- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #48.801
Teşekkür ederim, inşallah.Canım çok geçmiş olsun , Allah'ım acil şifalar versin ... Onun en iyi ilacı sensin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim, inşallah.Canım çok geçmiş olsun , Allah'ım acil şifalar versin ... Onun en iyi ilacı sensin
Gecmis olsun umarim daha iyisinizdir. Allah acil sifalar versinTeşekkür ederim, inşallah.
Aman bulasma canim mama isine. Ilk ay her ogununu mama iciyordu. Simdi 2-3 ogune dustu ama tamamen kesemiyoruz iste bir turlu. Kilo alimi normalse ne gerek var mamaya.Kilosu Da gelişimi de gayet iyi benimki 4200 çok zayıf. Israrla mama vermiyorum doktor Da önermedi zaten de
İbrahim Saraçoğlu nu dinlemistim cnm maydanoz azaltır dereotu artirır dediCocuk dktorumda saglik ocagi doktpruda maydonozu hergun bi demet tuket dedi ben hatta odem attirip cocuga dokunmasin dedim yesilligin her turlusu sut artirir dediler sen nerden duydun azalttigini![]()
Dereounu biliyorumda maydonozuda ablam yrdi tek gogusle 8 ay emzirdi yigenimi azalsa onda azalirdi tekrar doktorlar hatirlatti herkes baska diyo yaİbrahim Saraçoğlu nu dinlemistim cnm maydanoz azaltır dereotu artirır dedi
Bebisin ihtiyacida arttikca sutler inslalah arttcak :) banada o sut tam aksi cok sekerli geliyo biliyomusun nasilki light kola daha sekerli geliyo yani bana oyle geliyo laktozsuz sutte oyle tad verdiBen haşlanmış yumurtadan nefret etmiştim hamilelikte her gün her gün e doğumdan sonra hiç yememiştim. Bugün yedim iki aydır ilk defa ve sütümde ciddi bir artış gözlemledim. Değişik başka hiçbir şey de yememiştim yani. Bilemiyorum belki başka Bi sebebi vardır ama sizle paylaşmak istedim.
zeyzey3428 laktoZsuz sütü denedim çok kötü bir tadı var ya. Allah'ın gücüne gitmesin berbat yani. İçemedim ben onu :)
Ben mama vermeme rağmen 4400 canım , kilosu iyi benceKilosu Da gelişimi de gayet iyi benimki 4200 çok zayıf. Israrla mama vermiyorum doktor Da önermedi zaten de
Canım ilk zaman bize evolvia önerilmişti. Birkaç arkadaşım da önerdi. Gaz da yapmıyor bildiğim kadarıyla.Mama kullanan arkadaşlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Ben sma kullanıyorum en başından beri bir kere golden goat kullandım , beni emmek istemedi , TADI güzel geldi galiba , sma çok gaz yapıyor , birde İngiltere'de yasayan bir arkadasım sma nın İNGİLTERE de en dandik mama OLDUĞUNU söyledidevlet bedava veriyormuş , İNGİLTERE'DE milupa çok gidiyormuş , bana da sanki o mamalar kötü gibime geliyor ... Bi arkadaşım gaz sorunu Yüzünden laktoz alerjisi var diye rapor çıkarmış , devlet bedava aptamilin mamasını veriyormuş ... Keşke hiç mecbur kalmasam mamaya ama sma dan yana içim rahat değil ...
