• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Allahım yardım etsin darbe oldu resmen ya :/ çocuğumu düşünüyorum stresten midem ağrıdı ya :KK43:
Sabah öyle bir mide ağrısı ile uyandım ki. Saatler oldu bir yudum su içemiyorum :KK43: Geçmiş olsun hepimize.
Korkmayın kızlar sütümüz gider :KK43: 2016da ne haldeyiz ya
Bende ondan korkuyorum en çok o.kadar stres yaptım ki sütüm gidecek die korkuyorum
Ben de ondan çok korktum. Dün evdeki bütün mamaları verdik. Sütüm gidecek, sokağa çıkmayacağız, bebeğim aç kalacak düşüncelerden kurtulamadım. Annem ve eşim sakinleştirdi. Normalde çok daha soğuk kanlı olurdum ama bebeğim için korktum.
Ve meleğim ilk defa bu gece beni hiç yormadı. 2 kere uyandı. Emdi ve kendi kendine uyudu.

Rahat olun bir şey olmaz Allah'ın izniyle sabaha kadar sükunet sağlanır
Çok şükür büyük oranda bitmiş durumda.

Sabahtan beri sakinleştiremedim kızımı bir türlü. Sürekli ağlıyordu. Fazla fazla da emzirdiğimi düşünüyorum. 20 gün aradan sonra mama verdim malesef 60 cc. Hüp diye içti. Sakinleşti şimdi uyuyacak gibi duruyor. Dün gecenin stresi sanırım. Bu soysuz hainler yüzünden sütümüz de azaldı :(

Biz bugun sunnetimizi olduk. Cok sukur sorunsuz halloldu. Su an normal duzeninde gidiyo oglum, bakalim aksami nasil gecirecegiz.
Hayirli plsun canim biz 11 gunlukken yaptirdik cok korktum surekli aglicak diye ama hic bi farklilik olmadi diger gunlerden icini rahat tut. Agri kesici fitil vermistir muhtemelen onu kullancagin icin hic bi agrisi sizisi olmuyo. Cok sukur ben anlamadim bile hic. Sadece sunnet olup getirdiklerinde ic ceke ceke cok aglamisti emzirdim hemen sustu o zaman kotu olmustum aglamistim bende ah ahh.

Back
X