2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cocuk dktorumda saglik ocagi doktpruda maydonozu hergun bi demet tuket dedi ben hatta odem attirip cocuga dokunmasin dedim yesilligin her turlusu sut artirir dediler sen nerden duydun azalttigini :KK43:
İbrahim Saraçoğlu nu dinlemistim cnm maydanoz azaltır dereotu artirır dedi

Ben haşlanmış yumurtadan nefret etmiştim hamilelikte her gün her gün e doğumdan sonra hiç yememiştim. Bugün yedim iki aydır ilk defa ve sütümde ciddi bir artış gözlemledim. Değişik başka hiçbir şey de yememiştim yani. Bilemiyorum belki başka Bi sebebi vardır ama sizle paylaşmak istedim.
zeyzey3428 zeyzey3428 laktoZsuz sütü denedim çok kötü bir tadı var ya. Allah'ın gücüne gitmesin berbat yani. İçemedim ben onu :)

İbrahim Saraçoğlu nu dinlemistim cnm maydanoz azaltır dereotu artirır dedi
Dereounu biliyorumda maydonozuda ablam yrdi tek gogusle 8 ay emzirdi yigenimi azalsa onda azalirdi tekrar doktorlar hatirlatti herkes baska diyo ya
Ben haşlanmış yumurtadan nefret etmiştim hamilelikte her gün her gün e doğumdan sonra hiç yememiştim. Bugün yedim iki aydır ilk defa ve sütümde ciddi bir artış gözlemledim. Değişik başka hiçbir şey de yememiştim yani. Bilemiyorum belki başka Bi sebebi vardır ama sizle paylaşmak istedim.
zeyzey3428 zeyzey3428 laktoZsuz sütü denedim çok kötü bir tadı var ya. Allah'ın gücüne gitmesin berbat yani. İçemedim ben onu :)
Bebisin ihtiyacida arttikca sutler inslalah arttcak :) banada o sut tam aksi cok sekerli geliyo biliyomusun nasilki light kola daha sekerli geliyo yani bana oyle geliyo laktozsuz sutte oyle tad verdi

Mama kullanan arkadaşlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Ben sma kullanıyorum en başından beri bir kere golden goat kullandım , beni emmek istemedi , TADI güzel geldi galiba , sma çok gaz yapıyor , birde İngiltere'de yasayan bir arkadasım sma nın İNGİLTERE de en dandik mama OLDUĞUNU söyledi :( devlet bedava veriyormuş , İNGİLTERE'DE milupa çok gidiyormuş , bana da sanki o mamalar kötü gibime geliyor ... Bi arkadaşım gaz sorunu Yüzünden laktoz alerjisi var diye rapor çıkarmış , devlet bedava aptamilin mamasını veriyormuş ... Keşke hiç mecbur kalmasam mamaya ama sma dan yana içim rahat değil ...

Mama kullanan arkadaşlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Ben sma kullanıyorum en başından beri bir kere golden goat kullandım , beni emmek istemedi , TADI güzel geldi galiba , sma çok gaz yapıyor , birde İngiltere'de yasayan bir arkadasım sma nın İNGİLTERE de en dandik mama OLDUĞUNU söyledi :KK43: devlet bedava veriyormuş , İNGİLTERE'DE milupa çok gidiyormuş , bana da sanki o mamalar kötü gibime geliyor ... Bi arkadaşım gaz sorunu Yüzünden laktoz alerjisi var diye rapor çıkarmış , devlet bedava aptamilin mamasını veriyormuş ... Keşke hiç mecbur kalmasam mamaya ama sma dan yana içim rahat değil ...
Canım ilk zaman bize evolvia önerilmişti. Birkaç arkadaşım da önerdi. Gaz da yapmıyor bildiğim kadarıyla.

Mama kullanan arkadaşlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Ben sma kullanıyorum en başından beri bir kere golden goat kullandım , beni emmek istemedi , TADI güzel geldi galiba , sma çok gaz yapıyor , birde İngiltere'de yasayan bir arkadasım sma nın İNGİLTERE de en dandik mama OLDUĞUNU söyledi :KK43: devlet bedava veriyormuş , İNGİLTERE'DE milupa çok gidiyormuş , bana da sanki o mamalar kötü gibime geliyor ... Bi arkadaşım gaz sorunu Yüzünden laktoz alerjisi var diye rapor çıkarmış , devlet bedava aptamilin mamasını veriyormuş ... Keşke hiç mecbur kalmasam mamaya ama sma dan yana içim rahat değil ...
Kabritayı tavsiye ederim

Dereounu biliyorumda maydonozuda ablam yrdi tek gogusle 8 ay emzirdi yigenimi azalsa onda azalirdi tekrar doktorlar hatirlatti herkes baska diyo ya

Bebisin ihtiyacida arttikca sutler inslalah arttcak :) banada o sut tam aksi cok sekerli geliyo biliyomusun nasilki light kola daha sekerli geliyo yani bana oyle geliyo laktozsuz sutte oyle tad verdi
Tabi ki de aynen o yüzden artıyor. İçim rahat mı içiyorsun? Bi de Pınar denge varmış onu Da denicem

Hipp organic kullaniyorum.
Kof sislik yapmiyor bence iyi gelisim sagaliyor.
Iki gun once gaz sorunumuzdan dolayi similac denedim uc kere verdim hippe geri dondum.
Bizim gaz olayimiz hep vardi belki gecer dedik daha kotu oldu cocugum.

