2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Emmiyor direniyor ne yaptiysam olmuyor. Nasil yapacam bunu acikinca cigligi basıyor. :/ is konusunda bende tedirginim hic calismak istemiyorum ama iside birakamam borclarinuz cok... Allah yardımcimiz olsun hepimizin.
Canım işte senin de mamayı bırakma zamanın gelmiş.

Kızlar bir mucize oldu! Bebeğimi boba sling'e koydum. 2-3 dk etrafa bakındı ve öyle derin ve huzurlu bir uykuya daldı ki anlatamam! Tıpkı anne karnındaymış gibi sıkıca sıcacık tutuyor. Harika bir şey. Sakinleştirmek ve uyutmak için çok güzel. Tesadüf müydü her zaman olur mu bilmiyorum ama doğduğundan beri eğer yarım saat uğraştıktan sonra uyutabilirsem kendimi şanslı sayıyorum. Kendi kendine bir kaç dakikada hem de hiç uykusu yokken uyuduğunu ilk kez görüyorum. Ayrıca iki elim de boş kaldı. Bebeği taşımaktan bileklerim kollarım omuzlarım ağrıyor. Damarlarım bile şişti. Bu harika bir şeymiş, kesinlikle tavsiye ederim.
Screen Shot 2016-07-21 at 14.11.22.webp

sen ne tatlı bir anne oldun öyle canım benim yaa:KK19: eldiven tak yarım kundak en iyisi zaten
bende tedaviye yeniden başladım ikinci yumiyi arıyoruz
bu sefer famera protokolü uygulanacak
cumartesi tekrar kontrolüm var hayırlısı inşallah canım bebeğini yerime kokla olur mu:KK74::KK74:

Canımmm! Allah sana da nasip etsin inşallah. Asıl sen harika bir anne olacaksın. Bu tedavi bebeğini getirsin sana. Dualarım seninle olacak. Arada yazarsan sevinirim. Dua ederim.

Canım bu uzamis sarılık nasıl anlaşılır . Benim bebeme annem tutturmuş sarılık var suyuna altın at bilmem gözünde var die . Ben dé bebem 50 günlük sarılık mi kaldı die kzdim aklıma kurt düştü
3 aya ancak geçiyormuş bizde de uzamış sarılık var malesef. Bilübrin değeri biraz yavaş düşüyor

Kızlar bir mucize oldu! Bebeğimi boba sling'e koydum. 2-3 dk etrafa bakındı ve öyle derin ve huzurlu bir uykuya daldı ki anlatamam! Tıpkı anne karnındaymış gibi sıkıca sıcacık tutuyor. Harika bir şey. Sakinleştirmek ve uyutmak için çok güzel. Tesadüf müydü her zaman olur mu bilmiyorum ama doğduğundan beri eğer yarım saat uğraştıktan sonra uyutabilirsem kendimi şanslı sayıyorum. Kendi kendine bir kaç dakikada hem de hiç uykusu yokken uyuduğunu ilk kez görüyorum. Ayrıca iki elim de boş kaldı. Bebeği taşımaktan bileklerim kollarım omuzlarım ağrıyor. Damarlarım bile şişti. Bu harika bir şeymiş, kesinlikle tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1860608

Canımmm! Allah sana da nasip etsin inşallah. Asıl sen harika bir anne olacaksın. Bu tedavi bebeğini getirsin sana. Dualarım seninle olacak. Arada yazarsan sevinirim. Dua ederim.
Geçen benimki de banyodan sonra kendi kendine uyumuş çok hoşuma gitti :):): bir daha olmadı tabi :/ ben de mi alsam bundan acaba ya. Benim oğlum da uyanıkken sürekli kucAk istiyor kucakta da az duruyor ayakta gezdir :) kolum tutuluyor resmen. Ve hiçbir şey yapamıyorum. Böyle mi bağlıyorsun sen?

• Beğen
Reactions: 9ay
Eki Görüntüle 1860608

Canim slingi ben de hep yaziyodum tavsiye ediyodum isine yarayan birini daha gorunce cok sevindim :) normalde bebegim kucagimdayken dalsa bile ben uyanik kalmaya calisirdim dusururum diye. ama slinge koydugumda yatamasam bile uykusuzluk canima tak ettiginde uzun oturur pozisyonda o uyurken ben de kestirebiliyorum dene derim :) orda sikisik tepisik ama nasil mutlular :)

Merhaba kızlar dün gece karıncalar yüzünden uyuyamadik. Evi ilaçlamistik ama etkisi geçmiş olacak ki kaç defa isiriklarla uyandım bebegim de huysuzdu. Elimi bi attım kafasındaki konaklara gelmis karıncalar. Uyuz oldum. Işığı açtım çarşaf ful karınca çarşafı değiştirdim. Bi kaç saat sonra yine aynı. Artık 4buçukta salona gittik orda uyuduk. Sabah eşim tekrar ilaçladi evi. Uykusuz bi gece çok zordu. Ben genelde bi kere uyanirdim, çocukların altını değiştirip hemen tekrar uyurdum..

