Kızlar gece minnoşum 7 saat uyudu. Devam edecekti de baktım beşiğin ayak ucuna kadar kaymış, kolu omzuna kadar korkuluktan dışarı çıkmış düzelttim

O esnada huzursuz olunca da alıp emzirip geri yatırdım. 3 saatte bir kendi kendine uyanıyordu, her gün biraz daha uzun uyuya uyuya 7 saate çıkardı. Ben de ilk kez deliksiz bir uyku çektim
Ancak süt sorununu ne yapacağım? İlk kez bu kadar uzun süre memeler boşalmadığı için çok rahatsız oldum. Şişti, gerildi, ağırlaştı, kızardı ve ısındı. 3 kere emzirdim hala inmediler. Sizlere bir kaç sorum var;
- Eğer böyle giderse geceleri bir süre sonra süt üretimi azalır. Bu gündüz olan sütü de etkiler mi? Gündüz zaten sütüm az gibi.
- Gece sağmalı mıyım?
- Sağar sağmaz ya uyanırsa? :)
Benimkinin de öyle bir günü oldu. Hatta bildiğin üstüne eğilsem panik oluyordu elleri ayakları açık ah ah ah diyordu. O ara kv ve kp eve gelmişti. Evdeki hareketlilikten etkilendi galiba. Ertesi günü geçti. Uykuları da düzene giriyor bu ara merak etme. Dert de etme. O ihtiyacı kadar uyur. Sen ortamı hazırla yeter.
emy0364
canım geçti mi göğüslerin iyileşti mi? Bütün evlerde mi su öyle yoksa sadece sizde mi acaba? Sizin blokta da olabilir. Bebeğin kıyafetlerini İçme suyu al yıka bence cildine zarar verir. Tabi sürekli içme suyuyla yıkanmaz. Umarım bir an evvel çözülür.