seker000
emy0364
@Sevgili Sevgi
H
history1985
R
r0s3n
@annensenicoksevecek @zeyzey3428 @Yazkadini
B
bicocukbianne
@Pinking Tree
Kızlar sağolun desteğiniz için ama maalesef normal yapamayacağım çok büyük ihtimalle.
Şimdi doktordan geldik. Sancı var ama bebeğin başı kanala girebilecek bir pozisyonda değil hala. Doktorum uygun pozisyona gelebileceğini düşünmüyor. Bebeğin başının mekanik etkisi olmadan doğumun gerçekleşmeyeceğini söyledi. 2 gün daha verdi sırf ben istiyorum diye. Eğer gelmezse o zamana kadar cuma sabahına sezaryen planladık. Çok moralim bozuldu, orada ağladım falan. Tabiki önemli olan benim ve bebeğin sağlığı biliyorum ama normal doğum yapmayı çok istiyordum. Arada tüp bebek hemşirem de aradı. Neden hala bekliyorsun, neler çektik bu bebek için, herkes doğurdu, sezaryen ol dedi.
Sezaryanı da epidural/spinal kombine yapıyorlarmış. Hangi doktora denk gelirse o giriyormuş. Biriyle görüştüm. Yok sırtınızda biraz ödem var, ilk başta giremeyebiliriz, yok baş ağrısı çok nadir oluyor ama önleminizi alman gerek, örneğin başını kıpırdatmayacaksınız 1 gün, yok felç riski var ama çok az. Hiç içime sinmedi. Güven vermedi bana. Sanırım genel anestezi isteyeceğim. Zaten benim normal doğum hayallerim suya düşmüş, o 5 dakikadan feragat edebilirim