- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #49.861
Hayırlı olsun Can'ım![]()
Twsekkur ederim cnm sen nasilsin gelismeler nasil?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Can'ım![]()
Kızlar siz böyle yazdıkça daha çok merak ediyorum sizi
Nasıl bi yüz tipiniz var acaba
Ay ikinciyi nasil hemen dusunuyosun canim. Ben ikinciye en az 5 yil ara vermeyi dusunuyorum simdiden. Cok zormus bebek buyutmekHepimiz anlasalim
2018 hazirana ne dersinizyani bebelerimiz 15 aylikken hamile kalmamiz gerekir o zaman
Gerci benim bidahaki hedefim 08.08.2018de dogum yapmakilki 06.06.2016 ya
![]()
Bizde aynı Can'ım ailemin yanındayımTwsekkur ederim cnm sen nasilsin gelismeler nasil?
Ay ikinciyi nasil hemen dusunuyosun canim. Ben ikinciye en az 5 yil ara vermeyi dusunuyorum simdiden. Cok zormus bebek buyutmek
Kızlar haberleri izlemişsinizdir muhakkak
9 aylık bebeğe tecavüz etmiş ş.zin pç.in biri
Bebek bağırsak yırtılması ve iç kanamadan vefat etmiş
İçim çekildi resmen
Nasıl bi dünya
Dikkat edelim kızlar yavrularımıza
9 aylık bebeğe kim tecavüz eder
Elbetteki yakınındaki biri
Yoksa küçücük Bebek dışarımı çıkar
Dikkat edelim kızlar
Öyle herkesin yanında altını açmayın bebekleriniz kadın ya da erkek farketmez
Kucaklarında oturtmayın
Yok amca yok abi
Kucağında oturtuyorsanız da bakın Nasıl oturtuyor
Rahatsız mı oldunuz alın çocuğunu bi bahane ile
Küçük bi çocukla uzun süre bırakmayın tek
Sık sık kontrol edin
Çünkü küçük çocuklarda cinsel istek oluyor biliyorsunuz
Hatta masturbasyon bile yapıyorlar
Aman Aman
Rabbim böyle zalimleri cayır cayır yaksın
Bizde aynı Can'ım ailemin yanındayım
Eşim babamı arıyor abisi beni arıyor
Ama hala aynıyım tüketti beni
:):):):) ben daha önce istiyorum inşallah Allah da nasip ederse.Hepimiz anlasalim
2018 hazirana ne dersinizyani bebelerimiz 15 aylikken hamile kalmamiz gerekir o zaman
![]()
Ben en az 2 3 yil dusunmuyorum valla. Simdiki bile ciddi bi psikolojik olarak kendimi baya rahatlatma sonucu alinan bi karar. :)sağol canım ben de severim ismimi :) kibar bir isim :) bir dahaki kız olursa koyarsın inşallah :)
Bir dahaki demişken acaba ilerde herhangi bir yılın herhangi bir ayının annesi olarak yazışır mıyız yine sizlerle? :):)
Yaa o bebek ölmüş MÜKızlar haberleri izlemişsinizdir muhakkak
9 aylık bebeğe tecavüz etmiş ş.zin pç.in biri
Bebek bağırsak yırtılması ve iç kanamadan vefat etmiş
İçim çekildi resmen
Nasıl bi dünya
Dikkat edelim kızlar yavrularımıza
9 aylık bebeğe kim tecavüz eder
Elbetteki yakınındaki biri
Yoksa küçücük Bebek dışarımı çıkar
Dikkat edelim kızlar
Öyle herkesin yanında altını açmayın bebekleriniz kadın ya da erkek farketmez
Kucaklarında oturtmayın
Yok amca yok abi
Kucağında oturtuyorsanız da bakın Nasıl oturtuyor
Rahatsız mı oldunuz alın çocuğunu bi bahane ile
Küçük bi çocukla uzun süre bırakmayın tek
Sık sık kontrol edin
Çünkü küçük çocuklarda cinsel istek oluyor biliyorsunuz
Hatta masturbasyon bile yapıyorlar
Aman Aman
Rabbim böyle zalimleri cayır cayır yaksın
