- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #44.921
Bebeğine gaz ilacı kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
Ben kullanmadım, kullanmıyorum, kullanmam inşallah. Sadece annesütü ve kucak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğine gaz ilacı kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
Ben 2 den 3 e geçiyorum tatlım kızım sanırım 5 kg ye yakın onu bile sıkıyor 2 numara
Benim bebeğim de sürekli kusuyor bu durum çok canımı sıkıyor emziriyorum emdiği ni kusuyo sonra yine acikiyo ağlıyo sütum yetmiyor sürekli emdiği için inşallah geçer bi an once üzülmekten sutumde azaldı bide:/
Sadece lüzumsuz babaannesine gittik ama aynen ben de sen gibi delirdim. Çocuğu 'acıktın mı sen'diyerek seviyorlar defalarca aynı şeyi söyledi durdu. Evden çıkmadan emzirdim yani halbuki boş laf işte. Yanıma anne sütü almıştım akşamdan sağmıştım 50 cc falan onla oyalandı kızım bir saat kadar aç olsa anında bitirir yani değil mi ? sonra da 'doymadın mı sen' diye seviyor çocuğu. Allahım sabır dedim ya. Kadın memelerimi görmeden rahat etmeyecek. İnatla emzirmedim
Bi kitapta okumuştum canım hamilelik 4 trimester dan oluşur , 3. Trimesterin sonunda bebek Dünya'ya gelir ve anne ve bebek için ; Bebeğin Dünya'ya uyum sağlaması için ilk 3 aylık donemde bebek ne isterse o yapılır , beneğin Özgüven ve kişisel Gelişimi için ilk 3 ay çok Önemlidir diyordu ... Kitabı'n ismini hatırlayamıyorum ama ... O Yüzden ben sürekli bu evrede kucağımda uyumak isterse kucağımda uyutuyorum ÇOĞU zaman, bu sabah mesela çok uykuluydum meme anne sütü mama gaz işlemlerimden sonra uyutma işlemi kalmıştı eşime devrettim görevi daha yatak Odası'nın kapısını açamadan bast-ı çığlığı bekledim 1-2 dk ağlaması duramayınca ben kucağıma aldım , diyorum östrojen kokuma hasret kalmış 5 dk içinde uyudu :)))
Bugün yarım kollu badi altına eşofman giydirdim. Yaz sezonuna geçtik bakalım :)
Bir de bebeğim hep yan yatıyor. Sırt üstü yatsa bile kafasını yan çeviriyor. Kafası uzun gibi oldu :) şu kafa şekillendirici yastıktan mı alsam ki?
Kizlar ben bugun aglama krizine girdim bayilcaktim nerdeyse esim zor sakinlestirsi napicam ben boyle dua edin nolur hic iyi degilimdoktora gitsem ilac vs verirmi cok caresiz hissediyorum kendimi..
Ben aldım cnm o da care olmadı yatağından kendini kaydiriyo aşağıya kadar
Maşallah bebişe annesiCanım sağol cevabın için. En güzel emzirdikten sonra göğsüme aldığımda uyuyor. Harika bir şey ben de sarılabiliyorum. Yatağına alınca uyanıyor. Böyle iki büklüm dinlenebilir mi sence? Fakat öyle huzurlu ki kıyamıyorum yatağına koymaya.
Uyuyunca gerçekten hemen sütler doluyor. Ben de bebeğin geliştiğini hissediyorum. Kafa kontrolü arttı. Çevresine ilgisi arttı. Tam göz teması kuruyor mu emin değilim. Gözleri yüzümde geziniyor daha çok. Çok ciddi kilo sorunu çıkmazsa ben emzirmeye devam edeceğim ki ne derse desin. Mutlu bir bebek maşallah
Zinco kullandık rahatlatıyor ilaç değilmiş gıda takviyesi imişBebeğine gaz ilacı kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
Bugün gelen misafirin iki oğlununkafası da yumurta kafaydi. Biri 6 biri 2buçuk yaşında. Uğraşmamışlar düzeltmeye. Baktım benim kızın kafa da aynı.
Tşk ederim cnm doğdupu ilk günden emzirdim sezeryanlı olmama süt olmamasına rağmen göğsüm acıyorkende emzirdim kızım şimdi çok şükür emiyor inşallah bebişlerimiz iyi olur sütlerimiz yeter onlara12 günde doğumlilosunaulaşması çok iyi canım ya, neden üzülüyorsun ki. İnşallah iyice artar sütlerimiz ama sanırım hakkaten iyi gidiyoruz. Emzirmek zor iş seni tebrik ediyorum yaptığın için.
Benimki de kucakta mışıl mışıl uyuyor yüz üstü yatıyor. yatağa koyunca gazdan kendini sıkıyor sesler çıkarıyor uyanıyo :/ yarım kundak yaptım geçen gece elleriyle kendini uyandırmasın diye. Uykunun içinde kıpırdandı bir daha bir daha... kolları oynatamadığından sinirlendi ağladı uyandı. O istemsiz kol hareketlerine ne yapcam bilmiyorum.Maşallah bebişe annesi
Onlar mutluysa biz de mutlu oluruz değil mi?
Yatağına koyarken ellerine bastırıp sessizce pişş pışş diyorum çünkü elleri sallanırsa uyanıyor .
Pişpışlamaya alıştırıyorum çünkü oğlum hala gecevuyansa piş pış diyorum geri dalıyor, hoşuma ve kolayıma gitti, bunu da öyle alıştırmak istiyorum
yan yatarak emziriyorum uyumak istediğimde
Benimki de kucakta mışıl mışıl uyuyor yüz üstü yatıyor. yatağa koyunca gazdan kendini sıkıyor sesler çıkarıyor uyanıyo :/ yarım kundak yaptım geçen gece elleriyle kendini uyandırmasın diye. Uykunun içinde kıpırdandı bir daha bir daha... kolları oynatamadığından sinirlendi ağladı uyandı. O istemsiz kol hareketlerine ne yapcam bilmiyorum.
Zinco kullandık rahatlatıyor ilaç değilmiş gıda takviyesi imiş
Cnm hiç korkma yurudukce agrilarin geçecek ne kadar yatar kalkmazsan o kadar uzun sürer iyileşmen.canın acisa bile kalk evin içinde yürü cnmBugün doğum yapalı 11.gün hâlâ dikişlerim ağrıyor ya geçmezse diye korkmaya başladımdik duramıyorum kambur olcam
![]()
Canım yürüyüp hareket ettikçe daha çabuk iyileşirsin. Aslında ayaktayken ağrıya sebep olan dikişin değil göbek aşağı sarkıyor ya o ağrı yapıyor. O yüzden çok korse takabilirsin. Sarkmayı engellediği için rahat oluyor. Ben 4. Gün takmaya başlamıştım.Bugün doğum yapalı 11.gün hâlâ dikişlerim ağrıyor ya geçmezse diye korkmaya başladımdik duramıyorum kambur olcam
![]()
Canim bende simplex aldirdim esime ama kivraniyo hala. Zorlanarak cikartiyoruz normalmi boyle olmasi. Dedigin ilac nasil etki ediyo artik ondandami alsam napcam bilmiyorumZinco çok iyi ben de gelecek aylar vermeyi düşünuyorum.
Çinko sindirim sistemini düzeltiyor beyni geliştiriyor, bagisikligi güçlendiriyor.