2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de aynı durumdayim bazı geceler uyuyamiyorum rüya gibi geliyor yüzü nasıl bişey acaba haftaya kollarımda mi olacak diye düşünüp duruyorum.ruh halim değişken dün bunalimdaydim mesela :) sonra eşim dışarı çıkardı açıldım bugün iyiyim.hayatımız değişecek basedebilcek miyim ameliyat korkusu falan etkiliyor baya bi.şöyle dogumdan once son gunlerimde bi gezesim var :) ama tabi olmuyor artık bebisimizle gezesim. Allah yardımcımız olsun inşallah :KK36:
7 aydır yattığımdan sol kalbim çok küçülmÜş doktor yürüyüş verdi , ameliyattan sonra çok zorlanırsın diye bu hafta full gezeceğim bende artık :))

Benimde ilk zamanlar kabızlık çok fenaydi oturup ağlıyordum bende. Ama senin dikişlerin için ikinmaman gerekiyor sen daha çok cekmissin kabizliktan. Su an doğum normal gözüküyor ama bilmiyorum sonum ne olacak. 15 e 9 olan.tansiyonu görünce ben çok endişe ettim sonrasında düştü tabi ama her an çıkacak diye aklım çıkıyor. Boyle bebegime bir şey olacak diye dusunmektense bir an önce doğsun yanımda olsun dedim ama geleceği de yok. Psikolojim bozuldu su bir kaç gun. Aklım çıkıyor artik. Doktor 14 u geçme yeter dedi ama bilmiyorum devlete gittiğim için pek onemsemiyo sanırım. Normal mi yoksa sezeryan mi.olacaksa ne olacaksa olsun yeter ki birşey olmadan gelsin kucağıma. Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah. Den daha çok stres yasamissin bugünlere geldin şükür artik bir şey olmaz yavruna sağ salim kavuş inşallah.
Âmin canım inşaallah Allah sağ salim miadında alabilmeyi nasip etsin cümlemizin , ben son 3 aydır ekmeği evde kendim yapıyorum , bazen çörek gibi 4-5 gün yetiyor bazen İtalya'n ekmeklerinde Dikdörtgen kek kalıplarında, Bazende Bazlama Tarzı tuzunu kendin ayarlabilirsin , bebek 1 yaşındayken de kendim yapmayı düşünüyorum , fırın ekmeklerine hiç güvenemiyorum ...

6 haziranda doğum yaptım arkadaşlar şuan bebeğim küvezde sarılık ve enfeksiyonu var dua edin ne olur çok kötü bi doğum tecrübesi yaşadım bu arada
Geçmiş olsun canım , Allah acil şifalar versin ... Allah yardımcınız olsun .. Moralini yüksek tutmaya çalış canın , her bebekte oluyor sarılık ...

Âmin canım inşaallah Allah sağ salim miadında alabilmeyi nasip etsin cümlemizin , ben son 3 aydır ekmeği evde kendim yapıyorum , bazen çörek gibi 4-5 gün yetiyor bazen İtalya'n ekmeklerinde Dikdörtgen kek kalıplarında, Bazende Bazlama Tarzı tuzunu kendin ayarlabilirsin , bebek 1 yaşındayken de kendim yapmayı düşünüyorum , fırın ekmeklerine hiç güvenemiyorum ...

Bebek yaşına girince bende evde yaparım da su an hic ekmek yapasım bile yok :) doktor fazla ayakta kalma dedi uzan dedi yürüyüşleri de bıraktım. Hic halimde kalmıyor zaten. Ekmek bile yasak :( ama 1 dilim tam buğday yiyorum yoksa karnım doymuyor.

7 aydır yattığımdan sol kalbim çok küçülmÜş doktor yürüyüş verdi , ameliyattan sonra çok zorlanırsın diye bu hafta full gezeceğim bende artık :))
Ay eşim geç geliyo benim genelde bi de oruçlu yoksa ben de hergün çıkmak istiyorum :KK43: bugün kontrolumuz var keske doktor hergün gezmeye git dese hihi:confused:

Kızlar süper bir bilgi yakaladım:)) sabah kadın geldi temizliğe. Ordan burdan sohbet derken, bir pratik bilgiyi yapıştırdı. Doğum bitip odana geçince hastaneden iki adet eldiven iste dedi. İçini sıcak suyla doldur(kaynar değil) bağla,her iki memeye koy dedi. Çok deli gibi şişirme, tüm parmakları da aç memeleri kavrasın dedi. Onun sütü öyle gelmiş. Çünkü hastanedeyken sıcak duş alma imkanın çok yok, olsa bile yarım saat sıcak suda duramazsın dikişler falan. Bu bana çok mantıklı geldi. Hemen kızlara yazayım dedim:)

