• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar nerdende yaptım su ikili testi diken üstündeyim resmen keşke yapmasaydım 3 lü testi kesinlikle yapmıcam

13:30 da ikili taramam var. Hem çok sevinçli, heyecanlıyım hem de endişeli. Dua edin bana.
Herkese sağlıklı bebişler, sorunsuz hamilelikler inşallah.
:anneadayı::KK33:

Kizlarrr bu yorgunluk gucsuzluk ne zor mide bulantisi gecti rahatlarim dedim ama nerdeee dun sosyte pazarina gittim cok severim gezmeyi yemin ederim yere yatmak ayip olmasa yatip uyuycaktim hemen yoruluyorum :( pazartesi 2 li test varr ama devlet hastanesi soylemez cinsiyeti

Evet canim ilaclari yazdi zaten 12.haftadancsonra kullanilmak uzere. Folikasitide 12.haftadan sonra birakicaksin dedi. Central hospitale gidiyorum.sendemi istanbuldasin hangisine gidiyosun
Evt cnm ist deyim medipol e gdyrm bn sefakoyde. O zmn 15 te gl dedyse o zmn git.bna daha ilacvrmedi

Bende aynı yım ama gece 2.30 kalktım 5ekadar tv seyrettim sonra tekrar uyudum daha dogrusu uyukladim tam dalamiyorum 7de kalktım oturdum bu uyuma düzensizliği ne olacak bilmiyorum yemek ve ağız tadımın yerine gelmesini 4 gözle bekliyorum Mutfak ve yemek yapmak öyle uzak görünüyor ki inşallah duzeliriz... Sabır değilmi cnm
Benim de bugun 11.haftam bitti.seviniyordum bu aralar bulantı biter diye ama 2 gündür coştu.sabahtan beri 3.defa istifra ediyorum.ve işkenceye dönüyor hayat.ne yiyeceğimi şaşırdım. Patates haşlıyorum inşallah onu yiyebilir. :(

Kizlarrr bu yorgunluk gucsuzluk ne zor mide bulantisi gecti rahatlarim dedim ama nerdeee dun sosyte pazarina gittim cok severim gezmeyi yemin ederim yere yatmak ayip olmasa yatip uyuycaktim hemen yoruluyorum :KK43: pazartesi 2 li test varr ama devlet hastanesi soylemez cinsiyeti
ayni durumdayim dun ikeaya gittim gitmez olaydim.. kimse yokken sabahtan gittik ama girmemle cikmam bir oldu:(

Kızlar Merhaba benim 2li tarama sonucu 3 günde çıktı bana mail atmislar ama tam anlayamadım doktorum beni arayacak onu bekliyorum bhcg değerleri ile cinsiyet tahminleri vardı ne derece doğrudur bilmiyorum ama benim 80 inşallah doktorum güzel şeyler söyler bugün kontrolü olanlar hayırlı haberlerle dönsünler cinsiyeti ogrenenleri tebrik ediyorum.

Günaydın kızlar duaları bekliyorum bugün ikili test ve ense kalınlığı ölçüleçek gerginim biraz :KK34:

günaydınn kızlar, uzun bir ara oldu dün gece döndüm rizeden:KK6:dolu dolu bir tatil geçirdim yeğenlerimle, son gün grip durumum kritikleşti ve malesef kulağıma vurmuş. öğleden sonra kbb ye randevu aldım ama anlatamam nasıl bir ağrı çektiğimi, birde kulağım akıyor daha önce yaşayan varmı aranızda çok korkuyorum muayeneden bile:KK51: cinsiyete gelince doktor hanım çok ketum çıktı bizde çok yüzsüz:KK53: ben 16. haftadan önce prensip olarak söylemiyorum filan dedi ama kıza benziyor dedi bide, ki uzun uzun baktık bende göremedim belirgin bir çıkıntı. Fotoları yüklerim bir ara, herkesler iyidir umuyorum okumam imkansız geçmişi :KK39:

Kızlar Merhaba benim 2li tarama sonucu 3 günde çıktı bana mail atmislar ama tam anlayamadım doktorum beni arayacak onu bekliyorum bhcg değerleri ile cinsiyet tahminleri vardı ne derece doğrudur bilmiyorum ama benim 80 inşallah doktorum güzel şeyler söyler bugün kontrolü olanlar hayırlı haberlerle dönsünler cinsiyeti ogrenenleri tebrik ediyorum.
İnşallah iyi sonuçlar çıkar cnm

günaydınn kızlar, uzun bir ara oldu dün gece döndüm rizeden:KK6:dolu dolu bir tatil geçirdim yeğenlerimle, son gün grip durumum kritikleşti ve malesef kulağıma vurmuş. öğleden sonra kbb ye randevu aldım ama anlatamam nasıl bir ağrı çektiğimi, birde kulağım akıyor daha önce yaşayan varmı aranızda çok korkuyorum muayeneden bile:KK51: cinsiyete gelince doktor hanım çok ketum çıktı bizde çok yüzsüz:KK53: ben 16. haftadan önce prensip olarak söylemiyorum filan dedi ama kıza benziyor dedi bide, ki uzun uzun baktık bende göremedim belirgin bir çıkıntı. Fotoları yüklerim bir ara, herkesler iyidir umuyorum okumam imkansız geçmişi :KK39:

günaydın cnm.. oncelıkle gecmıs olsun... demek kıza benzettı doktor .. cok sevındım senın adına :KK200: bende ıkılı testımı yaptırdım cmt.. ense kalınlıgı ve burun kemıgınde sıkıntı cıkmadı slaı gunude kan degerlerım cıkacak.. perınotologda %70 kız dedı.. bız artık kendımızı alıştırmya başladık :)

Back
X