• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar herkese merhaba:))

ateşölçer olarak

Armaline dual mode termometre yi tavsiye ederim

Bebekler için alından tarıyor ve sonra kulaktan iki sn de ölçüyor. Ben onu kızıma kullanıyorum, çok memnunum.

Bebek alışverişine de şimdiden başlamayın. Parasını vs kenars koyun şimdidrn başlamayın daha çok erken allah korusun.

Lcw de eminönü kadar ucuz oluyor bilginiz olsun.

Bebek bezini stoklamayın cildine göre bazen bebekler kullanamıyor marka dğeişikliği yapmak zorunda kalıyorsunuz. Bazen marka uysa kilosu uymuyor.

Süt poşeti pedi pompası da bence ihtiyaca göre alınabilir. Ben kutu kutu ablam da öyle kutu kutu almıştık, kullanamadık. Biriktirecek akacak kadar sütümüz olmadı:( ama pompasız da emzirdim.

Başka:) puset tavsiyesi olarak ben stokke xplory almıştım malesef hataymış. En güzeli maclaren almak. Herkese bunu tavsiye ederim..

cnm ben sadece wc ye kalkiorm :KK43: ewet cesit cok bol artk napiym netten falanda bakicam yada annemler gdip resim aticak o seklde halledicem bebisnde massalh buyumus topic kiz doldu:)
Olsun canım bebek iyi olsunda doğduktan sonrada alıcaz bol bol o zaman kendin alırsın boşver düşünme bunları.

Kızlar herkese merhaba:))

ateşölçer olarak

Armaline dual mode termometre yi tavsiye ederim

Bebekler için alından tarıyor ve sonra kulaktan iki sn de ölçüyor. Ben onu kızıma kullanıyorum, çok memnunum.

Bebek alışverişine de şimdiden başlamayın. Parasını vs kenars koyun şimdidrn başlamayın daha çok erken allah korusun.

Lcw de eminönü kadar ucuz oluyor bilginiz olsun.

Bebek bezini stoklamayın cildine göre bazen bebekler kullanamıyor marka dğeişikliği yapmak zorunda kalıyorsunuz. Bazen marka uysa kilosu uymuyor.

Süt poşeti pedi pompası da bence ihtiyaca göre alınabilir. Ben kutu kutu ablam da öyle kutu kutu almıştık, kullanamadık. Biriktirecek akacak kadar sütümüz olmadı:KK43: ama pompasız da emzirdim.

Başka:) puset tavsiyesi olarak ben stokke xplory almıştım malesef hataymış. En güzeli maclaren almak. Herkese bunu tavsiye ederim..
Kulaktan ölçüm her zaman +1 ölçüm veriyor.Ben baya araştırdım Braun PRT 2000 en iyisi. Listeme süt pompasını kendim için yazdım çünkü çalışan ve 2. ayında işe dönücek bi anne olucam tabi sütüm olursa.

Yok daha sonucu almadım cuma günü ama beklemek çok zor iyimi kötümü allah Yaptıranlar sabır versin

Ya evet çok stresli sen yaptırdınmı yoksa daha varmı yapman
ben henüz yaptırmadım yarın kontrolüm var ama sanırım yapmaz erken daha belki haftaya yapar ben de endişe ile bekliyorum hayırlısı ile bi atlatsak

bende ilk olarak bebek arabası ve araba koltuğunu mu alsam diye düşünüyorum hepsini birden alırsak maddi olarak sıkışabiliriz bu nedenle başlamak istiyorum açıkçası yanlış mı düşünüyorum ?
Araba koltuklu bebek arabaları var. Yani oturma bölümünü çıkarıyorsun araba koltuğu monte edebiliyorsun. Kraftın vardı böyle modeli.

Sonunda açıldı forum kavuştuk :) cumartesi taramam çok güzel geçti ense kalınlığı için normal dedi doktor. Cinsiyet içinde kemik yapısına göre %70 kız dedi :) bu sefer kıpırdamadı bebişim minnoş minnoş yatıyodu çok tatlıydı :) resimde paylaşıyorum ilk defa bakın teyzeleri.

:nazar::nazar::nazar:

cnm ben sadece wc ye kalkiorm :KK43: ewet cesit cok bol artk napiym netten falanda bakicam yada annemler gdip resim aticak o seklde halledicem bebisnde massalh buyumus topic kiz doldu:)

Canım hiç sıkma canını ben de dokuz ay yattım sen inş o kadar yatmazsın ilk dört ay geçince toprlanırsın.. Ablam bana whastup tan mesaj resim atar öyle alışveriş yapardık ben evden o mağazadan ;))

buda bizim prenses :KK200::nazar:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 81
Kulaktan ölçüm her zaman +1 ölçüm veriyor.Ben baya araştırdım Braun PRT 2000 en iyisi. Listeme süt pompasını kendim için yazdım çünkü çalışan ve 2. ayında işe dönücek bi anne olucam tabi sütüm olursa.

Canım snn listene bir şey demedim sadece tecrübelerimi yazdım:)
En iyisi makatyan ölçmek ama ona cesaret edemedim ben:)
Braun chicco first bilmem ne birçok marka aldım ben de:( ilk bebek diye heves ettim ama en çok bundan memnun kaldım.
Senin listene bir şey demedim aklıma gelenleri yazdım canım inş rabbim bol bol süt ve dağlıklo bebişler verir bize.
Benim ablam da işe dönecekgi pompa aldı ben de aldım gerçi ben geç dönecektim ama sonuçta pompayla süt çıkmadı:((

Canım snn listene bir şey demedim sadece tecrübelerimi yazdım:)
En iyisi makatyan ölçmek ama ona cesaret edemedim ben:)
Braun chicco first bilmem ne birçok marka aldım ben de:KK43: ilk bebek diye heves ettim ama en çok bundan memnun kaldım.
Senin listene bir şey demedim aklıma gelenleri yazdım canım inş rabbim bol bol süt ve dağlıklo bebişler verir bize.
Benim ablam da işe dönecekgi pompa aldı ben de aldım gerçi ben geç dönecektim ama sonuçta pompayla süt çıkmadı:KK43:(
Yok canım bişey dedin diye değil burda tabiki fikir alıp vericez :) inşallah bol sütlerimiz olur da mamaya gerek kalmaz

Back
X