2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Maalesef biz anlayamadık :KK43: memem hala yarık ama emziriyordum yinede , bu arada sıcak su torbası iyi geldi , baya almış sertliği , masajda Yaptım , şimdi 29 dk dır sağıyorum , süt çok az geliyor , acAba brnim sütüm MÜ kesiliyor :KK43:((

Yok canım geçici bi durum oyle süt kesilmez merak etme.

sen gelmediğine bakma iceri tikaniyor yoğun koyu kivamli akar.

Canın bişey mi yemek istedi de yemedin bi düşünsene? :)

Sular niye oyle kokuyo acaba hep mi öyle yoksa geçici bi durum mu?

Parol kesmez de senin acini biraz hafifletmedi mi?

Benimki de kolik ben bi cozum bulamadim :KK43: o nasil aglamak oyle ya feryat figan
Aynen insan çok üzülüyo ve bunalıyo
Ayaklarını sıcak tut bebeğinin
Kendini de üşütme sakın senden geçmesin bebeğine
Gaz damlasını düzenli kullan
Yüzüstü yatırıp bolca masaj yap
Birde ben gaz sancısı olunca bebeğimin yüzüstü çevirip poposuna hafifçe pıt pıt vuruyorum rahatlıyor öyle
İnşallah rahatlar bebeğin Can'ım
Onlar öyle zorda olunca insan çaresiz hissediyor kendini
Gaz damlamız yokki bizim ne kullanalım dr. Vermeden bişey tavye edermisin
Ayaklarinda çorap olsun canım.
Bi de sen kan ilacı kullanıyor musun?
Bebeğine zinco veriyor musun?
Youtube da kolik bebekler için müzikler var.
Bi de harvey harp 5s diye bişey yazdı arkadaşlar.

Akşam o saatlerden önce sen sakinleş onu da sakinleştir,
kucağına yatır sırtını sivazla
Belki uykusu çok gelince sesten, ışıktan, sıcaktan veya belki varsa senin ter kokundan rahatsız oluyordur.
Rezene çayı icebilirsin hatta bi çay kaşığı verebilirsin, uykusunu getirir.
Geçecek zamanla da her yolu dene hangisi tutarsa, simdilik bunlar geldi aklıma
Kan ilacı kullanmıyorum zinco ne oluyo vita sanol veriyorum onun dışında bişey veren dr olmadı oda vitamin sanırım harvey harp uyguluyorum ztan kundak sallanma v.s geçsin artık ya bunalıyoruz artık öyle bi ağlıyorki

Kan ilacı kullanmıyorum zinco ne oluyo vita sanol veriyorum onun dışında bişey veren dr olmadı oda vitamin sanırım harvey harp uyguluyorum ztan kundak sallanma v.s geçsin artık ya bunalıyoruz artık öyle bi ağlıyorki
Biogai tavsiye ederim, int bir araştır istersen.
Anne karnındaki müziği indirdik int onu dinletiyoruz biraz sakinleşiyor

Yok canım geçici bi durum oyle süt kesilmez merak etme.

sen gelmediğine bakma iceri tikaniyor yoğun koyu kivamli akar.

Canın bişey mi yemek istedi de yemedin bi düşünsene? :)

Sular niye oyle kokuyo acaba hep mi öyle yoksa geçici bi durum mu?

Parol kesmez de senin acini biraz hafifletmedi mi?
H history1985 sizleri dinledim ve geceden beri emzirdim bebeğimi , baya 40 dk falan emdi , süt olmasa emmezdi demekki pompaya gelmemiş :( superselma superselma canım geçici bir durum galiba suların böyle olması ilk defa oldu, bu sabah biraz geçmiş ama koku hala var :( sıcak su torbası da baya iyi geldi , önceden batmalar olduğunda buz koyuyordum o bölgeye, cahillik işte :(

90a almıştım galiba. 80 mi 90 mı hatırlayamadım çok.
Çok pahalı ya. İnternet sitelerinde de 80 TL civarında. Getirenler daha ucuza satıyor. m_r_v 65'e almış. Yurt dışından vitamin satın alamıyorsunuz. Hatta pişik kremi almıştım ben kozmetik diye gümrükten geri gönderdiler :(

