• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
ben de senin gibi düşünüyorum evet engelli bir bebek için yaşam zor belki ama canı takdir eden Allah iken o kalbi durdurma kararını vermek benim haddim değil diye düşünüyorum la yükellifullahü nefsen illa vüsahe deyip kadere teslim oldum zaten eşimde kesinlikle karşıydı zeka testlerine inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeklerimiz
Benim gibi düşüneni gördüğüme sevindim. Testler yapılıyor ama sonucu net değil ve tedavi yok neden kasıyım kendimi aşılarımı olurum ilaçlarımı kullanırım. Allah ne bizim ne onların sağlığının acısını göstermesin. Güzel günlerde olalım inşallah

kizlar smdi geldm eve kanamam.devam ediyo yapilcak bisey yok dediler bebek iyi kanama gozukmedi ulturasonda yatiorm suan hepinzden allah razi olsun
Bi yerde gözüküp bi yerde nasıl gözükmüyor çok ilginç Allah şifa versin canım. Geçmiş olsun.

kizlar smdi geldm eve kanamam.devam ediyo yapilcak bisey yok dediler bebek iyi kanama gozukmedi ulturasonda yatiorm suan hepinzden allah razi olsun

Geçmiş olsun canım yaa.. Bu haftda niye hala bu kanama oluyo.. Senin ki erkek miydi? Bana erkek gibi geldi :)

banada 3 hafta sonra gel dedi 5 aralığa aldım :) randevularımız aynı gidiyor bende bi daha gitmedim 16 sından beri burda bazıları 12. haftada ikili testlerini yaptırmaları istenmiş belki sanada öyle diyecekti geçen hafta. inş zamanı kaçırmamışsındır yaptırmak istiyorsan

Zamanı geçerse yaptıramıyormuyuz ay bunu bilmiyodum inşallah öyle birşey olmamıştır.. Yaptırmak istiyordum çünkü ben. Ama doktorum hiç demedi öyle birşey benim şekerim ilk toplu kan testimde yüksek çıkmıştı 103. Benden 3 aylık şeker testi istedi onu yaptırdım onu götürdüm 14 kasım da ona baktı ve haftaya yeniden gel dedi ama gitmedim 3 hafta geçti nerdeyse cumartesi gidicem bakalım inş. kızmaz bana nerdesin sen diye :110:

Selam güzel anneler ve anne adayları..
Kaç gündür sitede sorun vardı giremedim. Şimdi bir bakayım dedim düzelmiş.. İnsan okuyamayınca eksik hissediyor :) Şu birkaç gündür turşu küpüne düştüm sanki.. Sabah kahvaltıda bile yiyorum. Her öğün yemek istiyorum. Suyunu içiyorum. Hayallerimde hep turşu var :) kız bu kız :) bugün ikili test sonucumu aldım doktora whatsapptan attım. Kontrolüm yoktu bugün. 17 aralıkta gel dedi. Bekle ki zaman geçsin şimdi.. Neyse en azından gittiğimde gösterirse velet öğrenicem cinsiyeti.. Hazırlık yapmak istiyorum.. Şu cinsiyet meselesi bağlıyor elimi kolumu.

Zamanı geçerse yaptıramıyormuyuz ay bunu bilmiyodum inşallah öyle birşey olmamıştır.. Yaptırmak istiyordum çünkü ben. Ama doktorum hiç demedi öyle birşey benim şekerim ilk toplu kan testimde yüksek çıkmıştı 103. Benden 3 aylık şeker testi istedi onu yaptırdım onu götürdüm 14 kasım da ona baktı ve haftaya yeniden gel dedi ama gitmedim 3 hafta geçti nerdeyse cumartesi gidicem bakalım inş. kızmaz bana nerdesin sen diye :110:
En iyi sonucu 12.-13. haftalar da verdiği için o yüzden o zaman yaptırıyoruz. Bana doktorum öyle demişti . Zamanı geçince yapılmıyor tabi.

Selam güzel anneler ve anne adayları..
Kaç gündür sitede sorun vardı giremedim. Şimdi bir bakayım dedim düzelmiş.. İnsan okuyamayınca eksik hissediyor :) Şu birkaç gündür turşu küpüne düştüm sanki.. Sabah kahvaltıda bile yiyorum. Her öğün yemek istiyorum. Suyunu içiyorum. Hayallerimde hep turşu var :) kız bu kız :) bugün ikili test sonucumu aldım doktora whatsapptan attım. Kontrolüm yoktu bugün. 17 aralıkta gel dedi. Bekle ki zaman geçsin şimdi.. Neyse en azından gittiğimde gösterirse velet öğrenicem cinsiyeti.. Hazırlık yapmak istiyorum.. Şu cinsiyet meselesi bağlıyor elimi kolumu.
Canim senin hbg kac cikti

Geçen sefer erkek gibi dedi de bu sefer birşey demedi.. yine öksür dedi oksurdum.. Kızım da hiç öksür demezlerdi zaten hep hareket halindeydi.. o kadar da çikolata yedim gitmeden 1 saat önce
O bende oldu Kaç kere kalktim ultrsondan arkasını döndü dr dürtüyor ama omuz silkiyor dr bile güldü ense kalinligi için ka c saat bekledim vişne suyu çikolata ancak yani

O bende oldu Kaç kere kalktim ultrsondan arkasını döndü dr dürtüyor ama omuz silkiyor dr bile güldü ense kalinligi için ka c saat bekledim vişne suyu çikolata ancak yani
Bir sürü çikolata yedim ya midem bulandı artık..Kızım çok hareketliydi.. erke den öğrenmistim..

Bir sürü çikolata yedim ya midem bulandı artık..Kızım çok hareketliydi.. erke den öğrenmistim..
Cikolata benimde midemi bulandirdi ama Yok bu pek sakin babasına çekmiş benim ilk bebeğim rica minnet döndü :cool: çoook tatlı ya...

Back
X