2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar birsey soracagim, bebegim sabahlari normal sari renkli kaka yapiyor ama aksamlari altini degistirdigimde bazen yesil oluyor kakasi. Bebegi usuttum mu diyorum ama cok iyi korusuguma eminim. Acaba ilk sutu mu fazla emiyor gunduz?? Geceleri daha istekli ve cok emiyor ama gunduz daha az emiyor.
Aynisi bizdede oluyo canim ilk sutu emiyosa ondan. Bende doktora usuttu herlade dedim gayet iyi dedi sukur. İyi bakıyosundur merak etme ;)

Kızlar çok zor sabrediyorum
Bebeğimi aldım yatıyoruz ama

Salondan eşimin sesi geliyor
Oğlumu uyusun diye yarım saattir hırpalıyor :KK43:
Çocuk dönüyor kızıyor
Koşuyor kızıyor
Zıpliyor kızıyor
Tepesine çıksa çıldırıyor
Çocuk bu yaa
Ne yapacak peki?
Heykel gibi ağzını ayırıp oturacak mı?
Sustular ama kaç dakika burda dişimi sıktım.
Diş hekimi geçen zaten bana "Sıka sıka eritmişsin azıları" dedi.

Bi de öğretmen ya
Evde. Emekli gibi bıdı bıdı herşeye söyleniyor.

Annem geldi diye uyuz oldu
Allahtan görüşmediler. İkisi de dilli.
Öğleden sonra annesindeydi.

24kilo domates almış yarın konserve yapılacak. 5kg 5kg al az az yapayım demiştim ama dinlemedi. Benim bebeğim işin ortasında meme isyeyecek sonra iş millete kalacak. Utanırım ben. Geçen yıl da öyle oldu. Oğlum emiyordu. İmece olacaktı ben emzirdim durdum kimseye de yardım edemedim kendiminkini de pek elleyemedim.
Sonra çocukla uyuyakaldim oğlumla emzirirken.
Eltim herkesin içinde dedi ki "oo ne kadar uyuyon? sen nasıl uyuyon, gündüz ben hiç yatamam".
Ben de "güzelliğimi neye borçluyum sanıyosuuun? hem sünnet öğleden sonra uyumak" dedim

Şimdi geçen yılı deja vu gibi yaşamamak için yarın erkenden kvnin oraya gideceğim bebek arabasıyla. Arabada durduğu sürece yardım ederim diğerlerine. Sonra ben uyuturken benimkini yapsalar bile gocunmam bari

O yüzden hepinize iyi geceler diyip yatıyorum öpüyorum sizii
Eltinin hic bebegi olmamis sanirim, on dakikalik uykuya hasret oldugu gunleri ne cabuk unutmus :)
Aslinda seni hos gormeleri lazim bebeginle onlara katilabilmen bile ne kadar zor bisey. Akrabalik boyle gunler icin bugun onlar seni idare eder yarin sen onlari edersin ama iste herkes bu anlayista olmuyo demek ki.
Simdi kuban bayrami da geliyo napicaz kizlar. Biz her yil hisselerimizi bagislardik bu yil esimin kendi kesecegi tuttu. Ben bastan soyledim ama etle falan ugrasabilecek durumum yok diye. Bakalim napacak izlemedeyim :)

Kizlar kosun, "benim memelerim butun gun sut dolardi, bi sikardim karsi mahalleye fiskirirdi" diyen teyzenin gencligini gordum :))
Saka bi yana canim masallah gercekten. Elbette bu kadar sut uretmek bunyeni zorluyodur agrilar vs ama sagarak rahatlayabilirsin. Zamanla da terbiye olur seni rahatsiz etmeyecek duzeye gelir insallah.
Ahhahha, kahkaha attim aksam aksam :)) ama yaslaninca o teyzeden olmicam ben :)

benimki de bir memeyi sevmiyor, dolu da olsa emmek istemiyor. Onun meme ucu biraz küçük ve kahverengi kısmı gergin. Tam anlatmak zor ama ağzına almakta zorlanıyor. Senin de şekli ile ilgili olabilir mi?

canım ne Zaman'lar sağıyorsun? Benimki sürekli emdiği için sağacak Zaman bulamıyorum.

bence hiç mama verme. Çok iyi kilo almış. Bağırsak florası değişir mama verirsen.
Cnm dolu olunca ilk etapta yutmakta zorlanırsa bidaha asla almıyor veya nedensiz bi şekilde almıyor tabi bana göre neden yok demek ki yavrum göre var :/

Bugün iki doktora gösterdik kan alındı bakıldı çok şükür normal ama onlar da anlamadı izmirde yaşıyorum ama çözüm yok bulamadım ben de.de.emzirme odasında bi kadınla karşılaştık o da benim gibi doktor doktor dolaniyomus refluden deyip ilaç vermiş bi Prof. Düzeldi biraz dedi :/

Reflu de olabilir cnn reflulu cocuklar emmiyormus
Vallahi ta ben burada darlanıyorum senin durumuna uzuluyorum :(

Hipp mama kullanan var mi? Bugun teneke olanindan aldim. Bebise sutum yetmeyecek ise baslayinc bu hafta ne yicene karar vermesi lazim. Sma alcktm ama icnde emulgator oldugunu ogrendjm. Golden goat ilk basta bebek icin cok agirms mamaya alisinca verilmesi oneriliyo

Ise baslayacagin icin di mi? sut sagmayi dusunmuyor musun bebegin gayet guzel emuyor neden mama vermeyi dusunuyorsun?

