• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Alırsın canım için rahat olsun bi anormallik olsa ultrasonda anlaşılırdı ama yinede emin olmak için kan testide önemliymiş. Tarama olayı bitti diye rahatladım bugün. Dışarda yapılacak bi 2. düzey ayrıntılı usg kaldı 20. haftadan sonra onuda atlattıkmı bi daha doğuma doğru ilerliycez inşallah. Keseleri görüp kalp atışını dinlediğimiz günler dün gibi yaa ilk 3 ay bitti bile çok şükür bin şükür Allaha :KK68:
Aynen cnm cok sukurr hep guzel devam etsin insallahh :)

Cnm evet 35 yas ustu icin tehlikeli ama genc yaslarda da allah korusun down sendromu ihtimali var. tabi herseye ragmen cocugu dunyaya getiricem diyenler icin test cok da gerekli degil. Ben cevremde bu sekilde cocugu olan aileler gordugum ve aileden ziyade cocuklarin yasadigi sıkıntıyı yakindan gordugum icin uzulerek de olsa dunyaya getirmezdim diye dusunuyorum. O yuzden bu testin iyi cikmasi benim icin cok muhim.
tabiki allah korusun rabbim kimseyi sağlından etmesin ama testin negatif sonuç verdiği bi yakınım amerikaya kan gönderdi ve sonuç çıkana kadar burda akla karayı seçtiler benim yapmama sebebim tamamen inancımdan ve çevremde bi çok kişinin yaptırmayışı

Cnm evet 35 yas ustu icin tehlikeli ama genc yaslarda da allah korusun down sendromu ihtimali var. tabi herseye ragmen cocugu dunyaya getiricem diyenler icin test cok da gerekli degil. Ben cevremde bu sekilde cocugu olan aileler gordugum ve aileden ziyade cocuklarin yasadigi sıkıntıyı yakindan gordugum icin uzulerek de olsa dunyaya getirmezdim diye dusunuyorum. O yuzden bu testin iyi cikmasi benim icin cok muhim.
Dünya ya getirecek bile olsa kendini buna hazırlarsın kolay bi durum değil. Birde sadece down sendromu değil başka tedavisi olmayan rahatsızlıklarıda gösteriyormuş test. Önemli bence zaten çok az rastlanan bi durum. Bana doktorum, kaç senelik doktorum o konuda şanslıyım hiç bir gebemde olmadı demişti. Evet çevremizde görüyoruz ama çok az oluyor demişti. Tabi bende iyi çıkınca çok sevindim üstümden büyük bir yük kalktı ne kadar içim rahat bişey çıkmaz diye düşündüysemde çok rahatladım.

tabiki allah korusun rabbim kimseyi sağlından etmesin ama testin negatif sonuç verdiği bi yakınım amerikaya kan gönderdi ve sonuç çıkana kadar burda akla karayı seçtiler benim yapmama sebebim tamamen inancımdan ve çevremde bi çok kişinin yaptırmayışı
Aynen cnm allah hepimizin bebeklerini korusun saglikla gelsinler insallahhh.

Aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum. Dünyaya getirip bakar aynı sevgiyi gösteririz. Ama çok büyük sıkıntı çekiyolar. Allah korusun herkesi.

Arkadaslar Merhaba. Bir sorum olacak. 10+2 deyim 10 gün sonra gel dedi dr.2 li tarama için ne yapıyorlar kan tahlili mi veriliyor. Aç karnına mi vercez bir fikrim yok sorayım dedim sizlerepek giremiyorum siteye de malum is güç

Arkadaslar Merhaba. Bir sorum olacak. 10+2 deyim 10 gün sonra gel dedi dr.2 li tarama için ne yapıyorlar kan tahlili mi veriliyor. Aç karnına mi vercez bir fikrim yok sorayım dedim sizlerepek giremiyorum siteye de malum is güç
Doktor ultrasonda burun kemiğine bakıyor ve ense kalınlığinı ölçüyor. Sonrada kan veriyorsun yasin ve bazı kriterlerle bir değer belirleniyor. Aç ya da tok olman farketmiyor;)

Bugün öğrendim canım valla şanslıyız galiba bu kadar kıZın arasından biriniZinki gelin olur artık

Evet canım 3 kez gördüm hepsindede erkekti

Allah gönlüne göre versin inşallah canım dilerim bu sefer oğlun olur.evet ikili yaptırdım canım iyi çıktı sonucum.

