- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #41.141
Bugun ne bereketli bir gün herkes doğuma gidiyor galiba :)))
9ay
m_rv_
@Yazkadini kolay gelsin , bir avazda doğurursunuz inşaalah :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy benim icinde dua et canim. Dogum kendiliginden baslamazsa doktor pazartesi suni sanci vericek ondanda ben korkiyorumLohusa nin duası kabul olurmus canım senin için dua etmistim çok sevindim hadi inşallah kolayca al bebeğini kucağına sürekli dua et herkes için
Doguma giren ebe cok iyiyse dogum esnasinda bile cevirebiliyolarmis bebegi diye biliyorumSelam kızlar bugün kontrole gittim bebegim ters donmus yani makat geliş.. 3 hafta once dogum pozisyonundaydi..suyumda sinirdaymis.38+6 gunluguz tekrar doğum pozisyonuna döner mi?
Canim devlete gittim öyle kontrol amaçlı kendi doktorum değildi doktor dönebilir dedi..pazartesi kendi doktoruma randevum var bakalım o ne diyecek normal doğurmayı çok istiyordum ama nasip..senin bebeginde makat gelişti sanırım döndümu?Zor ihtimal ama dönebilir canım
Doktor ne dedi peki
O da tehlikeli geliyoDoguma giren ebe cok iyiyse dogum esnasinda bile cevirebiliyolarmis bebegi diye biliyorum
Evet canım makat gelişliydi ama döndü 1 ay oldu döneli benimkiCanim devlete gittim öyle kontrol amaçlı kendi doktorum değildi doktor dönebilir dedi..pazartesi kendi doktoruma randevum var bakalım o ne diyecek normal doğurmayı çok istiyordum ama nasip..senin bebeginde makat gelişti sanırım döndümu?
Dönmesi için bişeyler yapmış miydin?Evet canım makat gelişliydi ama döndü 1 ay oldu döneli benimki
Dönmezse de dediğin gibi nasip artık sağlıkla doğsun önemli olan bu
Ya canım kabul etme suni sancıyıAyy benim icinde dua et canim. Dogum kendiliginden baslamazsa doktor pazartesi suni sanci vericek ondanda ben korkiyorum![]()
Ben bişi yapmadım canım aslında çok üstünde durmadım döner diyeDönmesi için bişeyler yapmış miydin?
canim benim kizimda tup bebek.2 yasinda 1. denemede oldu.sezeryan beklerken 40.haftaya kadar oyaladi beni ve normal dogum yaptim.dr.a cok beddua ettim.ama sonra normal dogumdan dolayi kendi kendime hamile kaldim.bu kizimi kucagima almama az kaldi.tabi o dr.a sonra cok cok dua ettim.herseyde hayir vardir.normal dogumdan korkmayin belkide seninde 2. 3. bebislerine vesile olur.Evet canım tüp bebek. Hem de 7. Deneme. Tüp bebeklere "kıymetli bebek" deniyor ve bu sezaryen sebebi arkadaşının dediği gibi. Sırf tüp bebek olduğu için sezaryen için çevremden aşırı bir baskı var. Ama benim doktorum doğrunkoşullarda normal doğumun sezaryandan daha riskli olduğunu düşünmüyor. Zaten yüksek riskli gebelik doktoruna gidiyorum. Ben normal istediğim için destekledi beni. Tabi ne zaman bir risk görürse o zaman sezaryana geçecek.
Tesadüfen denk geldim mesajınıza.. takip etmiyorum yani bu başlığı ama hayran kaldım. Takdir ettim sizi.. zor olani yaşamanıza rağmen ne güzel anlatmışsınız. Ürkütmeden üstelik..
Benim ilk bebeğim, tüp bebek.. biraz zor kavuştuk. Doğumu düşünmüyorum şu an ama ürkütüyor insanlar.. halbuki bence şu hayatta görebileceğimiz tek mucize bu...
Evlatlarınızın sağlıklı ve mutlu çok uzuun ömürleri olsun dilerim, sevgiler..![]()
Canım doğum öncesi lansinoh falan kullandın mı , birde seninde Planlı sezeryan son 2-3 gün kala göğüslerine masaj yaptın mı ? Yaa çok zor birşey önüne gelenin memeni çekiştirmesi , ablamda da hemşireler sana yaptıkları gibi yapmışlardı yara oldu... Bol bol krem yağ sür canım
Hayırlı yolculuklar canım selametle varın evinize inşallahBiz yola cıktık dönüyoruz Allah'ın izniyle yolu yarıladık
Yavrum da oto koltugunda geliyor bir sknti yok simdilik
7 temmuz kaçıncı hafta bitmiş oluyor canım?Kızlar ben de yeni geldim doktordan 2900 olmuş bebeğim 300 gr fazla olsa daha iyi olurdu dedi dr moralim bozuldu. .çok şükür herşey yolunda 20 gün içinde doğum olabilir ama 7 temmuza kadar bekleriz dedi..
41 bitmiş oluyor o zamana kadar normali bekleriz dedi..çatı muayenesinden sözetmedi ben de korktuğum için hatırlatmıyım dedim:) kilo için de hem üzüldüm hem de ultrasonun yanılma payı var diye çok takmamaya çalıştım bi de nstye girdim sancım çıkmadı 1 hafta sonra yine gel dedi..7 temmuz kaçıncı hafta bitmiş oluyor canım?
Çatı muayenesi yaptı mı?
Kilosuna takılıp moralini bozma doğuma kadar üç kiloyu geçer.
Canım Allah yardımcın olsun selametle doğur bebeğini inşallahKizlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin