• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
dogrudur dedim ya cok anlamadim bende seyirme de keseden dolayi mi oluyo ki malum biz tecrübesizler hemen evham yapiyoruz ben neden hissedemiyorum acaba bisey mi var diye daha önce birisi de ilk haftalarda kesesine dokunabildigini yazmıştı bana biraz tuhaf geliyo bunlar o yüzden yaptım o yorumu amacım tenkit değil sakın yanlış anlama
Canım benim ikinci gebeliğin ama ben de hissedemedim daha zaten ultrasonda da hareketsiz.. ama durumu iyi .. evham yapma hissederiz yakında.. hissedenler vardır.. normal bu.. her bebek aynı değil.. ben kızıma hareketsiz dersim bunda hiç yok

Evi yerleştirdin mi canım sen
sorma cnm ne sorunlar cikti.. sayacta sorun var igdas randevu verdi ptesi hallolacak iki gundur otelde kaliyoruz. yarin kontrolumden sonra adanaya gidiyoruz anneannemleri ziyaret etmek icin.. evin esyasi geldi ama yerlestiremedik buz gibi ev. donunce yerlestirecez.

bak onu sormamıştım doktoruma canım, ama her büyük balık yasak değil diye biliyorum canım ben. Zaten aşırı büyük balıktan bahsetmiyorum 25 cmlik falan balık benim dediğim :)
ayyy canım yaa güldürdün beni hay Allahta senin yüzünü guldursun arkadaşın kastettigi ebat değil dip balığı olması yüzey balıkları tuketilmeli hamileyken somon da büyük ama faydalı mesela mezgit küçük ama zararlı yani icinde cıva olma riski yüksek

Sanırım tüm sayfaları okudum herkes iyidir inşallah kızlar sizlere ve bebeklerimize sevgiler. .
yaseminberat yaseminberat kendince haklısın aynı soruyu defalarca sormussun ve bi yanıt gelmemiş alinganlik yapabilirsin canım ama su var ki tahlil sonucu yorumlamak yaşadığımız şeylere ya da hislerimize yediklerimize ictiklerimize yorum yapmaya benzemiyo o yüzden herkes temkinli davranmis seni yönlendirmek istememis.. hormonlar nasıl da değiştiriyor bizi ama ben sevdim bu hamileliği gazdan neredeyse patlıcak olan göbeğim bile sevimli geliyo ;) 1 hafta kaldı resmen gün sayıyorum ya babasını bu kadar hasretle beklememistim askerde iken evlat ne degisikmis bi kac santim derimin altında olmasına rağmen deli gibi özledim kuzumu

mraba kızlar en son k.rengi lekelerden dolayı doktoruma gittiğimde ilişkiyi yasaklamıştı..:oops:utanarak soruyorum sizin ilişki durumunuz nasıl doktor bişi dedi mi merak ediyorum da:KK22:

mraba kızlar en son k.rengi lekelerden dolayı doktoruma gittiğimde ilişkiyi yasaklamıştı..:oops:utanarak soruyorum sizin ilişki durumunuz nasıl doktor bişi dedi mi merak ediyorum da:KK22:
canım benim lekelenmem olmadı çok şükür ilişki de neredeyse hamileliğimin öncesi gibi doktorum problem yok dedi.

en son gittiğimde belli değildi bu defa bakalım senin belli oldu mu

Ben ilk aylar tiksiniyorum sonraki aylar da eşim korkuyor:) doktoruna sorup hareket edersiniz canım kanama olunca yasaklı olabiliyor 14-16 haftaya kadar...

Back
X