2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım korkulacak birşey yok , ablamda 7 saat uzakta annem 10 gün BAŞINDA durdu , ablam kendisi 10 gün baktı sonra memlekete annemin yanına geldi 2 ay olasıya kadar baktılar annemle beraber ... Sense öyle yaparsın

Malesef ben gitmek istesem bile hala çalışıyor olacak. Olsun bugün içim rahatladı biraz sizin sayenizde. En fazla gözler pörtlemiş bir şekilde cadı cadı dolanırım ortalıkta nolacak :)

SAgol canim Allah razi olsun. Kanama oldu maalesef Allah kimsenin basina vermesin. Korkma doktoruna guven zaten benden bir hafta ondesin.biraz erken almak isterse israr etme bir bildikleri varmis iste. Bana dason konntrolde 37 de alirim demisti zaten ama onu bile bekleyemedik
Kkorkma sen de saglicskla alacaksin kucagina. Bu haftalara kadar getirdin, artik kendini kkurtardi bebisler
Canım hayırlı olsun ... Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin evladına ..35 haftada erken değil , bebişin çıkar inşaallah en kısa zamanda :) Ciğer geliştirici vurunmuşmuydun?

Günaydın

Zeyzey sen çok kolaydoğum yapacaksın inşallah:) dün arkadaşım anlattı 8cm açıklıkla hastaneye gitmiş ağrısı çok olmadığından o kadar çok açıldığını da farketmemiş sonrs hızla doğurmuş :) içimden birses senin de öyle olacağını söylüyor:)

Bugün doğarsa bebiş tarih de çok güzel olacak :)
Galiba oyle olck :) ama aclma ayniydi suan bekliyrz eve geldik :) eger bsy olmazsa ptesi tkrar muayene var
A Alwayshappygirl

Selam canim ve diger haziran anneleri :))) tarihinin belli olmasina cok sevibdim Allah sag salim kurtulmani nasip etsin.

Benim yaramaz oglum dayanamadi. Dun gece acilen sezaryene alindim ve 35 haftalik dogum yaptim. Bebegim 2.600 dogmus ama kuveze aldilar ciger gelisimi vs.icin.daha bir kere gorebildim.

bu plasenta previa hastaligini ceken varsa aramizda baska dogum macerami anlatip can sıkmak istemiyorum. Cok sukur bin sukur su an gayet iyiyiz. Oglum da yanima gelirse daha iyi olacagim :))

Hepinize hayirli ve saglikli dogumlar diliyorum. Allah herkese saglikla kavusmayi nasip etsin. Kucagina alanlarin da gozu aydin olsun.

bu arada 24 haftalik dogum yapan arkadasim, nickini hatirlayamadim. Dualarim seninle insallah bebegine kisa surede kavusursun.
İnş en kısa zamanda bebeğin küvözden çıkar ve doya öper koklarsın onu

Galiba oyle olck :) ama aclma ayniydi suan bekliyrz eve geldik :) eger bsy olmazsa ptesi tkrar muayene var
A Alwayshappygirl
Canım senin bebiş çok fena olacak ben sana diyim
Hep erken doğacak diye bekledik şimdide açılma var ilerleme yok yandın sen yandın :))

SAgol canim Allah razi olsun. Kanama oldu maalesef Allah kimsenin basina vermesin. Korkma doktoruna guven zaten benden bir hafta ondesin.biraz erken almak isterse israr etme bir bildikleri varmis iste. Bana dason konntrolde 37 de alirim demisti zaten ama onu bile bekleyemedik
Kkorkma sen de saglicskla alacaksin kucagina. Bu haftalara kadar getirdin, artik kendini kkurtardi bebisler
Çok geçmiş olsun muhakkak çok korkmuşsundur ama atlattınız çok şükür ikiniz de iyisiniz. 38+2ye zor ikna ettim erken mi ki diyordum ama hiç değil bizim durumumuzda demek ki. Hareket etmiyim ben en iyisi iki hafta saha sabır

