2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben 60kg ile hamile kaldim 21.5 kg aldim hamileligimde.. 18.5 kg verdim 63 kiloyum su an. Daha dogrusu bu 10 gun onceydi simdi kac kg oldum bilmiyorum, dogum yapali 55 gun oldu.. 60kg iken 38 beden kiyafetlere girebiliyordum simdi 42 ancak.. Sarkan gobegimi ve devasa goguslerimi bir turlu sigdiramiyorum eski giysilerime..
Göğüsler fena hiçbişeye sığmıyorlar 95beden penye sütyen almıştım dogum öncesi yok takamıyorum

Canım öyle bir zamana geldik ki küçük büyük erkek kız dinlemiyor bu sapıklar. O yüzden biz bebeklikten alıştırmalıyız vücutlarının dokunulmaz olduğu duygusunu. Dokunulduğunda bir anormallik olduğunu tepki vermesi gerektiğini bilmeli. Ben kimsenin yanında altını açmıyorum. Kendim altını temizlerken de neden bunu yaptığımı söylüyorum bebişime :) üstünü değiştireceksem hadi odamıza gidelim diyorum. Ameliyatımın ilk günleri hariç babası ben ve doktor dışında kimse çocuğumu çıplak görmedi. Ben inanıyorum bilinçaltına yerleşiyordur söylediklerim. Rabbim herkesin evladını böylelerinden korusun.
Ne guzel yapiyosun ya kesinlikle cok dogru.. Ben hic bu acidan dusunmemistim. Biz arkadaslarimla toplanip bebegime 40 banyosu yaptirdik ustelik bi de videoya cektik :( simdi dusununce buyuk hata yaptigimi anliyorum. Bundan sonra cok dikkat edicem.

Göğüsler fena hiçbişeye sığmıyorlar 95beden penye sütyen almıştım dogum öncesi yok takamıyorum
Bebegim iki yasina geldiginde ikinci bebegi dusunmuyorsak hala o zaman goguslerimi toplaticam ben. Zaten cok buyuklerdi bedenime gore simdi iyice buyuyup sarktilar. Evde sutyensiz dolastigimda afrikali kabile reisinin karisi gibisin diyor esim bana :) Bayramdan sonra ise baslicam, ustume basima ne giycem hic bi fikrim yok..

Bebegim iki yasina geldiginde ikinci bebegi dusunmuyorsak hala o zaman goguslerimi toplaticam ben. Zaten cok buyuklerdi bedenime gore simdi iyice buyuyup sarktilar. Evde sutyensiz dolastigimda afrikali kabile reisinin karisi gibisin diyor esim bana :) Bayramdan sonra ise baslicam, ustume basima ne giycem hic bi fikrim yok..
Hahhaah aynı şeyi bana da eşim diyo yine afrikalılar gibisin diye :D

Hahhaah aynı şeyi bana da eşim diyo yine afrikalılar gibisin diye :KK70:

Ahahaha
miomaonun eşi de kabile reisi oluyor yalniz (:
Miomao kedileri çok mu seviyorsun? :)

Ben evde sütyen takmıyorum,sutyenle rahat emziremiyorum.95 bedenoldular 84kiloyum..

Canım öyle bir zamana geldik ki küçük büyük erkek kız dinlemiyor bu sapıklar. O yüzden biz bebeklikten alıştırmalıyız vücutlarının dokunulmaz olduğu duygusunu. Dokunulduğunda bir anormallik olduğunu tepki vermesi gerektiğini bilmeli. Ben kimsenin yanında altını açmıyorum. Kendim altını temizlerken de neden bunu yaptığımı söylüyorum bebişime :) üstünü değiştireceksem hadi odamıza gidelim diyorum. Ameliyatımın ilk günleri hariç babası ben ve doktor dışında kimse çocuğumu çıplak görmedi. Ben inanıyorum bilinçaltına yerleşiyordur söylediklerim. Rabbim herkesin evladını böylelerinden korusun.

Bu soylediklerini Pedagog Adem Güneş Mahremiyet Eğitimi kitabına yazıyo canim. Kesinlikle her anne babanin ojumasi gerek bence mutlaka okuyun kizlar

Ayniiii ben yaa. Bende kestirmek istiyorum memelerimi:)) ama 2. Cocugu da 2 yasina gelince yapmak istiyorum. Ama bilemiyorum ya operasyon sonrasi sut azaliyormus. Napsam bilemedim.

Benim göğüsler küçüktü o halde sarktılar gorile benzetiyordum ben de göbek henüz inmemişken memeler iki tarafa sarkmış. Görünce gıcık oluyorum bazen :):) ben de o yüzden peşpeşe çocukları yapıp sonra kendimi düzelticem :):)

:-) ayy hic oyle dusunmemistim. Canim nickimin anlami cok sewdigim bi grubun solistinin ismini kisaltmistim. The cranberries grubunun solisti dolores oriordan in kisaltilmisi. Hic dilara dusunmemistim valla. R r0s3n bende sana hep gulin diyesim geliyo.
Super selma supersin hep gozumde valla biliyosun zaten :KK66:
Aynen canim bende seni bilmesem dilara diye okurdum.hatta ilk dilarayla ne zaman calistik diye dusunmustum:)
Seni de nurcan mercan diye okuyorum :-)

Yalin ve düm dük bi insan oldugum icin nickim de oyle isim tuttu soy isimde azcik bekarlik soy ismimmin kisatmasi olur:)

Ne guzel yapiyosun ya kesinlikle cok dogru.. Ben hic bu acidan dusunmemistim. Biz arkadaslarimla toplanip bebegime 40 banyosu yaptirdik ustelik bi de videoya cektik :KK43: simdi dusununce buyuk hata yaptigimi anliyorum. Bundan sonra cok dikkat edicem.
Olsun canım sanki ben doğuştan mı biliyordum okuyup duyarak öğreniyoruz işte :)

Canlar ben avukat oldum:KK200:
Ruhsat başvurum onaylandı yakında cübbe giyim ve ruhsat teslim törenim olacak adli açılışta yani 1 eylülde olabilir o gun ayrıca 24. Yaş günüm olacak :) keşke gelebilseniz:KK37:

Ruhsatım 2-3ay önce gelebilirdi ama ben gebeliğimin son günleriydi diye ve sonra doğum yaptığım için başvuramadım hemen olsun kızımın canı sağolsun 2-3 ay ne ki:KK37:

Hayirli olsun meslegini saglikla yapmayi nasip etsin

Ben de kimsenin önünde değiştirmiyorum onun da özeli var.. aminn herkesin evladını korusun inşallah

Back
X