• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Selam millet kaç gün giremedim. Doktora gittim. Her şey yolunda dedi. Çok iyi bir doktordu ilk defa gördüm böyle. Kızım olacak benimde .... Kendinize iyi bakın ben fazla giremiyorum memleketettyim...

Hayırlı olsun canım :) inşallah bizde cinsiyetlerimizi öğreniriz.

gözun aydin cnm hepimiz kizi oluyor ya :)
Evet ya canım doktor ben sormadan söyledi unuttum sormayı bile daha önce de erkek gibi demişlerdi :) habersiz şaşırdım biraz duygulandım :)

Hayırlı olsun canım :) inşallah bizde cinsiyetlerimizi öğreniriz.

İnşallah canım benim bekliyoruz haberlerini :))) allah gönlüne göre versin :))

Kızlar 13. haftada olup ani kasık batması yaşayan varmı ? Bu haftada normalmiş diye okudum ama başka yaşayan varmı diye merak ettim. Benim ara ara iğne batar gibi sağ alt kasık tarafıma aniden oluyor geçiyor sürekli değil ama arada olup geçiyor hep aynı noktada.
Bunu bir ben yaşıyorum saniyordum. Bebek yukarıya cıkıyormus ondan oluyormus. Ama 13. Haftada normalmis. Önce korktum bende ama.

Hem kendime yeni bir ev istediğim için hemde oturma odamda bi tane koltuk var onu çıkarmaya gerek duymadığımdan oda yapmıyım dedim park yatak alıcam yeter :) bide banyo dolabı alırım :)
Bende oda yapmayacağım bizde kardes çok bir sürü yeğenim var yatak araba koltuğu puset Diafon süt pompası hersey geliyor hamile kıyafetleri de en son gebe kalan ablamdan bende ev almak istiyorum çok gerekmedikce masraflari en asgaride tutacağız bakalım

ben cok kılo almaya meyıllıyım.. hep dıyet yapıyorum , yoksa ıvme hep yukarı... hamılelıkle beraber dıyetı bırakınca ... bıde ısın ıcıne bazı seylerden tıksınme gırınce hep makarna tost gıbı hamur ısı seyler yedım ve bana donusu 6 kılo oldu :KK43: bence ben 1.sırada tamamlarım kılo almada sayfada :KK43:
Bende senin gibiyim ama diyet yapıyorum resmen hala. Çok kilo alirsam normal doğum yapamam diye korkuyorum.

Bende senin gibiyim ama diyet yapıyorum resmen hala. Çok kilo alirsam normal doğum yapamam diye korkuyorum.
cnm sizden cokcok kiloluyum ve asiri kilo almak istemiyorum hem kendim hem bebek icin. hep sok diyetler hep dikkat etmeler.. dikkat etmedigim an hemen kilo aliyorum ama ilk uc ayimda nedense almak yerine bi kac kilo verdim. iki haftadir ekmek makarna tost yiyorum ve aniden cok kilo alacakmisim gibi hissediyorum. bundan sonra bebek bizden beslenecek dikkat etmek gerekiyo.

İnşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar tek dilegim o su an. ultrasonla ilgili yorum yapmadı doktor.size bişey dedi mi

İkili test sonuçlarini bekleyen var mi benim gibi
Cumartesi kan verdim bende yarın yada en geç çarşamba sonuç çıkacak mail atıcaklar bekliyorum. Ama ultrasonda normaldi. Doktor 3 ün üstünde olması sıkıntıymış benim 1,4 mm çıktı çok şükür ama kan tahlili çok önemliymiş öyle dedi doktor ultrasonda yanılma olabiliyor dedi baya detaylı bakmasına rağmen ama içim rahat kötü bişey çıkacağını sanmıyorum.

yaa ne güzel cinsiyetini ögrenenler var ben 11+5 te gittim ama bana söylemedi çok erken dedi:110:

ay valla ne ne güzel bende sabırsızlanıyorum zor tutuyorum kendimi bişey dese başlıcam alışverişe

Saçmalamaaaaa
Benim bir gün bulantım var iki gün yok.
En son 3 gün once gittim doktora iyi çok şükür. Güzel dusunelim guzel olsun.
Korkma Rabbim sağlıkla verir inşallah yavrularımızı
Bende 2 hafta önce aynı durumu yaşadım ve 1 gece alt üst oldu, kabus gibiydi.ama 2 gün sonra tekrar başladı.mide bulantısı na sevineceğimi düşünmemiştim.diğer belirtilerin devam ediyorsa panik yapma.göğüslerinden anlayabilirsiniz bence.

İnşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar tek dilegim o su an. ultrasonla ilgili yorum yapmadı doktor.size bişey dedi mi
1.1 dedi ama yaramaz çok zorladı ölçene kadar çok ugrastirdi umarım kanda iyi olacak iyi düşünmeye çalışıyorum cnm

Back
X