• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ama %60 çok orta bir rakam.. kızıma 3. Ayda 90 la bilmişti bebek uyuyordu belki tam göremedi .. bu arada haşa kimse bilmiyor hamile olduğumu.. cinsiyetini kesin öğrenince söylerşm annemle re kaynanamlara.. sürpriz bebek bu :anneadayı:
Benimde hiç hareket etmedi bu sefer yatıyodu ama perinatolog kemik yapısına göre söyledi yüzde 90 doğru çıkıyormuş tahminleri öyle dedi. 2 hafta sonra kendi doktoruma gidicem asıl o zaman göstermesi lazım kesinleşmesi için :)

selam kızlar nasılsınız ben 2 gündür çok ağrım var belim inanılmaz derecede ağrıyor doğrulamıyorum sürekli geçmeyen bel ağrısı var ayrıca kasıklarımda ağrıyor gaz sancısına benziyor ama gazımı çıkardığım halde ara ara ağrıyor 2 gündür sıcak su torbasını bi belime bi kasığıma koyuyorum az önce bi arkadaş zararlı demiş ben baya karnım yanasıya kadar tutuyordum üzüldüm şimdi

Benimde hiç hareket etmedi bu sefer yatıyodu ama perinatolog kemik yapısına göre söyledi yüzde 90 doğru çıkıyormuş tahminleri öyle dedi. 2 hafta sonra kendi doktoruma gidicem asıl o zaman göstermesi lazım kesinleşmesi için :)
Bende neye göre söyledi bilmiyorum.. ama bu sefer tatlı yicem bol öyle gidicem.. aynı doktor kızımı tam aynı zamanda kesin bilmişti.. ailelerinize haber berin demişti.. ama bunda kesin konuşmadı .. çok hareketsiz di.. bakalım sabırsızım çok

selam kızlar nasılsınız ben 2 gündür çok ağrım var belim inanılmaz derecede ağrıyor doğrulamıyorum sürekli geçmeyen bel ağrısı var ayrıca kasıklarımda ağrıyor gaz sancısına benziyor ama gazımı çıkardığım halde ara ara ağrıyor 2 gündür sıcak su torbasını bi belime bi kasığıma koyuyorum az önce bi arkadaş zararlı demiş ben baya karnım yanasıya kadar tutuyordum üzüldüm şimdi

Canım üzülüp sıkma canını. Vücut doğuma hazırlanıyor bebek yukarı tırmanıyor rahim büyüyor böyle düşün...
Su torbasını da bundan sonra o şrkilde kullanma filmlerde de olurdu ya düşük yapmak isteyrn kadınlar sıcak suya oturur vs bu da o hesap.
Öok geçmiş olsun

Sonunda açıldı forum kavuştuk :) cumartesi taramam çok güzel geçti ense kalınlığı için normal dedi doktor. Cinsiyet içinde kemik yapısına göre %70 kız dedi :) bu sefer kıpırdamadı bebişim minnoş minnoş yatıyodu çok tatlıydı :) resimde paylaşıyorum ilk defa bakın teyzeleri.
masallah prensese:nazar:

Slm kızlar maşallah site açılmış msjlar dolmuş bile hızınıza yetişemiyorum :KK55:
Bende 11 hafta ya girdim çok şükür en son 25 kasımda gittim görmüştüm bebeğimi ama hep merak ediyorum yine kalbi atiyormu ki diye biliom saçma ama bazen rahatım bazende bu düşünceye kapılıyorum 17 aralıkta gidecem daa çok var ...
Bulantilarim var ve baş ağrısı devam

cnm kuzenime 12. haftada kemik yapısına bakarak kız demişti dr. öyle de çıktı şimdi 2 yaşında prensesimiz :)

Kizlarr iyi günler. L Lilly hayırlı olsun bende hala bekliyorum cinsiyet için 100de 100 deselerde rahatlasak:)
Bayadir yoktuk sayfalar dolmus. Benim hic yoktu ama ara ara kasık ağrım oluyor sanırim bebek yukarı çıkıyor hayırlısı bakalım.

Bende neye göre söyledi bilmiyorum.. ama bu sefer tatlı yicem bol öyle gidicem.. aynı doktor kızımı tam aynı zamanda kesin bilmişti.. ailelerinize haber berin demişti.. ama bunda kesin konuşmadı .. çok hareketsiz di.. bakalım sabırsızım çok
Her seferinde çikolata alıyorum yanıma ama heyacandan azcık yiyebiliyorum midem bulanıyo. Bu sefer bende zorlayıp yicem :)

Back
X