Bebek yaşına girince bende evde yaparım da su an hic ekmek yapasım bile yok :) doktor fazla ayakta kalma dedi uzan dedi yürüyüşleri de bıraktım. Hic halimde kalmıyor zaten. Ekmek bile yasak :KK43: ama 1 dilim tam buğday yiyorum yoksa karnım doymuyor.
Bir dilim mi ben yarım ekmeği götürüyorum :KK70:

Sen nasılsın canım? Bebiş çıktı mı?
Bebisim yolda ananesi ve babası getircek ler inşallah evimize kuzumu çok heycanli yim. Ben iyi olmaya çalışıyorum bi gün sezeryan ağrısı bi gün anestezi baş ağrısı boyun ağrısı sürekli bi ağrı çekiyorum ama napalım dayancam kuzum için. Canım sizler en kolayindan doğum yapar kuzularinizi alırsınız inşallah kucaginiza.

Selam kızlar bugün kontrole gittim bebegim ters donmus yani makat geliş.. 3 hafta once dogum pozisyonundaydi..suyumda sinirdaymis.38+6 gunluguz tekrar doğum pozisyonuna döner mi?

Kızlar süper bir bilgi yakaladım:)) sabah kadın geldi temizliğe. Ordan burdan sohbet derken, bir pratik bilgiyi yapıştırdı. Doğum bitip odana geçince hastaneden iki adet eldiven iste dedi. İçini sıcak suyla doldur(kaynar değil) bağla,her iki memeye koy dedi. Çok deli gibi şişirme, tüm parmakları da aç memeleri kavrasın dedi. Onun sütü öyle gelmiş. Çünkü hastanedeyken sıcak duş alma imkanın çok yok, olsa bile yarım saat sıcak suda duramazsın dikişler falan. Bu bana çok mantıklı geldi. Hemen kızlara yazayım dedim:)
Mantıklı valla aklımızda bulunsun

Selam kızlar bugün kontrole gittim bebegim ters donmus yani makat geliş.. 3 hafta once dogum pozisyonundaydi..suyumda sinirdaymis.38+6 gunluguz tekrar doğum pozisyonuna döner mi?
Zor ihtimal ama dönebilir canım
Doktor ne dedi peki

Merhaba kizlar, oncelikle dogum yapanlara hayirli olsun..buradaki doğuranlari görünce hem heyecan hem korku geliyor bana. Akintim fazla oldugundan artik paranoyak oldum suyum mu geldi diye. Anlamayacagim diye taktim. Birde dunden beri ara ara belimden karnima vuran ağrılarım var. Çatı muayenemizi geçen cuma olduk. Normal dogum yapabileceğim soylendi☺ bu cuma tekrar kontrol var dogurmazsam tabiinşallah sağ salim alırız kucagimiza bebeklerimizi
Az klmış seninde canım stres yapman normal
Gün sancılarımız başladı artık

6 haziranda doğum yaptım arkadaşlar şuan bebeğim küvezde sarılık ve enfeksiyonu var dua edin ne olur çok kötü bi doğum tecrübesi yaşadım bu arada
Merak etme canım bebeğin düzelecek yuvanıza gelecek
Rabbim yardım etsin o küçük bünyesine

Bende 2 tane küçük boy sıcak su torbası koydum çantama :)) sezeryan olacağımdan sıcak suyla duş almak yasak olur şimdi vende ona binaen almıştım :))

Merhaba kızlar. 38+3 üm. Pazar günü pembe bir akıntım gelmişti. Ondan sonra her şey normal seyretti. Ta ki bu sabaha kadar. Sabahtan beri adet sancısı gibi bel ve karın ağrım var. Ama tarif edilen doğum sancısı gibi düzeni, ritmi olan bir ağrı değil. Velhasıl biraz önce gene kanlı bir akıntı geldi. Pazar günkünden daha çok. Hatta iğrençlik yapıp peçetenin fotoğrafını da çektim. Sonra tekrar az miktarda geldi. İkincisinde ortasında kıl gibi kırmızı kan da vardı. Düzenli sancım yok, suyum gelmedi.
Ben de duşa girdim, evde bekliyorum.

Ay hadi inşallah.
Ne durumdasın canım

KIZLAR! Dün geceki adet ağrılarım sabah az da olsa devam etti. Biraz önce de mukus tıkacının muhtemelen bir kısmı geldi. Sanırım buna nişan da deniyor. Ama kan yok. Sanırım yavaş yavaş başlıyoruz:KK49::KK49::KK49:
Lohusa nin duası kabul olurmus canım senin için dua etmistim çok sevindim hadi inşallah kolayca al bebeğini kucağına sürekli dua et herkes için

Back
X