Ben de normal doğum yapacağım allahın izniyle. Doktorum daha hiç bahsetmedi bile sezaryenden. sadece inşallah açılman olurda normal doğum yaptırırım diyor her kontrolde. Bnm bebeğim biraz da iri gidiyo.4 kilo olursa zorlamam dedi sadece son gittiğimde. bakalım kısmet artık. son ana kdr bekleyeceğiz.

cnm normal doğumdaki ağrıdan korkuyosun veya korkuyoruz diyim, ama ağrıdan kaçarımız yok ki. sezartyen olduktan sonra, anestezinin etkisi geçince ne olacak biliyosun dimi, daha önceden ameliyat oldun mu bilmiyorum ama, (ağrı kesici de çok fazla yüksek miktarda veremeyecekleri için emziricez doğal olarak, ) o kesilen bölgenin acısından ağrısından kıvranıcaz. ha doğum esnasında o an acı çekmişsin, ha ameliyat sonrası. muhakkak bir acımız olacak. bnm ikizim lokal anestezi ile en ufak tırnak çekiminde, eve geldiğinde ağrı kesici almasına rağmen tuvalete giderken koridorda bayıldı. düşün ufacık tırnak çekimi bile ne kdr çok ağrı vermiş ki bayılıyor :KK43: kısacası kaçarımız yok. Ameliyat yerimiz felaket acıyacak. hepimizi bekleyen mutlu son ile birlikte :)
Canım günlerimiz yakın bebeğinin kilosu ne kadar ki doktor iri dedi?

Ben de korkuyorum bunlardan ve çok daha fazlasından. Seneler önce duyduğum, okuduğum haberler geliyor aklıma. Bir kadın doğumcu arkadaşımın asla eşime normal doğum yaptırmam dediği geliyor. Bir sürü ya şu olursa ya bu olursa geliyor. Sadece uyuyup uyanmak istiyorum, Bebek kucağımda olsun. Ama bunları kafamdan atıp sürekli kendimi telkin ediyorum. Bir doulanın dediğini getiriyorum aklıma, "ya şöyle olursaları düşünmek doktorun işi sen kendini doğumun akışına bırak onu yaşa" demişti. Allah'ı vekil olarak görüp kendimi sürece bırakmak istiyorum. Allah'ın izni olmadan başımıza kötü bir şey gelemez ve eğer gelmesini takdir ederse de kimse onu engelleyemez. Bunu hatırlamaya çalışıyorum.

Canm Allah hayırlısını versin kp in hakkında. Tez zamanda sağlık versin inşallah. Eşini düşününce; bebeği doğmak üzere ama belki babası göremeyecek, o ne gelgitler yaşıyordur kim bilir. Birbirinize destek olun. Hazırlıklar sorun değil. Benim de çoğu şey yok. Daha pijamam, geceliğim bile yok. Bebeğin çantası yok. Bak suyum mu geldi acaba diye düşünüyorum şu an. Doğum başlasa ben ve karnım gideceğiz hastaneye sadece, ben ve çıplak bir bebek olarak çıkacağız :)) sizin bir de çok özel bir durumunuz var. Bırak senin de farklı bir hikayen olsun. Son anda hazırlanın yada hazır olmayın. Ne olur ki? Bu özel zamanı kendine zehir etme. Kp in de bugünlerde hasta olmayı hiç istemezdi elinde olsaydı. O zaman Allah'ın takdir ettiği şekilde yaşayacaksınız, her ne olacaksa.
Ben de bigün kendimi telkin ediyorumm ertesi gün yine acabalar aklıma geliyor..