Kızlar gece minnoşum 7 saat uyudu. Devam edecekti de baktım beşiğin ayak ucuna kadar kaymış, kolu omzuna kadar korkuluktan dışarı çıkmış düzelttim :KK45:O esnada huzursuz olunca da alıp emzirip geri yatırdım. 3 saatte bir kendi kendine uyanıyordu, her gün biraz daha uzun uyuya uyuya 7 saate çıkardı. Ben de ilk kez deliksiz bir uyku çektim :halay:

Ancak süt sorununu ne yapacağım? İlk kez bu kadar uzun süre memeler boşalmadığı için çok rahatsız oldum. Şişti, gerildi, ağırlaştı, kızardı ve ısındı. 3 kere emzirdim hala inmediler. Sizlere bir kaç sorum var;

1. Eğer böyle giderse geceleri bir süre sonra süt üretimi azalır. Bu gündüz olan sütü de etkiler mi? Gündüz zaten sütüm az gibi.
  2. Gece sağmalı mıyım?
  3. Sağar sağmaz ya uyanırsa? :)

İki gündür zor uyuyor bebeğim :/ emerken uyuyor bir korkuyla hiiiii diye içini çekerek uyanıyor. Arabada giderken uyudu yatağa yatırdım hemen uyandı. Uykusu 10 dk anca sürüyor :/ gündüz uyandıkça emzirdim pışpışladım uyuttum. Bir şeyden korkuyor gibi bir hali oluyor :KK43:
Benimkinin de öyle bir günü oldu. Hatta bildiğin üstüne eğilsem panik oluyordu elleri ayakları açık ah ah ah diyordu. O ara kv ve kp eve gelmişti. Evdeki hareketlilikten etkilendi galiba. Ertesi günü geçti. Uykuları da düzene giriyor bu ara merak etme. Dert de etme. O ihtiyacı kadar uyur. Sen ortamı hazırla yeter.

emy0364 emy0364 canım geçti mi göğüslerin iyileşti mi? Bütün evlerde mi su öyle yoksa sadece sizde mi acaba? Sizin blokta da olabilir. Bebeğin kıyafetlerini İçme suyu al yıka bence cildine zarar verir. Tabi sürekli içme suyuyla yıkanmaz. Umarım bir an evvel çözülür.

Kizlar oglum 2 gundur ishal. Rengi sari problem yok ama sulu sulu ve gunde 5 kez falan yapiyo :( doktora goturmem gerekirmi yoksa gecermi emirdikce

Kizlar oglum 2 gundur ishal. Rengi sari problem yok ama sulu sulu ve gunde 5 kez falan yapiyo :KK43: doktora goturmem gerekirmi yoksa gecermi emirdikce

Geçer canim arada öyle olur. Sütun sulu kısmını çok emmistir. Gunce 5kez ishal demek degil bence. Sen alışmıştin gunde bir yapmasına ya belki ondan garip geliyordur:)

Kızlar gece minnoşum 7 saat uyudu. Devam edecekti de baktım beşiğin ayak ucuna kadar kaymış, kolu omzuna kadar korkuluktan dışarı çıkmış düzelttim :KK45:O esnada huzursuz olunca da alıp emzirip geri yatırdım. 3 saatte bir kendi kendine uyanıyordu, her gün biraz daha uzun uyuya uyuya 7 saate çıkardı. Ben de ilk kez deliksiz bir uyku çektim :halay:

Ancak süt sorununu ne yapacağım? İlk kez bu kadar uzun süre memeler boşalmadığı için çok rahatsız oldum. Şişti, gerildi, ağırlaştı, kızardı ve ısındı. 3 kere emzirdim hala inmediler. Sizlere bir kaç sorum var;

1. Eğer böyle giderse geceleri bir süre sonra süt üretimi azalır. Bu gündüz olan sütü de etkiler mi? Gündüz zaten sütüm az gibi.
  2. Gece sağmalı mıyım?

