2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben folik asiti bıraktım vitamin hapı da almıyorum.. acaba başlamalı mıyım..

Canım ne zaman basladin decavit i kullanmaya birde folik asit i bıraktın mi onu içerken?
ben hamile kalmadan oncede folik asit iciyordum benim doktorum 5 hafta da bıraktırdi folik asiti decavitin icindede folik asit var dedi vitaminde cok onemli dedi tek şikayetim kabızlık ve buyuk abdestin siyah olması decavit kullanmaya basladığımdan beri kan testlerim guzel çıkıyor hicbirseyim düsük degil memnunum mutlaka vitamin alın

Ben sütcüden alıyorum ama haftanın 2 3 günü icebiliyorum hazır Sütte zararlı diye hiç almadım bende öyle alayım o zaman.
Sütçüden aldığınla yoğurt mayala bende öyle yapıyorum açık süt içme ne kadar kaynatsakta hem vitamini gidiyor hem bakteriler kalıyor. Cam şişe günlük sütlerden alırsın SEK in güzel.

Umarım bir daha karşılaşmasını. Bu arada bu iğneler ilk 5 ay kullanılıyor dimi.benim daha önceki kayıplarımizan dolayi doktorum yaptırıyor. Artık bitsin istiyorum
Benimki son aylara kadar canim..heyet raporumda cikti doktor iki yillik cikarmis..

Çok zordur bende zorfan kullandım sadece kusmayı engelledi bulantı hep vardı 12 haftaya girdim geçen hafta azaldı ilacında bıraktım midem bulamadığında bana ayva ve öandalina çok iyi geldi dene istersen.her bünye farklı maalesef oğlumda 14/15 haftada geçmişti seninde az kalmış hamilelikte bulantı hapları hep B kategorisinde zaten zorfan da ileri olan bulantılarda veriliyor. En kısa zamanda geçecek İnşallah az sabır.

Ay başından beri hep yedim yiyorum.ya..Kendime. cekiduzen vermeliyim. Bugün itibariyle 5 kilo aldım galiba :KK43: :KK43: yani yiyebilmek de iyi değil kızlar. .
5 kilomu;) erken başlamışsın. Biraz dikkat edersen düzene girer.
Ben hala aynı kilodayım. İnşallah sağlıklı kilolar alırız bebek için

Öf ya salak salak rüyalar görüyorum sonra içimde korku oluyor. Yar7n randevum var allahtan ama nasıl dayanıcam. Çok mu evhamlıyım neyim. Etkisinden kurtulamıyorum.

Back
X