- 31 Ekim 2012
- 814
- 1.278
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #43.181
Mama kullananlar hangi markayi kullaniyorsunuz kaka sorunu yasiyormusunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korktuğun kadar yokmuş de mi :) yarın benim de tekrar kontrolum var kilo boy söyledi mi? Senin ufaklığın cinsiyeti neydi canım?evet canım bugün gittim çatı muayenesi yaptı açılma yok yumuşama biraz var dedi 1 hafta daha beklicez dedi ..
Kan ilacı ne kullanıyorsun?H history1985 doktor kontrolunden geldim
R r0s3n dedigin gibi sisliklere normal dedi.
Bebeğimi çok sordu kilosunu sağlığını vs.
1-2ay daha ağrılar olur dedi.
Kan ilaclarina devam
Yenidoğanlar ilk ay günde 18 saat kadar uyurmuş. Sanmıyorum bir sıkıntı olduğunu. 9 aylık yoldan geldiler yorgunlar annesi :)Kizlar sorular sorunlar bitmiyor. Bugunde bi baska geciyo. Bebegim oglen 12den beri uyuyo sayilir sadece iki kez gozlerini bi acti o kdr. Ama ben 4 kez falan emzirdim toplam 30 35 dk surdu her seferinde geri uyudu. Arada bi gozlerini acip kapatti. Sizce bi sorun varmi![]()
Evet cnm maalesef bizde de oluyo o şöyle uzansam bebisimi bana getirseler onunla uyusam uyansam güzel olurdu :) annem eşim ben çok iyi bi üçlü olmadık sanki :)Evi temizledim şimdi 5 dk otrudum kızımı kaldırıp karnını doyurup duş aldırcaz oturmak yok
Ya bide vücut yorgunluğunu geçtim artık
Dünyanın işini versinler yaparım ama sanki ben lohusa değilimde başkaları lohusa bunlaımında gibi evde idare etmeye çalışıyorum herkesi
Herkes bi stres
Kan ilacı ne kullanıyorsun?
Yenidoğanlar ilk ay günde 18 saat kadar uyurmuş. Sanmıyorum bir sıkıntı olduğunu. 9 aylık yoldan geldiler yorgunlar annesi :)
Kizlar sorular sorunlar bitmiyor. Bugunde bi baska geciyo. Bebegim oglen 12den beri uyuyo sayilir sadece iki kez gozlerini bi acti o kdr. Ama ben 4 kez falan emzirdim toplam 30 35 dk surdu her seferinde geri uyudu. Arada bi gozlerini acip kapatti. Sizce bi sorun varmi![]()
Oğluma aldığım temizleme pamuklarını koyuyorum ben dikişlerin üstüne. Terleyince yakıyor yoksa.
İşe yarıyor mu gerçekten çok teşekkür ederim inanılmaz şişti hem ellerim hem ayaklarım..Ananas yemeni tavsiye ederim, şişlik için
evet canım bugün gittim çatı muayenesi yaptı açılma yok yumuşama biraz var dedi 1 hafta daha beklicez dedi ..
125ml miElektrikli süt pompası ile sütümü sağıyorum
Her uyanışında bebeğim 125 cc ye yakın içiyor (gündüzleri 2 saatte bir uyandırıyorum geceleri ne zaman kalkarsa, genelde 4 saatte bir uyanıyor)
Aç bırakmamak için kendimi parçalıyorum
Kilo alımı iyi 3500 gr idi 10 günde 4045 gr olmuş kızım
Ama emziremiyorum tutmuyor kızım alıştı biberona
Tutmuyor meme ucumu ki meme ucumda yok zaten
Herkes zor olacak diyor
Doktoru bile memeyi tuttursun demiş ama olmuyori
Napayım kızlar tutar mı mememi
Tutmazsa sütüm azalır mı
Aynen çok korkutucu değilmiş ama ben de sakin durdum onun da etkisi var:) bi de doktorun eli hafifti sanırım leke filan olmadıKorktuğun kadar yokmuş de mi :) yarın benim de tekrar kontrolum var kilo boy söyledi mi? Senin ufaklığın cinsiyeti neydi canım?
Bana da öyle geliyor ne tesafüfCnm ya sen sezaryen diye diye sonunda acilma olmayacak sezaryen olacaksin gibi geliyor bana :)
Canım kaç gündür yazmamışsın iyi misin doğum yaptın mı merak ettim seni..Kizlar benim sancilarim başladı sanirim yani belden giriyor sonra kasiklarimda oluyor bir süre sonra geçiyor hatta cok kısa sürüyor diyebilirim. 5 dakikada bir oluyor zaman tutuyorum. Saat 6dan beri böyleyim. Dua edin. Bir de bu doğum sancısıdir di mi yanılmıyorumdur inşallah
sma kullanıyorum şu an canım , elimde yedekte hipp var, kaka sorunu yaşamıyoruz hergün olmasa 2 güne bir çıkıyoruz ...Mama kullananlar hangi markayi kullaniyorsunuz kaka sorunu yasiyormusunuz.
Anlattığın tamda benimkine benziyo. Aglayarak veriyodum o mememde. 2doktora gittim iltihap dedi bitanesi krem verdi. Ama devamlimi kullancam ya sıkıldım artık sadece acisi geciyo surunce. Patlatmaya korktum bende ama denesemmi acaba. Elle patlatamadim ama ben. Sen ellemi yaptin?tam meme ucunda ama kenarına doğru beyaz bir şeydi. hani sivilce olgunlaşırda ucu beyazlar tam sıkmalık olur ya o beyaz kısmı gibi ama cıvık değil sert birşey. bayağıdır var pek sorun etmemiştim.o memeyi verirken hep acıyordu görünürde bir yara olmamasına rağmen. dün emzirmezken de iyice acımaya başladı göğüs ucu baktım dokundum o noktadan kaynaklanıyor sıktım bayağı acımasına rağmen. sıktıkca olgun sivilceden çıkar gibi sıvı birşey değil de beyaz yağ gibi katı kıvamda birşey geldi. birkaç tur sıktım anca boşaldı ve memem eskisi kadar acımadı bu sabah emzirirken.
evet bildiğin sivilce sıkar gibi yaptım. biraz acıdı, birkaç seferde anca çıktı içindekiAnlattığın tamda benimkine benziyo. Aglayarak veriyodum o mememde. 2doktora gittim iltihap dedi bitanesi krem verdi. Ama devamlimi kullancam ya sıkıldım artık sadece acisi geciyo surunce. Patlatmaya korktum bende ama denesemmi acaba. Elle patlatamadim ama ben. Sen ellemi yaptin?