- 25 Nisan 2012
- 1.094
- 1.105
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #41.201
Kizlar yazilanlari okuyamadim ama haberler iyi. Oglen dogum yaptim. Bebegim iyi cok sukur. Hersey yolunda. Darisi sizlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım normal diye düşününce insan sezeryan lafını duymak biraz moral bozuyor evet. Ama yapabilecek bir şey yok. Bebeğin ve senin için hayırlısı böyleymiş demek ki. Üzme kendini belli olmaz belki iki güne düzelir normal olur. Sen bebeğine kavuşma fikrine odaklan ve mutlu ol :)@seker000 @emy0364 @Sevgili Sevgi H history1985 R r0s3nannensenicoksevecek @zeyzey3428 @Yazkadini @Parker06
Pinking Tree
Kızlar sağolun desteğiniz için ama maalesef normal yapamayacağım çok büyük ihtimalle.
Şimdi doktordan geldik. Sancı var ama bebeğin başı kanala girebilecek bir pozisyonda değil hala. Doktorum uygun pozisyona gelebileceğini düşünmüyor. Bebeğin başının mekanik etkisi olmadan doğumun gerçekleşmeyeceğini söyledi. 2 gün daha verdi sırf ben istiyorum diye. Eğer gelmezse o zamana kadar cuma sabahına sezaryen planladık. Çok moralim bozuldu, orada ağladım falan. Tabiki önemli olan benim ve bebeğin sağlığı biliyorum ama normal doğum yapmayı çok istiyordum. Arada tüp bebek hemşirem de aradı. Neden hala bekliyorsun, neler çektik bu bebek için, herkes doğurdu, sezaryen ol dedi.
Sezaryanı da epidural/spinal kombine yapıyorlarmış. Hangi doktora denk gelirse o giriyormuş. Biriyle görüştüm. Yok sırtınızda biraz ödem var, ilk başta giremeyebiliriz, yok baş ağrısı çok nadir oluyor ama önleminizi alman gerek, örneğin başını kıpırdatmayacaksınız 1 gün, yok felç riski var ama çok az. Hiç içime sinmedi. Güven vermedi bana. Sanırım genel anestezi isteyeceğim. Zaten benim normal doğum hayallerim suya düşmüş, o 5 dakikadan feragat edebilirim![]()
Fazla minik ama teyzesi :) inşallah sagliksal bişey değildir ya doktor bişey demedi diğer ölçümleri haftasiyla uyumlu sadece boyu 2 haftacik geride :)Ayy minik çokk tatlı yerim onun boyunu :))
O zaman Senle birlikte ben de bekliyorum bakalım :)İnşallah daha da önce olur :) 20 gün içinde bekliyorum dedi bakalım
@seker000 @emy0364 @Sevgili Sevgi H history1985 R r0s3nannensenicoksevecek @zeyzey3428 @Yazkadini @Parker06
Pinking Tree
Kızlar sağolun desteğiniz için ama maalesef normal yapamayacağım çok büyük ihtimalle.
Şimdi doktordan geldik. Sancı var ama bebeğin başı kanala girebilecek bir pozisyonda değil hala. Doktorum uygun pozisyona gelebileceğini düşünmüyor. Bebeğin başının mekanik etkisi olmadan doğumun gerçekleşmeyeceğini söyledi. 2 gün daha verdi sırf ben istiyorum diye. Eğer gelmezse o zamana kadar cuma sabahına sezaryen planladık. Çok moralim bozuldu, orada ağladım falan. Tabiki önemli olan benim ve bebeğin sağlığı biliyorum ama normal doğum yapmayı çok istiyordum. Arada tüp bebek hemşirem de aradı. Neden hala bekliyorsun, neler çektik bu bebek için, herkes doğurdu, sezaryen ol dedi.
