2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İşe yarıyor mu gerçekten çok teşekkür ederim inanılmaz şişti hem ellerim hem ayaklarım..
Bu arada tahmini doğum tarihlerimiz aynı görünüyo sende durumlar nasıl
Ben uzun zamandir 3_4 gunde 1 tane yedim, hiç şişlik olmadı desem yeridir.
Benim doğum emarem yok, bekliyorum ama dr çok bekleme taraftarı da değil

seker000 seker000 evet canım benimki de erkek. Stresli biraz ama zaman geçiyor canım dokrorlar bir sıkıntı görmezse bence bekleyelim herkes doğurunca sabırsızlanmaya başladık baya
Ben beklemeye de korkuyorum canım yaa bana haftaya perşembe gel dedi o zamana 40+4 olucaz nasıl sabredicem bilmiyorum .. hem tehlikeli olabiliyomuş bebek kakasını yaparsa. .

seker000 seker000 evet canım benimki de erkek. Stresli biraz ama zaman geçiyor canım dokrorlar bir sıkıntı görmezse bence bekleyelim herkes doğurunca sabırsızlanmaya başladık baya
Bekle canım sonuna kadar bekle bebek iyi oşdugu sürece sorun yok ben bekledim sonunda sezeryan oldum ama bebeğim geç geldiği için çenesi iyi gelişmiş ve memeyi ilk gündem beri tutuyor çok şükür ayrıca süt sorunu da yaşamazsın sakın acele etme içerde uslu uslu duruyor annesi :)

Bekle canım sonuna kadar bekle bebek iyi oşdugu sürece sorun yok ben bekledim sonunda sezeryan oldum ama bebeğim geç geldiği için çenesi iyi gelişmiş ve memeyi ilk gündem beri tutuyor çok şükür ayrıca süt sorunu da yaşamazsın sakın acele etme içerde uslu uslu duruyor annesi :)
Ben de beklemeyi düşünüyorum canım doktorum bekletirse erken gelecek diye bekledik ondan garip hissettim. Bir de sanki doğuma çok varmış gibi hissediyorum sen de öyle hissetmiş miydin

40+2 oldum bugün kontrolüm vardı ve hala tık yok sanki :(( açılma 2 cm... Düzenli sancılar var nst de doktor cmtesiye kadar bekleyelim dedi hala gelmedi kızım.. Yeri tahat geldi sanıım... :) suni sancıyla doğumu başlatan var mı daha önceden ? Suni sancı ile normal doğum yapan?

Back
X