6 kiloları gördükçe burda Bi moral bozukluğu oluyor haliyle :) ama çıtı pıtı olsun diye avutuyorumBen mama vermeme rağmen 4400 canım , kilosu iyi bence![]()
Kabritayı tavsiye ederimMama kullanan arkadaşlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Ben sma kullanıyorum en başından beri bir kere golden goat kullandım , beni emmek istemedi , TADI güzel geldi galiba , sma çok gaz yapıyor , birde İngiltere'de yasayan bir arkadasım sma nın İNGİLTERE de en dandik mama OLDUĞUNU söyledidevlet bedava veriyormuş , İNGİLTERE'DE milupa çok gidiyormuş , bana da sanki o mamalar kötü gibime geliyor ... Bi arkadaşım gaz sorunu Yüzünden laktoz alerjisi var diye rapor çıkarmış , devlet bedava aptamilin mamasını veriyormuş ... Keşke hiç mecbur kalmasam mamaya ama sma dan yana içim rahat değil ...
Tabi ki de aynen o yüzden artıyor. İçim rahat mı içiyorsun? Bi de Pınar denge varmış onu Da denicemDereounu biliyorumda maydonozuda ablam yrdi tek gogusle 8 ay emzirdi yigenimi azalsa onda azalirdi tekrar doktorlar hatirlatti herkes baska diyo ya
Bebisin ihtiyacida arttikca sutler inslalah arttcak :) banada o sut tam aksi cok sekerli geliyo biliyomusun nasilki light kola daha sekerli geliyo yani bana oyle geliyo laktozsuz sutte oyle tad verdi
Mama kullanan arkadaşlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Ben sma kullanıyorum en başından beri bir kere golden goat kullandım , beni emmek istemedi , TADI güzel geldi galiba , sma çok gaz yapıyor , birde İngiltere'de yasayan bir arkadasım sma nın İNGİLTERE de en dandik mama OLDUĞUNU söyledidevlet bedava veriyormuş , İNGİLTERE'DE milupa çok gidiyormuş , bana da sanki o mamalar kötü gibime geliyor ... Bi arkadaşım gaz sorunu Yüzünden laktoz alerjisi var diye rapor çıkarmış , devlet bedava aptamilin mamasını veriyormuş ... Keşke hiç mecbur kalmasam mamaya ama sma dan yana içim rahat değil ...
Icim rahat almistik o guzel gldi devm edyrmTabi ki de aynen o yüzden artıyor. İçim rahat mı içiyorsun? Bi de Pınar denge varmış onu Da denicem
9ay sevgilibebekten aldığın kartları Nasıl çalıştırıyorsun Can'ım ben de aldım Da her bir kartı bir defa mı söylüyorsun
similac da güzel. Biz ilk doğduğunda vermiştim. Hip çok gaz yapmıştı. İşe başladığın için mama vermek zorunda mısın?emy0364 cnm ben bi ay sonra mamaya baslicam mecburi baba coxuk dokforumda saglik ocagida sma onerdi anne sutune en yakin formul oymus aptamil milupa bunlar kof sislik yapanlarmis hipp te biraz iyiymis ben henuz hic mama kullanmadim ama sma kullanicam eger bi sikinti yaratirsa hipp denicem
Ayni durumdaydim. Lactamil ve still onerdi doktorum. Krsinlikle dene derimBu emzirme konusunu başaramadım ben maalesef , ne hAyallerim vardı 1.5 yaşına kasar emzireceğim istediği her an mememi vereceğim derdim , bugun mememi almak istemedi , sağdım tabiki çok az çıktı , yarım saat ağlata ağlata verdim zorla mememi 2 çekti Bıraktı , saat 3:30 da uyandı Altını almadan uykulu iken emzireyim dedim hemen sormaya başladı 7-8 kez hızlı hızlı sorduktan sonra çok sinirlendi geri Çekildi şimdi sağıyorum 10 Cc çıkmıyor
Sütümü tekrar en azından eski haline getirmek için be yapmam Lazım kızlar , sürekli emzirmek dışındaçünkü çok az ve zor geldiğinden emmek istemiyor 40 dk dor sapıyorum 10 Cc ANCA çıktı
Tekrar rezene kimyon çaylarına mı başlasam , resmen sinirden 10 aydır ağzıma sürmediğim yanında dahi bulunmadığım sigarayı içtim
((