• Beğen
Reactions: 9ay
Bebek de çok aşağıda, mesaneye baskı yapıyordur. Orada neler olup bitiyor hiç farkında değilim valla :) dediğin gibi hissetmiyorum belki. Bakalım uyuyabilirsem sabaha belli olur. Aman geldiyse de geldi, erken kavuşurum bebişime ne güzel di mi? Zaten 37 bitti, artık Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Sen neden uyumadın canım?
Bwnim çok oluyor baştan beri sıküıntı yapıyordum bu zamana kadar bir şey çıkmadı söylemek istedim belki fydası olur idr kaçağıda oluyor bazen suda geliyor hiç bir şey çıkmadı hep normal çıktı sen yine takip et

Ben normale karar vermiştim. Ama kısmet olmadı hala dönmedi ve sanırım dönmeyecek bebis.normale karar vermem sağlayan blogcu anne deki doğum hikayeleri olmuştu. Okumani Tavsiye ederim
Çok okudum ben de isterim normal olsun ama ebelerin elinde deneme tahtası olmaktan korkuyorum

Ben de normal doğum yapacağım allahın izniyle. Doktorum daha hiç bahsetmedi bile sezaryenden. sadece inşallah açılman olurda normal doğum yaptırırım diyor her kontrolde. Bnm bebeğim biraz da iri gidiyo.4 kilo olursa zorlamam dedi sadece son gittiğimde. bakalım kısmet artık. son ana kdr bekleyeceğiz.

cnm normal doğumdaki ağrıdan korkuyosun veya korkuyoruz diyim, ama ağrıdan kaçarımız yok ki. sezartyen olduktan sonra, anestezinin etkisi geçince ne olacak biliyosun dimi, daha önceden ameliyat oldun mu bilmiyorum ama, (ağrı kesici de çok fazla yüksek miktarda veremeyecekleri için emziricez doğal olarak, ) o kesilen bölgenin acısından ağrısından kıvranıcaz. ha doğum esnasında o an acı çekmişsin, ha ameliyat sonrası. muhakkak bir acımız olacak. bnm ikizim lokal anestezi ile en ufak tırnak çekiminde, eve geldiğinde ağrı kesici almasına rağmen tuvalete giderken koridorda bayıldı. düşün ufacık tırnak çekimi bile ne kdr çok ağrı vermiş ki bayılıyor :KK43: kısacası kaçarımız yok. Ameliyat yerimiz felaket acıyacak. hepimizi bekleyen mutlu son ile birlikte :)
Doğru diyosun ama ben doğum sırasındaki ağrısan korkmuyorum herkes çekiyor o ağrıları.. bizim onlardan ne farkımız ki.. ama işte sonrası..

Günaydın anneler
Güzel bir gün olsun olaysız sakin
Biz inşallah bugün fotoğrafçı ya gitcez eşimle hamilelik hatırası foto cekincez. Doğru düzgün resmim yok hamilelikte

Biz de yapacagiz foto cekimi insallah kendime guzel bir beyaz uzun kiyafet ariyorum bulamazsam diktirecegim

Canım günlerimiz yakın bebeğinin kilosu ne kadar ki doktor iri dedi?
34+2 de 2.712 gr çıktı. Boyu 48,65 cm çıktı ölçtüğünde 49u tamamlıyor dedi. 6 günde 212 gr almış.
haftasına göre önde diyo. sat 18.09.2015 doktor sürekli emin misin diyo. eminim kurban bayramında adetliydim. hadi en fazla 2 gün yanılmış olıyım dedim. Yok hyr sen kesinlikle üstüne görmüşsün fln diyo sürekli. 23 haftlaık ayrıntılı ultrasonda da farklı hastanede farklı doktor bakmıştı o da bana o gün emin misin 10 gün neredeyse fark var dedi. hesaplarıma göre 24 haziran doğum ama doktor hyr 17 haziran tamamlıyor 41. haftayı diyo. Yani ben büyük ihtimal üstüne adet gördüm ve yanılıyorum.

Senin boyu ve kilosu kaç haftasıyla uyumlu mu peki.

Back
X