2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ben de yeni geldim doktordan 2900 olmuş bebeğim 300 gr fazla olsa daha iyi olurdu dedi dr moralim bozuldu. .çok şükür herşey yolunda 20 gün içinde doğum olabilir ama 7 temmuza kadar bekleriz dedi..

Hiç kgsine takılma.. Sağlıkla doğsunlar da. Benim gittiğim bi dr da bana ahım şahım bi bebek değil bu demişti kgsi az diye:) hiç öyle denir öi:)

Evet cnm lansinoh surmeye baslamistim dogumdan once masajlari da yaptim surekli de surmeye devam ediyorum kremleri bakalimm bebegim emsin yeter ki :/

Kazasız belasız git. Meme ucun çok yra olursa garmastan var ilaç. Onu sür emzirmeden önxe karbonatlı su ile memeni silmen gerek. Bu ilaç ama en son çate yara olduğunda hakkındna bu geliyor..

Ya canım kabul etme suni sancıyı
Söyle doktoruna biraz daha beklesin hemen suni veriyorlar
Bide sen sat tarihin ne zaman biliyor musum tam olarak
Belki doğum tarihine daha vardır
Canim 41. Haftayi da beklemeye gucum kalmadi okadar su topladi ki vucudum bitkin dusuyorum artik ve bel agrisi var surekli :(
Kendim teklif ettim ben hatta. Cunki annem bende beklemis 41haftaya kadar hic bi belirtisi gelmemis artik doktor suni vermis hemen dogum olmus zor olmus ama olmus. Bende bi denim istiyorum. Olmadi bide epudral alirim. Benim sat 8eylul senle ayni dogum tarihlerimiz seninki de mi ayni sat?

Canim 41. Haftayi da beklemeye gucum kalmadi okadar su topladi ki vucudum bitkin dusuyorum artik ve bel agrisi var surekli :KK43:
Kendim teklif ettim ben hatta. Cunki annem bende beklemis 41haftaya kadar hic bi belirtisi gelmemis artik doktor suni vermis hemen dogum olmus zor olmus ama olmus. Bende bi denim istiyorum. Olmadi bide epudral alirim. Benim sat 8eylul senle ayni dogum tarihlerimiz seninki de mi ayni sat?

Canım daha bir haftan var. Bol su şekersiz kompsotolar yürüyüş yap. Karamsarlığa kapılma.

Benim ikinci doğumum olacak bende de tık yok son haftam:)

Canim 41. Haftayi da beklemeye gucum kalmadi okadar su topladi ki vucudum bitkin dusuyorum artik ve bel agrisi var surekli :KK43:
Benimkide 8 eylül ama ilişki tarihim farklı benim ondan sordum tatlım
Yani ben 8 eylülde adet oldum adetim bittikten 15 gün sonra eşimle birlikte olduk o yğzden ben aslında tam 40. Haftada değilim
Acaba seninde öyle mi ondan mı bekliyor bizim bebişler diye sordum

Yani ben 8 eylülde adet oldum adetim bittikten 15 gün sonra eşimle birlikte olduk o yğzden ben aslında tam 40. Haftada değilim
canım ilişkiye girdiğin tarih değil son adet tarihin baz alınıyor... hamilelik takviminde 1-2-3. haftaları okuduğunda zaten daha hamile değilsiniz diye başlıyor :) yumurtlama dönemi olarakta adetten sonraki 10-15 günler baz alınıyor.. zaten bu sebepten de doğumlar 38-42. haftalarda olur deniliyor 40 haftayı çok baz almamak lazım yani :))

Anladim canim benimki catlatma ignesiyle oldu yani 22eylul. Ama aynen emy0364 emy0364 dedigi gibi o fark etmiyo galiba hesaplamada. Siz nasil yapcaksiniz kizlar oldu ki olmadi 41 42 haftayi beklicekmisiniz? Ben bekleyebilcegimi sanmiyorum

41 bitmiş oluyor o zamana kadar normali bekleriz dedi..çatı muayenesinden sözetmedi ben de korktuğum için hatırlatmıyım dedim:) kilo için de hem üzüldüm hem de ultrasonun yanılma payı var diye çok takmamaya çalıştım bi de nstye girdim sancım çıkmadı 1 hafta sonra yine gel dedi..
Demek ki doğum anında bakacak çatıya. O zamana kadar beklemesi güzel bir şey. Benimki 40a kadar bekleriz dedi. 40ın bitimi olsa bari :/

Bide 40 dan sonra icerde bebek kakasini yer zehirlenme ihtimalini hic dusunmek istemiyorum fazlada riske atmak istemiyorum Hira'yı.
Allah biliyo gonlumden normal dogum geciyo okadar cok istiyorum. Cunki daha once apandis ameliyati oldum ve oda ameliyatta patladi zehirlenmisim uc hafta hastanede kaldim. Doktor senin icin yapisik olabilir ondan bende senin sezeryan olmani istemiyorum demisti. Ama suni deniyip sezeryan olma ihtimali de var of of :(

Ben bişi yapmadım canım aslında çok üstünde durmadım döner diye
Ama şimdi biraz araştırdım senin için
Günde 3 defa 10 ar dakika emeklemek
Kalçanın altına yastık koymak
Göğüs altına buz koymak ( soğuktan kafasını kaçırsın diye)
Babanın kasıklarına eğilip konuşması (bebeğimmm sesime gel vb)
Kasıklara doğru müzik dinletmek
Bunları yapınca dönebiliyormuş bebek
Yapılacak baya bişeyler varmış deneyeyim bakalim:) bilgiler için Sağol canim

Kizlar merak edip yazan herkese cok tesekkur ederim. Dun gece yatistan sabah 10.30 a kdr kendi sancimla oldum oldum dirildm acilma sadece 4 cm oldu ve ben artk canimdan bezmis arsizlasmis bi halde sabah saat 11 de spinalle kizcemi kucahima aldm.
Doktorum suni verelim normali dene dedi ama bn her sancida kendimi duvardan duvara attim. Her cati muayenesinde aklii kacircak gibi oldum.
Annem kaynananm esim ben hepimkz perisan olduk. Aglamaktan artk dayanamadm.
15 dk da kizimi aldm yanima 3900 51 cm dgdu prensesim suni alsam bile doguramazdm. Insallah normal nekleyenelr bnm gbi olmazlar bnm tecrubem biraz agir oldu. Korkutmak amacli yazmiyorum yanlis anlamayin hepinize kolay dogumlar diliyorun.
E
Hayırlı olsun cnm, gözün aydın.önemli olan baş çevresi aslında.

Back
X