• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gunaydin kiZlar nasilsiniz havalar nasıl olursa olsun sizin havanız guzel olsun ben halen bebisimin hareketlerini hissetmedim kizlar kan ilacina basladim basliyali cok feci kabizim napacam bilmiyorum sizler nasilsiniz
Hoşaf yap ve sürekli tüket yada gece sıcak suya 3 kayısı veya 2 kuru incir at sabah suyunu içip tanelerini ye acı benim bağırsakları bozar bir de onu dene gün içinde sıcağa yakın bol bol su iç şimdilik aklıma gelenler bunlar

gunaydin anneler? nasilsiniz? dun cok kötuydum bugun daha iyiyim havalarda sogudu srtik dikkat etmek lzim. esim hasta oldu bana bulasmaz insallah

Benim ölçumumu yapan doktor da perinatolog degildi sanırım. endıse etmene gerek yok bence sonucta bu ısı bılıyor olmasalar bunu yapmazlar dıye dusunuyorum, hem herseyı olumlu dusunmekte fayda var:) benım kendı doktorum ıkılı testı yaptırmadan once gıttıgım kontrolde, burun kemiği oluşmuş bu ıyı bı sey bızım ıcın dedı yanı allah korusun oluşmaması kötuymus down sendromu acısından. ıkılı test doktorum da ıyı yorumladı, bakalım allahım saglık sıhhat versın yavrularımıza.
burun kemiği filan oluşmuştu cnm ama ne biliyim biraz pimpirikli biriyim kafama takıldı :(

Kizlar gunaydin bisey sorucam ikili testte ultrason incelemenizi hep perinatologlar mi yapti? Benim kendi drum yapti ozgecmisinde perinatoloji egitimi de yok girip baktim simdi endise ettim eksik bisey mi kaldi acaba diye. Benim gibi olan var mii?
Doktorum beni perinatoloğa yönlendirdi ordaki doktor bakarken dedi ki ben her açıdan her detayıyla bakarım milim hesaplıyoruz dedi. onlar kadın doğumcudan farklı anlıyolarmış çok uzun süre inceledi. Doppler renkli ultrasonla bakıldı zaten. 20. haftadan sonraki 2. düzey ayrıntılı usg yede oraya gidicem.

Doktorum beni perinatoloğa yönlendirdi ordaki doktor bakarken dedi ki ben her açıdan her detayıyla bakarım milim hesaplıyoruz dedi. onlar kadın doğumcudan farklı anlıyolarmış çok uzun süre inceledi. Doppler renkli ultrasonla bakıldı zaten. 20. haftadan sonraki 2. düzey ayrıntılı usg yede oraya gidicem.
o zmn eşime söyliycem mutlaka gitmemiz lazım eksik bişey kalırsa valla çok üzülürüm. sağol cnm.

Gunaydin kizlar..bende bugun özel muayenehaneye gideyim diyorum..pazartesi bulundugum ilcedeki doktor cok yuzeysel gecti cıkti bile veremedi ultrasondan makinesi vermiyormus...teknolojide geriler valla...

Günaydın anneler ve minnak bebişleri:))

Salı gübü ikili testim var zaman geçmek bilmiyor 12+4 olacağım o zaman kısmetse...

Cinsiyetini çok merak ediyorum ama öte yandan adım gibi kız olacağını da biliyorum:))) rabbim hayırlısını sağlıklısını ayıpsız kusursuz dksiksiz noksansız evlatlar nasip etsin hepimizin gönlüne göre olsun inş. Aminnn :))

Günaydın anneler ve minnak bebişleri:))

Salı gübü ikili testim var zaman geçmek bilmiyor 12+4 olacağım o zaman kısmetse...

Cinsiyetini çok merak ediyorum ama öte yandan adım gibi kız olacağını da biliyorum:))) rabbim hayırlısını sağlıklısını ayıpsız kusursuz dksiksiz noksansız evlatlar nasip etsin hepimizin gönlüne göre olsun inş. Aminnn :))
İkinci bebeğin mi canım..

Kızlar vallahi çok tedirgin im size ihtiyacım var ikili test yapanlar bi yardım edin bana daha sonucu mu almadım ama nette tahlil sonuç öğrenmeye baktim fb hcg 27.26 papp-a 832.84 sizce nasıl

Eklentiler

• 2015-12-02_104700.webp
    2015-12-02_104700.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 74
Kimse yokmu lütfen cvp bekliyorum
Serbest beta- hCG 28,620 IU/l, eşdeğer 0,8470 MoM.
PAPP- A 8,550 IU/l, eşdeğer 1,7253 MoM.

bende bu sekıdle cıkmış cnmm..
ama bıldıgım kadar ıle bunların bır referans aralıgı yok.. rısk hesaplamalrında kullanılıyor sadece..

Serbest beta- hCG 28,620 IU/l, eşdeğer 0,8470 MoM.
PAPP- A 8,550 IU/l, eşdeğer 1,7253 MoM.

bende bu sekıdle cıkmış cnmm..
ama bıldıgım kadar ıle bunların bır referans aralıgı yok.. rısk hesaplamalrında kullanılıyor sadece..
Yinede teşekkür ederim cuma günü gidicem doktora ne bileyim korkuyorum allahın izniyle iyi çıkarsa üçlü testi yapmicam

Back
X