- Emoji Skoru
- 1.437
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #13.021
Saol canim hayirlisi..Canım sanki senin meyra'n olacak gibi geldi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canim hayirlisi..Canım sanki senin meyra'n olacak gibi geldi:)
Canım benim ikinci gebeliğin ama ben de hissedemedim daha zaten ultrasonda da hareketsiz.. ama durumu iyi .. evham yapma hissederiz yakında.. hissedenler vardır.. normal bu.. her bebek aynı değil.. ben kızıma hareketsiz dersim bunda hiç yokdogrudur dedim ya cok anlamadim bende seyirme de keseden dolayi mi oluyo ki malum biz tecrübesizler hemen evham yapiyoruz ben neden hissedemiyorum acaba bisey mi var diye daha önce birisi de ilk haftalarda kesesine dokunabildigini yazmıştı bana biraz tuhaf geliyo bunlar o yüzden yaptım o yorumu amacım tenkit değil sakın yanlış anlama
sorma cnm ne sorunlar cikti.. sayacta sorun var igdas randevu verdi ptesi hallolacak iki gundur otelde kaliyoruz. yarin kontrolumden sonra adanaya gidiyoruz anneannemleri ziyaret etmek icin.. evin esyasi geldi ama yerlestiremedik buz gibi ev. donunce yerlestirecez.Evi yerleştirdin mi canım sen
ayyy canım yaa güldürdün beni hay Allahta senin yüzünü guldursun arkadaşın kastettigi ebat değil dip balığı olması yüzey balıkları tuketilmeli hamileyken somon da büyük ama faydalı mesela mezgit küçük ama zararlı yani icinde cıva olma riski yüksekbak onu sormamıştım doktoruma canım, ama her büyük balık yasak değil diye biliyorum canım ben. Zaten aşırı büyük balıktan bahsetmiyorum 25 cmlik falan balık benim dediğim :)
yatyiorum cnm lekelenmem devam ediyo bi lavoba bi yemek icin dogruluyorum saolsin eksik olma bakalm ins biter biran oncenewmoon142 nasil oldun canim..biraz daha iyisinizdir kizcenle insallah..
geçmiş olsun canım sihhatle gelsin minik prensesin yasin okurken senin için de niyet edicem :)yatyiorum cnm lekelenmem devam ediyo bi lavoba bi yemek icin dogruluyorum saolsin eksik olma bakalm ins biter biran once
canım benim lekelenmem olmadı çok şükür ilişki de neredeyse hamileliğimin öncesi gibi doktorum problem yok dedi.mraba kızlar en son k.rengi lekelerden dolayı doktoruma gittiğimde ilişkiyi yasaklamıştı..utanarak soruyorum sizin ilişki durumunuz nasıl doktor bişi dedi mi merak ediyorum da
![]()
anladım canım cevap için teşekkürlercanım benim lekelenmem olmadı çok şükür ilişki de neredeyse hamileliğimin öncesi gibi doktorum problem yok dedi.
evet canım ilk :) senin de mianladım canım cevap için teşekkürlerilk bebeğin mi
![]()
evet benim deeevet canım ilk :) senin de mi
cinsiyet için gittin mi peki :)evet benim dee![]()
en son gittiğimde belli değildi bu defa bakalım senin belli oldu mucinsiyet için gittin mi peki :)
ben en son 13 KAsım da gitmiştim inat ettim geç gidicem kesin öğrenim diye 25 aralık ta gideceğim inşallah sen ne zaman gideceksinen son gittiğimde belli değildi bu defa bakalım senin belli oldu mu
allah razi olsun cok tesekkur ederimgeçmiş olsun canım sihhatle gelsin minik prensesin yasin okurken senin için de niyet edicem :)
mraba kızlar en son k.rengi lekelerden dolayı doktoruma gittiğimde ilişkiyi yasaklamıştı..utanarak soruyorum sizin ilişki durumunuz nasıl doktor bişi dedi mi merak ediyorum da
![]()