Bende her fırsatta burdayim. Sanki yillardir taniyorum sizi. Etrafimda 1tane arkasasim yok zaten hep bi kazik yemislik durumum var esim cok kizar saf niyetlisin diye. Bide kapandiktan sonra kalanlarda degisti oyle iste akranim arkadasim yok sadece ailem var ama elhamdullillah onlar yetiyo tabi bide siz :) sizlerle tanismak bulusmak istesim ama benim yakinimda kimse yok galibaHepiniz hayatımın bir parçası oldunuz, uykum kaçsa veya canım sıkılsa giriyorum hemen kendime geliyorum. Tabi aynı süreçleri yaşıyoruz sırayla, bağlanmamız çok normal:) dava arkadaşı sayılırız
Sabır sabr inşallah bunlarda gececek canımKızlar ya canım çok sıkkın.sanki hiç bişeye yetisemiyorum yorgunum hayattan bezmis gibiyim.bu aralar eşimle sürekli limoni oluyoruz kV bizde aman kirilmasin bir senedir ilk kez evime geldi die kırk takla atıyorum annem geldi bugün mudahaleci yapısı beni iyice gerdi bebeğim emmiyo memeye geliyo savaş veriyoruz saatlerdir aç psikoljim kaldirmiyo artık.Bebeğimi kV kucağına bıraktım yatak odasında oturuyorum sinirimden.
cok sevindim canim Allah hayirli mübarek etsin. inan bende gelebilmeyi isterdim cokCanlar ben avukat oldum
Ruhsat başvurum onaylandı yakında cübbe giyim ve ruhsat teslim törenim olacak adli açılışta yani 1 eylülde olabilir o gun ayrıca 24. Yaş günüm olacak :) keşke gelebilseniz
Ruhsatım 2-3ay önce gelebilirdi ama ben gebeliğimin son günleriydi diye ve sonra doğum yaptığım için başvuramadım hemen olsun kızımın canı sağolsun 2-3 ay ne ki![]()
Ben ekim kasım gibi istiyorum yaa yaz mahvetti beni. Ama tabi Allah bilir en hayirlisini versinHepimiz anlasalim
![]()
Ayy cidden biz aynıyız :):) üniden dostlarım var onlar da farklı şehirde. Yakındaki gibi olmuyor tabi. Etrafımda hadi çay koy geliyorum diyeceğim 1tane arkadaşım yok. İyi niyetimden yok öyle biri değil o yapmaz öyle şey düşüncemden kalp kırılmasın diye hep içime atışımdan hep kaybettim çok kazık yedim evet :) kapandıktan sonra da belki de büyüdüğümüz için bazı muhabbetlerini kaynana görümce arkadaş çekiştirme muhabbetlerini dinlemek sarmadı uzaklaştım birçoğundan da. Benim de bir ailem var ama insan arkadaş da istiyor :) aynen yakınlarda kimse yok. İstanbul'da olmak varmış :)Bende her fırsatta burdayim. Sanki yillardir taniyorum sizi. Etrafimda 1tane arkasasim yok zaten hep bi kazik yemislik durumum var esim cok kizar saf niyetlisin diye. Bide kapandiktan sonra kalanlarda degisti oyle iste akranim arkadasim yok sadece ailem var ama elhamdullillah onlar yetiyo tabi bide siz :) sizlerle tanismak bulusmak istesim ama benim yakinimda kimse yok galiba
Yukarda isminin yazdığı yere tıkla oradan kişisel bilgilerim ya da herhangi birine gir. Aşağı doğru inince hakkımda diye bir şey var yanında da aşağı ok var. Resmini ekledim. Ona tıklayınca orada kullnıcı ismini değiştirme.Kızlar nickimi nasil degistircem bilen varmi?????????????
3+ hic bi yerde yok nettede iki yerde var. Sn nrden aliyosunEvet ya, ben 3+ yı sonra gördüm.dediğin gibi 4 büyük gibi ama 3 de küçük geliyordu