum ki canim sen gene de 3 hafta dediyse 3 hafta sonra git canim
Sanmıyorum canım bana bir ay sonra gel dedi.Benim de 3 hafta sonra çağırmıştı. Ben 4 hafta sonra gideyim diorum. Bi sorun olur mu ki..şart mı kalp atışı sonrası 3 hafta
Ay evet derdim aslında o yani o ara dönemde gitsem git haftaya gene gel diyecek benim ne zamanım ne de yol şartlarım gitmeye uygun olmuo. . Bakalım. Tam netleştiremedim henüz . TeşekkürlerBence skıntı olmaz.. hem cinsiyetini de öğrenmiş olursun..