2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bebeğim dün gece uyumadi resmen bütün vücudum ağrıyor gözleri cin gibi açtı ne yapsak ağladı saatler sonra uyudugunda da inliyo gibi sesler çıkardı :KK43:
Benimki de sadece kucağımda uyuyor belim sırtım bacaklarım tutuldu Bıraktığım an basıyor çığlığı , Kafayı yicem dün saat 4 ten beri :(

Bebeğim dün gece uyumadi resmen bütün vücudum ağrıyor gözleri cin gibi açtı ne yapsak ağladı saatler sonra uyudugunda da inliyo gibi sesler çıkardı :KK43:
Aynısını yapıyor bu sıpalar:) benimki sabah bunu yapıyor.2 gündür sürekli ağlıyor. İlk başta üzüldüm de artık alıştım. Oyalamak için her şeyi yapıyorum. Yinede ağlıyor

Süte çok güvenme canım :):) arkadaşım ona güvendi daha bebeği 5 aylıkken bir daha hamile kaldı :)

Aman aman
Ben yavrumu emzirmek istiyorum uzun sure ya zaten cok minik dogdu boyu fln da oyle uzamiyor cok kafaya takiyorum :(

Sutun korumasi icin (gercekten koruyomus biraz arastirdim)

-Mama kullanilmayacakmis
-Su vs sutten baska bir sey verilmeyecekmis
-Pompa yapilmayacakmis
-En gec 4 saatte bir emzirilecekmi vs bir suru kurali var ya aklimda kalanlar bunlar

Aman aman
Ben yavrumu emzirmek istiyorum uzun sure ya zaten cok minik dogdu boyu fln da oyle uzamiyor cok kafaya takiyorum :KK43:

-Mama kullanilmayacakmis
-Pompa yapilmayacakmis
-En gec 4 saatte bir emzirilecekmi vs bir suru kurali var ya aklimda kalanlar bunlar
:) boşver bunları sen sağlam önlemler al en kötü ihtimal 9 ay emzirmek gerek 2 sene falan da bana çok geliyor Da :))

Aman aman
Ben yavrumu emzirmek istiyorum uzun sure ya zaten cok minik dogdu boyu fln da oyle uzamiyor cok kafaya takiyorum :KK43:

-Mama kullanilmayacakmis
-Pompa yapilmayacakmis
sen yine de çok güvenme garanti olsun işin :)

Aman aman

-Mama kullanilmayacakmis
-Pompa yapilmayacakmis
Bunlarin hic biri yok cok sukur. Pompayi bu ara yapmiyordum:)

Hmmm yaa esim sanki bir duvar var diyor ben bir sey yapmiyorum oysa ki kasmiyorum da sadece psikolojik olarak istememe var dikis yerim aciyacak korkusu var bu duvar varmis gibi olmasi vajinismus mu oluyor?
Hayır canım, geçen gün yazdım denk gelmemişsşn. Kırk çıkınca doktora git anlatıyor. Lohusa emzirme kuruluğuymuş bu. İçerisi kupkuru oluyormuş. İki ay kayganlaştırıcı ile birliktelik önerdi. Hormonlar yapıyormuş by durumu.

Aynısını yapıyor bu sıpalar:) benimki sabah bunu yapıyor.2 gündür sürekli ağlıyor. İlk başta üzüldüm de artık alıştım. Oyalamak için her şeyi yapıyorum. Yinede ağlıyor
Dünden beri ama tükendim sanki geçen hafta uzamis sarılık çıktı bu hafta kalça cikigi olayı çıktı ve sürekli Huzursuz bebeğim uykusuz yorgun bir ben :(

Benimki de sadece kucağımda uyuyor belim sırtım bacaklarım tutuldu Bıraktığım an basıyor çığlığı , Kafayı yicem dün saat 4 ten beri :KK43:
Aynı dönemden mi geçiyorlar acaba ya biz hasta herhalde bi yeri ağrıyor diye düşündük dün esimm de bnde akşam yemeği yiyemedik onla ugrasmaktan

Back
X