Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben hamile kalmadan oncede folik asit iciyordum benim doktorum 5 hafta da bıraktırdi folik asiti decavitin icindede folik asit var dedi vitaminde cok onemli dedi tek şikayetim kabızlık ve buyuk abdestin siyah olması decavit kullanmaya basladığımdan beri kan testlerim guzel çıkıyor hicbirseyim düsük degil memnunum mutlaka vitamin alın
Sütçüden aldığınla yoğurt mayala bende öyle yapıyorum açık süt içme ne kadar kaynatsakta hem vitamini gidiyor hem bakteriler kalıyor. Cam şişe günlük sütlerden alırsın SEK in güzel.
Afiyet olsun bebise canim . Mumkunse haftada 3 kez yemeye calis. Sulu ve yumusak olan ekmek ayvasi alirsan yemeside kolay oluyor. Ustelik midenin fazla suyunu cektigi icin bulantiyi kesiyor.
Umarım bir daha karşılaşmasını. Bu arada bu iğneler ilk 5 ay kullanılıyor dimi.benim daha önceki kayıplarımizan dolayi doktorum yaptırıyor. Artık bitsin istiyorum
Oy oyyyy
Bi gun icinde 6 kere istifra ettim ustelik zorfran kullanmama ragmen
Benim gibi olan var mı ya?
Zofran kullanmayı hic istemiyordum biraz kendime geleyim diye bifkac gündür kulanıyorum ama buna ragmen istifra ediyorum ilginç
Çok zordur bende zorfan kullandım sadece kusmayı engelledi bulantı hep vardı 12 haftaya girdim geçen hafta azaldı ilacında bıraktım midem bulamadığında bana ayva ve öandalina çok iyi geldi dene istersen.her bünye farklı maalesef oğlumda 14/15 haftada geçmişti seninde az kalmış hamilelikte bulantı hapları hep B kategorisinde zaten zorfan da ileri olan bulantılarda veriliyor. En kısa zamanda geçecek İnşallah az sabır.
Öf ya salak salak rüyalar görüyorum sonra içimde korku oluyor. Yar7n randevum var allahtan ama nasıl dayanıcam. Çok mu evhamlıyım neyim. Etkisinden kurtulamıyorum.
Öf ya salak salak rüyalar görüyorum sonra içimde korku oluyor. Yar7n randevum var allahtan ama nasıl dayanıcam. Çok mu evhamlıyım neyim. Etkisinden kurtulamıyorum.