Sezaryanı da epidural/spinal kombine yapıyorlarmış. Hangi doktora denk gelirse o giriyormuş. Biriyle görüştüm. Yok sırtınızda biraz ödem var, ilk başta giremeyebiliriz, yok baş ağrısı çok nadir oluyor ama önleminizi alman gerek, örneğin başını kıpırdatmayacaksınız 1 gün, yok felç riski var ama çok az. Hiç içime sinmedi. Güven vermedi bana. Sanırım genel anestezi isteyeceğim. Zaten benim normal doğum hayallerim suya düşmüş, o 5 dakikadan feragat edebilirim![]()
Canimmm sirf sana veKizlar yazilanlari okuyamadim ama haberler iyi. Oglen dogum yaptim. Bebegim iyi cok sukur. Hersey yolunda. Darisi sizlere
Ay insllh canim ya. Bu arada yeni bi bilgi edindim kizlar bir sekerin ustune yasin suresi okununca dogum bekleyen hamile bayanlar icin etkiliymis. Denemekte fayda var ben azonce anneme okutturdum ve sekeri yedim hadi hayirlisi.Canım benimki doğum kanalına girmemiş daha o yüzden yatış dedi sezeryan olacak galiba benim((
İnşallah senin inmiştir
Benim doktor hic boyundan bahsetmedi son aylar olcemeyiz tam olarak diyip gecistirdi. Canim makineler sonucta tam olcum vermiyodur belki yanilma payi vardir belkide daha buyuktur olctugunden :)F
Fazla minik ama teyzesi :) inşallah sagliksal bişey değildir ya doktor bişey demedi diğer ölçümleri haftasiyla uyumlu sadece boyu 2 haftacik geride :)
Canım naptın gittin mi doktora
doktor sorun yok diyorsa korkma canımF
Fazla minik ama teyzesi :) inşallah sagliksal bişey değildir ya doktor bişey demedi diğer ölçümleri haftasiyla uyumlu sadece boyu 2 haftacik geride :)
Ay inşallah... biraz nette bakinayim dedim FL kisaligina aman allahım neler yazıyo moralim bozuldu kapadımBenim doktor hic boyundan bahsetmedi son aylar olcemeyiz tam olarak diyip gecistirdi. Canim makineler sonucta tam olcum vermiyodur belki yanilma payi vardir belkide daha buyuktur olctugunden :)
İnşallah cnm sağlıklı olsun da minişligine razıyımDok
doktor sorun yok diyorsa korkma canım
Fl ayrı bir şey ama canım boyu değil. Benim doktorum da hiç boyunu söylemez. Çünkü bebikler içerde iki büklüm artık boy ile ilgili kesin bir şey söylemek zor yani.Ay inşallah... biraz nette bakinayim dedim FL kisaligina aman allahım neler yazıyo moralim bozuldu kapadım
Nette herzaman dogru bilgiler yazmio ki hic canim morelini bozma bos yere icini ferah tutAy inşallah... biraz nette bakinayim dedim FL kisaligina aman allahım neler yazıyo moralim bozuldu kapadım
Ben normal bekliyorum inşallah tabi çatı uygunsa bakalım. Düzenli yürüyüş yapmadım birkaç gündür 2kat merdiveni 4kere inip çıkıyorum. Faydası olacak mı bilmiyorum ama başladığımdan beri bacak arası kemiklerim ağrıyor.Tecrübeli anneler, çok az günü/saatleri kalan anne adayları.. müthişsiniz. Bizim kasım annelerinde hiç iş yok
Bişeyi merak ediyorum. Normal doğum yapanlar, yapmak isteyenler ya da yapabilecek olanlar.. düzenli yürüyüş ya da spor yaptınız mı? Etkisi muhakkak vardır ama birebir yaşayan var mı bunu? Ne sıklıkla ne kadar zaman ayırdınız?
Sizleri ve minnaklarınızı sevgiyle kucaklıyorum![]()
@seker000 @emy0364 @Sevgili Sevgi H history1985 R r0s3nannensenicoksevecek @zeyzey3428 @Yazkadini @Parker06
Pinking Tree
Ben normal bekliyorum inşallah tabi çatı uygunsa bakalım. Düzenli yürüyüş yapmadım birkaç gündür 2kat merdiveni 4kere inip çıkıyorum. Faydası olacak mı bilmiyorum ama başladığımdan beri bacak arası kemiklerim ağrıyor.
Düzenli yürüyüş yapamıyorum benTecrübeli anneler, çok az günü/saatleri kalan anne adayları.. müthişsiniz. Bizim kasım annelerinde hiç iş yok
Bişeyi merak ediyorum. Normal doğum yapanlar, yapmak isteyenler ya da yapabilecek olanlar.. düzenli yürüyüş ya da spor yaptınız mı? Etkisi muhakkak vardır ama birebir yaşayan var mı bunu? Ne sıklıkla ne kadar zaman ayırdınız?
Sizleri ve minnaklarınızı sevgiyle kucaklıyorum![]()