Benimkinin de öyle bir günü oldu. Hatta bildiğin üstüne eğilsem panik oluyordu elleri ayakları açık ah ah ah diyordu. O ara kv ve kp eve gelmişti. Evdeki hareketlilikten etkilendi galiba. Ertesi günü geçti. Uykuları da düzene giriyor bu ara merak etme. Dert de etme. O ihtiyacı kadar uyur. Sen ortamı hazırla yeter.

emy0364 emy0364 canım geçti mi göğüslerin iyileşti mi? Bütün evlerde mi su öyle yoksa sadece sizde mi acaba? Sizin blokta da olabilir. Bebeğin kıyafetlerini İçme suyu al yıka bence cildine zarar verir. Tabi sürekli içme suyuyla yıkanmaz. Umarım bir an evvel çözülür.

Canım bence sagmasan bir iki akar az az sonra ona gore süt oluşur.

Birini emzirirken digerinin ucunu akmasin diye parmagimla bi kaç saniye tutuyorum.
Ama sagarken bunu yapabilir misin bilmiyorum.

Eger stok yapmak istiyorsan ve tikanir diye korkuyorsan gece yatmadan uzun süre sağ memeyi verdiysen, ilerleyen saatlerde solu sagabilirsin rahatlamak için. bi sure sonra uyanirda sağı emzirirsin, uyanmazsa sagabilirsin. Ikisini aynı anda sağmazsan uyansa bile bir sorun olmaz bence

Gündüz sütunu etkileyecegini sanmiyorum. Ben hiç sagmiyorum idare ediyor yani.
3 saatte bir değiştiriyorum memeleri

Zinco çinko takviyesidir, gaz için verirler.
çinko bagirsaklarda varsa tahribati tamir eder ve emilimi düzenler. Bildiğim bu canım.

Kizlar oglum 2 gundur ishal. Rengi sari problem yok ama sulu sulu ve gunde 5 kez falan yapiyo :KK43: doktora goturmem gerekirmi yoksa gecermi emirdikce
Ya bence ishal değil benim kızımda günde 5 6 kere yapıyor kakasını
Altını her açtığımda ya bolca çiş ya da kaka yapmış oluyor

Kizlar emzik hakkinda ne dusunuyosunuz? Burda lullanan arksdaslar var biliyorum. Kimisi diyo ki hemen alistir yoksa cok pisman olursun. Kimi de diyo ki sakin alistirma yoksa cok pisman olursun :) cocuk dis hekimlerinden bilgi aldim kullanilabilir dediler. Emzigin bize faydasi ne tam olarak? Benim bebegim disarida pusetinde cok mizirdaniyo ve uyurken hep memeyi istiyo. Bu acilardan fayda gorur muyuz? Eksileri nedir onu da yaxarsaniz sevinirim. Bi de en buyuk korkum emmeyi birakir mi acaba?

Kizlar emzik hakkinda ne dusunuyosunuz? Burda lullanan arksdaslar var biliyorum. Kimisi diyo ki hemen alistir yoksa cok pisman olursun. Kimi de diyo ki sakin alistirma yoksa cok pisman olursun :) cocuk dis hekimlerinden bilgi aldim kullanilabilir dediler. Emzigin bize faydasi ne tam olarak? Benim bebegim disarida pusetinde cok mizirdaniyo ve uyurken hep memeyi istiyo. Bu acilardan fayda gorur muyuz? Eksileri nedir onu da yaxarsaniz sevinirim. Bi de en buyuk korkum emmeyi birakir mi acaba?
Benimki uykusu geldiği Zaman huysuzlaşınca sakinleşiyor uyuyor uykuya dalinca da atıyor ağzından
Bence rahatlatıyor bebekleri

Balkizin_Annesi Balkizin_Annesi bana doktorum sap diye bi ilaç vermişti
Günde 3 kere 7 damla ben düzenli kullanmıyorum hatta haftada belki be defa sancısı çok olunca kullanıyorum
Genelde masajla halletmeye çalışıyorum

2. Gece sağmalı mıyım?

Maşallah 7 saat ne güzel..biz en fazla 2 saatte bir uyanıyoruz

Back
X