- Emoji Skoru
- 1.165
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #11.881
Sağlık odağında devşirir verdiler ama başlamadım daha..ic canm gucsuz kalirsin sonra vucudundan aliyo bebisin cnku
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık odağında devşirir verdiler ama başlamadım daha..ic canm gucsuz kalirsin sonra vucudundan aliyo bebisin cnku
ayy benim.yatak istirahtm bitmio ozamana kizlar siz gidin bana anltin![]()
Ben folik asiti bıraktım vitamin hapı da almıyorum.. acaba başlamalı mıyım..
ben hamile kalmadan oncede folik asit iciyordum benim doktorum 5 hafta da bıraktırdi folik asiti decavitin icindede folik asit var dedi vitaminde cok onemli dedi tek şikayetim kabızlık ve buyuk abdestin siyah olması decavit kullanmaya basladığımdan beri kan testlerim guzel çıkıyor hicbirseyim düsük degil memnunum mutlaka vitamin alınCanım ne zaman basladin decavit i kullanmaya birde folik asit i bıraktın mi onu içerken?
keske ama benim ocaga kdar yaticagm garanti cok isterdim yoksaCanım aralık 11-13 aralık o zamana kadar kalkarsın belki birlikte gideriz
ben de az önce dünden beri yemeye çalıştığım koca bir ayvayı bitirdim. yarasın :)Şimdi internette okudum ayva bebek zeka gelişimi için çok faydalıymış.
Sütçüden aldığınla yoğurt mayala bende öyle yapıyorum açık süt içme ne kadar kaynatsakta hem vitamini gidiyor hem bakteriler kalıyor. Cam şişe günlük sütlerden alırsın SEK in güzel.Ben sütcüden alıyorum ama haftanın 2 3 günü icebiliyorum hazır Sütte zararlı diye hiç almadım bende öyle alayım o zaman.
Afiyet olsun bebise canim . Mumkunse haftada 3 kez yemeye calis. Sulu ve yumusak olan ekmek ayvasi alirsan yemeside kolay oluyor. Ustelik midenin fazla suyunu cektigi icin bulantiyi kesiyor.ben de az önce dünden beri yemeye çalıştığım koca bir ayvayı bitirdim. yarasın :)
Benimki son aylara kadar canim..heyet raporumda cikti doktor iki yillik cikarmis..Umarım bir daha karşılaşmasını. Bu arada bu iğneler ilk 5 ay kullanılıyor dimi.benim daha önceki kayıplarımizan dolayi doktorum yaptırıyor. Artık bitsin istiyorum
Oy oyyyy
Bi gun icinde 6 kere istifra ettim ustelik zorfran kullanmama ragmen
Benim gibi olan var mı ya?
Zofran kullanmayı hic istemiyordum biraz kendime geleyim diye bifkac gündür kulanıyorum ama buna ragmen istifra ediyorum ilginç![]()
5 kilomuAy başından beri hep yedim yiyorum.ya..Kendime. cekiduzen vermeliyim. Bugün itibariyle 5 kilo aldım galiba![]()
yani yiyebilmek de iyi değil kızlar. .
Günaydınn hayırlı cumalar. Arkadaşımın doğumu var birazdan çok heyecanlı yaa Allah bizede göstersin o günleriii inşallahgunaydin anneler hayirli cumalar.
amin. benimkide iki hafta önce dogurdu minicikti kuru kuru bisey. cok imrendim zaman cabuk geciyorGünaydınn hayırlı cumalar. Arkadaşımın doğumu var birazdan çok heyecanlı yaa Allah bizede göstersin o günleriii inşallah
Günaydinngunaydin anneler hayirli cumalar.
Çook heyecanli sag sag salim.alır insaallah kucağina.Günaydınn hayırlı cumalar. Arkadaşımın doğumu var birazdan çok heyecanlı yaa Allah bizede göstersin o günleriii inşallah
bende gecenlerde cok kötu kabus gördum aglayarak uyandim. normalmis bu dönem canimÖf ya salak salak rüyalar görüyorum sonra içimde korku oluyor. Yar7n randevum var allahtan ama nasıl dayanıcam. Çok mu evhamlıyım neyim. Etkisinden kurtulamıyorum.
Bende çok karısık rüyalar görüyorum hormonlardan dolayı oluyormus.Öf ya salak salak rüyalar görüyorum sonra içimde korku oluyor. Yar7n randevum var allahtan ama nasıl dayanıcam. Çok mu evhamlıyım neyim. Etkisinden kurtulamıyorum.
benimde 11de randevum var. kiz demislerdi senin minise dimi? bugun kesinlesir belkiSaat 11de randevum var çoook heyecanlıyimmmsanki evladım bir yerde de onu görmeye gidiyormuşum gibi hissediyorum her randevuda
![]()