• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar duramiyorum acayip kasiklarim ağrıyor parol içtim şimdi cildiracagim agridan

İdrar yollarını üşütmüş ya da enfeksiyon geçiriyor olabilir misin? On gün kadar önce ben öyleydim meğerse taş varmış ve kum düşürüyormuşum:( bir idrar tahlili versen iyi olur gibi. Çok geçmiş olsun

Günaydın anne adayları:)

Geçen sene bu zamanalr hamileydim ve yine hamileyim:) hala inanamıyorum..
Geçen hamileliğimde kot bahçecan tulumlar salopetten giymek istiyordum giyememiştim bu sefer göbiş çıkınca giyeceğim inş:))

İdrar yollarını üşütmüş ya da enfeksiyon geçiriyor olabilir misin? On gün kadar önce ben öyleydim meğerse taş varmış ve kum düşürüyormuşum:KK43: bir idrar tahlili versen iyi olur gibi. Çok geçmiş olsun
Bilmiyorum ki canım bugün bi doktora gidicem mecburen duramiyorun çünkü.

Slm kızlar sorum olcakti girdiniz de foruma bilgisi olanlar yazarsa sevinirim, arada sabahları bulantım oldunda hep asidi çıkıyordu yani afedersiniz katı kusmuyodum ama bugün gece bide, hep nevarsa çıkarttım normalmi ilk defa olduda
Günaydınn. Farketmez bir sorun olmaz yani belki tok anına gelmistir ya da miden rahatlamıstır. Önemli değil sadece yediklerin boşa gitti o kadar;/

Geçen hamileliğimde kot bahçecan tulumlar salopetten giymek istiyordum giyememiştim bu sefer göbiş çıkınca giyeceğim inş:))

Bende gecen sene buzamanlar hamıle kalmışım ama ogrenmeme daha 3 hafta vardı :)

maşallah bebeğin kaç aylık oluyor bu durumda:KK46:birde kız mı erkekmi? benimde bir oğlum var ama ben 2013 te eylül ayında hamile kalmıştım. beklenen doğum tarihleri bu bebeğimle aynı hafta düşün:KK48:

gunaydin anneler. dun cok kasmisim kendimi cok uzgundum atresliydim. yorgunlukta olunca esimle otele geldik. dunden beri kivraniyorum basim patlicak gibi.. cok agrim var. :KK43:(
niye stres yapıyorsun kendine:KK20: parol al dayanılmaz ağrıların varsa, ben orta kulak iltihabı olmuşum şuan kullandığım ilaçları görsen acırsın antibiyotikler ağrı kesiciler hepsi var malesef:( otel iyi fikirmiş ama hem ortam değişmiş hemde herşey ayağına gelmiştir miss:KK66:

Bilmiyorum ki canım bugün bi doktora gidicem mecburen duramiyorun çünkü.
hiç kendine eziyet etme canım, ağrın olduğunda minıset ya da parol alabilirsin ama öncr doktora gidip tahlil ver. Dayanışmaz ağrı olduğunda illaki bir sorun çıkıyor, vardır bir şeyler. Çabucak çözüme kavuşur inş..

Bende gecen sene buzamanlar hamıle kalmışım ama ogrenmeme daha 3 hafta vardı :)
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..

maşallah bebeğin kaç aylık oluyor bu durumda:KK46:birde kız mı erkekmi? benimde bir oğlum var ama ben 2013 te eylül ayında hamile kalmıştım. beklenen doğum tarihleri bu bebeğimle aynı hafta düşün:KK48:
Bugün tam 11 aylık oldu kızım var.. Süpriz oldu bu bebek bakalım hayırlısı artık.. Seninkinin yaş aralığı öok güzel olmuş allah sağlıkşa kucağına almayı nasip etsin..

Günaydın hanımlar :anneadayı:

Dün misafirim vardı. Bi salata bi tatlıyı ven yaptım ama çok gerilmiştim. Akşamdan beri baldırım çok ağrıyor. Doğru düzgün yürüyemiyorum o_O

Normal yapmadı ki epidural sezeryan yaptı. Almışlar valla 5000 i başka arkadaşımda bi kaç sene önce orda doğum yaptı onunda o civardı. Ben anlamıyorum sgk işlerinden gittiğim hastanelerin sgk anlaşması yok. Doktorumunda özel muayenehane si var istediğim hastaneye gelecek. Gezip görüp seçicem artık zamanı gelince. Teminatım kalıcak zaten baya bi.

Ayrılalı çok oldu. Tam para değerlerini hatırlamıyorum ama normal doğumda 1000 civarı sezeryanda da 1500-2000 civarı bir para alabilirler sgklı işlem olunca.

gunaydin kizlar bi uyandim wc ye yine kan iyice skldm yani 14.50de randevum var dun gece gttim acile hersy normaldi adet gunlerim suan daraldm artk

Kızlar meraba nasılsınız. Ben bir şey sorucam. Annemin iş yerindeki mali müsavir anneme demiski kızın hamilelik haklarından haberi var mı faydalanabiliyormu. Annemde ne gibi haklar demiş birsürü sey söylemis birde demiski iş yerinde 7 saatten fazla calismayabilir isterse demis. Doktoru bir rapor yazicak 7 saatten fazla calidamaz diye her gun 7 saat dolunca cikicak isten demis. Hamileyi 7 saatten fazla calistirmak uygun degilmis sgk da. Isterse calismayabilirmis. Benim isim 11 saat. Böyle birşey yapan var mı varsa bilgi verirse çok sevinirim.

Back
X