- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #45.721
Bende ondan korkuyorum en çok o.kadar stres yaptım ki sütüm gidecek die korkuyorumKorkmayın kızlar sütümüz gider2016da ne haldeyiz ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ondan korkuyorum en çok o.kadar stres yaptım ki sütüm gidecek die korkuyorumKorkmayın kızlar sütümüz gider2016da ne haldeyiz ya
Sağolasın Can'ımZinco iyi bence, çinko bağırsak ve bağışıklık için çok önemli bi element. İçindeki alkole takılma zarar verecek kadar değil ve tedavi için mecburen. Nurse harveyde de alkol var.
Evet canım ya bende bugun salonda yatırdım bi ara , 3 saat deliksiz uyudu ...Hanımlar çocuklar sıcaktan da çok bunalıp mızıklıyorlar varsa klimalı ortamda tutun bebeleri ya da bol bol yıkayın baymasın yavrular.
:)) ne yaşadığımızı anlamışlardır artık :))Uzun bir geceydi allah yardimcimiz olsun bugun butun ulke bizim gibi uykusuz :)
Sabah öyle bir mide ağrısı ile uyandım ki. Saatler oldu bir yudum su içemiyorumAllahım yardım etsin darbe oldu resmen ya :/ çocuğumu düşünüyorum stresten midem ağrıdı ya![]()
Korkmayın kızlar sütümüz gider2016da ne haldeyiz ya
Ben de ondan çok korktum. Dün evdeki bütün mamaları verdik. Sütüm gidecek, sokağa çıkmayacağız, bebeğim aç kalacak düşüncelerden kurtulamadım. Annem ve eşim sakinleştirdi. Normalde çok daha soğuk kanlı olurdum ama bebeğim için korktum.Bende ondan korkuyorum en çok o.kadar stres yaptım ki sütüm gidecek die korkuyorum
Çok şükür büyük oranda bitmiş durumda.Rahat olun bir şey olmaz Allah'ın izniyle sabaha kadar sükunet sağlanır
Rahim kendini toparlarken adet benzeri sancı oluyo canımKızlar ya benim adet olacakmış gibi sancım var. Emziriyorum, bu mümkün mü?![]()
Normal canim. Cok sukur masallah.Kizlar doktordan geliyoruz bugun tam 1 ay oldu oglum 970 gr almis boyuda 6 cm uzamis normal sanirim dimi dr.sorun yok dedi. Kakasi icinde 4 gune kdr yapmayabilir sorun olmaz dedi
Kızlar ya benim adet olacakmış gibi sancım var. Emziriyorum, bu mümkün mü?![]()
Hayirli plsun canim biz 11 gunlukken yaptirdik cok korktum surekli aglicak diye ama hic bi farklilik olmadi diger gunlerden icini rahat tut. Agri kesici fitil vermistir muhtemelen onu kullancagin icin hic bi agrisi sizisi olmuyo. Cok sukur ben anlamadim bile hic. Sadece sunnet olup getirdiklerinde ic ceke ceke cok aglamisti emzirdim hemen sustu o zaman kotu olmustum aglamistim bende ah ahh.Biz bugun sunnetimizi olduk. Cok sukur sorunsuz halloldu. Su an normal duzeninde gidiyo oglum, bakalim aksami nasil gecirecegiz.
Hayirli olsun canim. Sorun cikmayacak insallah bol bol emzir oglusunu.Biz bugun sunnetimizi olduk. Cok sukur sorunsuz halloldu. Su an normal duzeninde gidiyo oglum, bakalim aksami nasil gecirecegiz.
Maşallah canım. Doğum kilosunun üstüne mi 970 gram almış?Kizlar doktordan geliyoruz bugun tam 1 ay oldu oglum 970 gr almis boyuda 6 cm uzamis normal sanirim dimi dr.sorun yok dedi. Kakasi icinde 4 gune kdr yapmayabilir sorun olmaz dedi