Bugün çok stresli bigün geçirdim kızlar doktoruma karnıma sıcak su torbası koyduğumu söyleyince doktorum etvah dedi ellerini başına koydumo anda başımdan kaynar sular döküldü dedim ki bebeğe kesin bişey olucak ve ben bugün kürtaj olcam doktorun yanından çıkıp muayene sırası aldım indim çıktım ama aklım başımda değildi delirdim sanki sonra doktorun yanına girdim ultrasonda doktorum maşallah sağlıklı bi sıkıntı yok dedi ben hıçkırarak ağlamaya başladım o dakikaya kadar çektiğim sıkıntıyı ifade edemiyorum sonra kesin oğlan dedi duygusallığım iyice taban yaptı ağrılarım fazla olduğu için serum takıldı yaklaşık 3 saat hastanede kaldım sakın olaki benim yaptığım hatayı yapmayın bugün bebeğime bişey olsaydı hayatım boyunca kendimi asla affetmezdim.
Canimya cok dikkat et bel agrisi bendede cok oluyor yorulunca ozellikle rabbim esirgerse ve omur verirse hic birsey olmaz tevvekkulden baska caremiz yok bende cok merak ediyorum sabirsizLaniyorum hareketlerinide hissetmeyince insan saha tedirgin oluyor ya sabir diyorum canim ikili bende yaptirdim bu hbg dedikleri deger sende kac cikti 50 alti ustu cinsiyet tahmini yapiliyorya ondan aordum seninde kesinya cinaiyetin benim 56 cikti bu dogrumudur acaba kizmi dedim kendi kendime

İnş allah gönlüne gore versin
Amin canim inşaallah rabbim hepimizin gonlune gore versin inşaallah

Yanlış anladın cnm,benim bebegimin cinsiyeti henüz belli değil.5 yaşında bir kızım var şükür. O öğrendiğinden bu yana kız olsun diyordu.3 gündür erkek olsun demeye başladı.
Hakkımızda hayırlısı olsun inş

6 ay oldu 34 haftalık kızımı kaybettim canim onun kiyafetleri besigi herseyi kaldi gözümde oyuzden hicbirsey almayacagim sizde dogana kadar almayin
Canimya basin sag olsun bende kizimi 35+4 te dogurdum suyum geldi nasil kaybettin özel deilse

Canım %80 demişse erkektir bence tabi allah bilir.. ama sadece sen değil artik kimse kız çocuğu istemiyor galiba burda okuduklarından onu anladım.. eskiye dönüş var
Aslında benim kız isteyen bir çok arkadasım var :) Allah herkesin gönlüne gore saglikli bebekler nasip etsin :) ben de 10dk sonra ikili testi yaptıracağım acaba o ultrasonda sadece bebeğin kafasına mı bakıyorlar canım

Kizlar bu omega kaç haftadan itibaren alınması lazım ?
Ve ben bakıyorum kimi 500 mlg yazıyor
Kimisi 400 mlg

Aslında benim kız isteyen bir çok arkadasım var :) Allah herkesin gönlüne gore saglikli bebekler nasip etsin :) ben de 10dk sonra ikili testi yaptıracağım acaba o ultrasonda sadece bebeğin kafasına mı bakıyorlar canım
Bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü yapılıyor.

Kızlaarr tarama sonucum geldi hemen doktoruma gönderdim süper çıkmış dedi :) çok şükür bunuda atlattık darısı bekleyenlerin başına.
gozunaydin canim cinsiyet tahmini yapmadimi hbg degerin kac cikti canim

Back
X