emy0364 emy0364 cnm ben bi ay sonra mamaya baslicam mecburi baba coxuk dokforumda saglik ocagida sma onerdi anne sutune en yakin formul oymus aptamil milupa bunlar kof sislik yapanlarmis hipp te biraz iyiymis ben henuz hic mama kullanmadim ama sma kullanicam eger bi sikinti yaratirsa hipp denicem

falling_water falling_water

2 doktora götürdüm, ikisi de uyandırma dedi. Bir iki hafta içinde doktor değiştireceğiz. Ona da soracağım. Uyandırsak ne oluyor? Yani uyandırmanın ona bir zararı yoksa ben uyandırma taraftarıyım. Bugün uyuduktan 4 saat sonra yine emzirdim. 15 dk gözünü bile açmadan emdi. Buna "dream feed" diyorlar. Rüyada beslenme gibi bir şey. Emecek kadar ayık ama yarı uykuda oluyor. Gaz çıkaramama sebebimi buldum. Çok sakin emdiği için hava yutmuyor ve gaz olmuyor.
Bizim de kilo alımı orta. Sirkadiyen ritim denen bir biyolojik saat var. Bebeğiminki çok iyi çalışıyor. Sanki kolunda saat var gibi her gün aynı saatlerde uyuyor. Uyandırarak bunu bozmak istemiyorum. Örneğin bugün ilk defa 2 saat geç uyudu. Sürekli bizimle konuşmak istedi. Cevap vermedim bir ara uyusun diye o da ışıkla gölgelerle konuşmaya başladı :) Acaba uyandırıyorum diye mi bozuluyor bunu takip edeceğiz.

Bu arada kundak çok işe yarıyor evet :) Ama ben 70x70 müslinle sadece kollarına yapıyordum geceleri onu açar oldu. Başına çıkıyor. Bu gece uyuduktan yarım saat sonra kendim açtım. Kıpırdandı ama uykuya devam etti.

9ay 9ay sevgilibebekten aldığın kartları Nasıl çalıştırıyorsun Can'ım ben de aldım Da her bir kartı bir defa mı söylüyorsun

Canım ben oradan almadım. 0-3 ay için internetten bulmuştum. Onların çıktısını aldım gösteriyorum. Siyah beyaz kırmızı geometrik şekiller. Şimdi biraz daha renklilerini buldum renk görmeye başladığı için. Onlar de günlük objeler ve hayvanlar da var. Her kartı 10-15 sn 20-30 cm uzaktan tutuyorsun. Bazen gösterirken konuşuyorum bazen konuşmuyorum. Geometrik şekilde zaten konuşmuyorum, kedi varsa "miyavv mırmır bak bihter (bizim kedinin adı)" gibi şeyler söylüyorum. Ama onun konuşmamıza çok ihtiyacı yok gibi. Sadece şekilleri inceliyor. Bazılarını çok seviyor ve onlara gülüp kendi laf atıyor. O zaman "sevdin mi, çok güzel di mi" gibi şeyler söylüyorum. Kartları sıraya dizdim. Bazen iki tur dönüyoruz. Genelde günde 1 kere görüyor. Çok sevdiyse bir kaç kere onu seçip gösteriyorum. Bence sevgilibebek'e mail at, onlar nasıl öneriyor bakalım. Zeka kartları biraz farklı sanırım. Kelime haznesini de geliştirmeye çalışıyor.

Son düzenleme:
emy0364 emy0364 cnm ben bi ay sonra mamaya baslicam mecburi baba coxuk dokforumda saglik ocagida sma onerdi anne sutune en yakin formul oymus aptamil milupa bunlar kof sislik yapanlarmis hipp te biraz iyiymis ben henuz hic mama kullanmadim ama sma kullanicam eger bi sikinti yaratirsa hipp denicem
similac da güzel. Biz ilk doğduğunda vermiştim. Hip çok gaz yapmıştı. İşe başladığın için mama vermek zorunda mısın?

Bu emzirme konusunu başaramadım ben maalesef , ne hAyallerim vardı 1.5 yaşına kasar emzireceğim istediği her an mememi vereceğim derdim , bugun mememi almak istemedi , sağdım tabiki çok az çıktı , yarım saat ağlata ağlata verdim zorla mememi 2 çekti Bıraktı , saat 3:30 da uyandı Altını almadan uykulu iken emzireyim dedim hemen sormaya başladı 7-8 kez hızlı hızlı sorduktan sonra çok sinirlendi geri Çekildi şimdi sağıyorum 10 Cc çıkmıyor :KK43:
Sütümü tekrar en azından eski haline getirmek için be yapmam Lazım kızlar , sürekli emzirmek dışında :KK43: çünkü çok az ve zor geldiğinden emmek istemiyor 40 dk dor sapıyorum 10 Cc ANCA çıktı :KK43: Tekrar rezene kimyon çaylarına mı başlasam , resmen sinirden 10 aydır ağzıma sürmediğim yanında dahi bulunmadığım sigarayı içtim :KK43:((
Ayni durumdaydim. Lactamil ve still onerdi doktorum. Krsinlikle dene derim
2 bardak still tea bir bardak lactamil

Back
X