Canım bu uzamis sarılık nasıl anlaşılır . Benim bebeme annem tutturmuş sarılık var suyuna altın at bilmem gözünde var die . Ben dé bebem 50 günlük sarılık mi kaldı die kzdim aklıma kurt düştü
Cnm gözlerinin beyazı tam bembeyaz değil benimkinin bi de alni biraz karartili duruyo bakınca sarı durmuyo cildi anlaşılcak gibi değildi kan sonucunda çıktı cnm

Büyüme evresindeymiş canım , bol bol uyutun dedi arkadaşlar , nasıl uyumak istiyorsa , vende öyle yapıyorum ama ben telef oluyorum bu seferde , dün akşam bende yiyemedim yemeği Allahtan üst kattaki komşum Katmer yapmış , kucağımda oyalarsın bebişi katmerden yedim :))) sabah 9 dan beri sakiniz ama uyuyoruz şimdilik ...
Keşke uyuyabilse işte uyuyamadi şimdi bizimki de uyuyo :)

Canım ikisinde de hastanelerin hatalı uygulamaları oldu. Maşallah bebeğinin hiç bir şeyi yok. Keşke biri uyutsa da sen uyusan o arada. Bir kaç saat bile yeter.
Eşim yardimci oluyo cnm sağolsun ama enteresandir bebisim emmek istiyor gibi yapıyo eşimin gogsune dudaklarini dayiyo ben alıyorum emmeye geliyo bir iki defa emip çılgın gbi ağlamaya başlıyor hal böyle olunca ben de yatamadim gece :)

• Beğen
Kızlar kundak berimiz ıslandı. ilk kez kundaksız yatırdım. Ellerle baş edemiyorum. Çılgın gibi hareket ediyorlar. Tutmasam uyandıracak kendi kendini. Kundak yapmayanlar, nasıl baş ediyorsunuz bu minik çok tatlı bir o kadar da gıcık ellerle?:eek:
Cnm.ben yuzustu yapıyorum sürekli kontrol ediyorum

• Beğen
Masajı nasıl yapiyosun bizimki masajda agliyo :)

Bazi bebekler kendisine o kadar dokunulmasini sevmezmis.

Ben ayse onerin kitabini okumustum sonra videosunu izledim karnina masaj yapiyodu bebegin.bugun deneme yapayim dedim.

Karnina bebe yagiyla yukaridan asagiya hafif bastitarak ve C seklinde ovalayarak yaptim.sonra yuzune kaşlarina ve kulaklarindan arkasindan boynuna kadar hafif hafif .bacaklarini yukaridan asagiya sivazladim.ayak altlarinada sadece bastirdim parmaklarimla cunku ayaklarindan gidiklaniyo benim oglan:)

Biraz büyümüş seninki yine ben 3 hafta sonra başlıyorum işe annem idare edecek ama bakıcı Bn de arıyorum çünkü öyle çok Da hevesli gibi değil annem
Ben ise ilk basladigimda haftanin 3 gunu gidecegim. 6 aylik olduktan sonra haftanin 5 gunu gidecegim. Mumkun mertebe emzirmek istiyorum cunku. Bakici bulamazsam annem ve kayinvalidem aramizda dondururuz dediler. Ben de tek bi sartim var cocugu ben sizin evinize tasimam, bakicaksaniz benim evimde bakicaksiniz dedim, kabul ettiler :)) ama tabi ki cok istekli degiller. Herkesin bi hayati var sonucta, onlari da anliyorum.

Bugun bi ilki yasadim kizlar :)
23 gunluk oglum ilk kez aglamadan bebek arabasinda oturdu bugun. Ben de biraz evde dolastirip tepkisine baktim. Keyif aldi gibi geldi. Sonra kaptim disari cikardim. Ilk kez bebegimle yalniz disari cikmis oldum. Pastaneye gittik, ben kahvalti ettim o arabasinda uyudu :) sonra market alisverisi yapip eve geldik. Oyle hosuma gitti ki! Eve hapis kalmayacagim artik :)

Hamile kalırsam diye :KK43:
Tedbirini alırsan bir şey olmaz canım :) ben napcam bilmiyorum. Pre. İle korunuruz. Ama uzun bir süre olduğu için eşim bu duruma ne der bilmiyorum :):) hormonları etkileyen bir korunma istemiyorum ve ria da istemiyorum. İçimde bşr şey olduğunu düşünmek tuhaf geliyor :/

Bugun bi ilki yasadim kizlar :)
23 gunluk oglum ilk kez aglamadan bebek arabasinda oturdu bugun. Ben de biraz evde dolastirip tepkisine baktim. Keyif aldi gibi geldi. Sonra kaptim disari cikardim. Ilk kez bebegimle yalniz disari cikmis oldum. Pastaneye gittik, ben kahvalti ettim o arabasinda uyudu :) sonra market alisverisi yapip eve geldik. Oyle hosuma gitti ki! Eve hapis kalmayacagim artik :)
Ne guzel ya senin adina cok sevindim. Bizimki daha ana kucagina yatirinca basliyo mizmizlanmaya her disari cikisimiz bi olay :( arabasini da sevmis demek ki rahat etmis. Bol bol gezersiniz artik.

Back
X