Zaten sessiz izliyolar yoksa bizimkinin de sese alerjisi var. Emerken ben dahil kimseyi konusturmuyo. Bi misafirim arkadasim geldiginde muhabbet ederek emzirmeyi o kadar cok isterdim ki. Demek ki cogu bebek boyle :)
Yazik korkup memeye sariliyo rahatlamak icin demek ki.

Kuzu_mm Kuzu_mm benim bebegim de emzirirken kesinlikle konusmami istemiyor kiziyor resmen bana

Vallahi ta ben burada darlanıyorum senin durumuna uzuluyorum :KK43:
Aaaa benim kide mi o Yüzden emmek istemiyor acaba , gerçi bizim Kızın ki kolaya kaçtığından bugun Öğlen tam misafire gidecekken birde misafirlikten gelince emdi , ondan sonra sağ babam sağ , ya millet sütünü sağıp sağıp Buzluğa atıyormuş , ben hiç o günleri göremicem galiba...

Simdi burda biraz tuhaf gelebilir soyleceklerim ama cok sut olmasi da iyi degil. Goguslerimin acisindan uyuyamadigim oluyor geceleri eger sagmazsam.. Asiri sis goguslerim.. Sertlik yok ama cok canim yaniyor. Mutemadiyen sizdiriyorum resmen. Ayrica son sute kadar ememiyor bazen.. Demek ki kakasi ondan yesil..

Cnm bn sana yazmistim ya benim bebegimin de gunduz sari gece yesil kakasi diye ben de sejin gibi gogsum catlayacak gibi oldugundan yatamiyorum anliyorum seni cok ama cok acitiyor bizde boyle fazla biriktigi icin mi bebeklerimiz yesil kaka yapiyor acaba? Cunku bnm bebegim de bir memeyi tamamen bosaltamiyor

Ya bu bebek milleti tam numaraci :) Yatirinca katilircasina aglar bi yerine bisey oldu zannedersin kucaga alinca saniyesinde susar.
Benimki genelde uykusu geldiyse yapiyo canim.
Sana alismasi senle bag kurmasi cok guzel tadini cikar. Ama en azindan babaya da gitsr iyi olur senin icin dinlenirdin :) ben bebegim baskalarinin kucaginda da mutlu olsun istiyorum sonucta benim yine bi yere kacmiyo :)

Dogdugundan beri babasina sureklo verdim cok fazla vakit gecirdiler babasi banyo yaotirir altini degistirir uyutur her seyi yapar ama babaya da gitmiyor artik esim aliniyor uzuluyor ya :)

Vallahi ta ben burada darlanıyorum senin durumuna uzuluyorum :KK43:
Cnm bnm çok sağol reflü var zaten oğluşta ama bu yüzden emmedigini düşünmedim hiç bugün artık düşünüyorum bugün konuştuğum bayan söyledi raşit Vural yağcı varmış tv de bir suru programa konuk olmuş ona gitmeyidüşünüyorum umarım care olur bi muayene 400 lirayms çünkü :))))

Aaaa benim kide mi o Yüzden emmek istemiyor acaba , gerçi bizim Kızın ki kolaya kaçtığından bugun Öğlen tam misafire gidecekken birde misafirlikten gelince emdi , ondan sonra sağ babam sağ , ya millet sütünü sağıp sağıp Buzluğa atıyormuş , ben hiç o günleri göremicem galiba...

Ben de sagamiyorum cnm surekli emdigi icin
Biberon kullaniyorxmusun o nedenle kolaya kaciyor olabilir

----

H history1985
Ya bana bi bastan anlatir misin dogumdan itibaren emme surecini? Mama kullandi mi biberon kullandi mi dogdugunda nasildi sonra nasildi durumlar?

Valla icime dert oldu bastan bi anlat da esimin dayisinin arkadasi emzirme uzmaniymis ona soracagim

Son düzenleme:
Cnm bnm çok sağol reflü var zaten oğluşta ama bu yüzden emmedigini düşünmedim hiç bugün artık düşünüyorum bugün konuştuğum bayan söyledi raşit Vural yağcı varmış tv de bir suru programa konuk olmuş ona gitmeyidüşünüyorum umarım care olur bi muayene 400 lirayms çünkü :))))

Oy cnm kiyamam ya bi care bulursun en kisa zamanda insaallah

Hipp mama kullanan var mi? Bugun teneke olanindan aldim. Bebise sutum yetmeyecek ise baslayinc bu hafta ne yicene karar vermesi lazim. Sma alcktm ama icnde emulgator oldugunu ogrendjm. Golden goat ilk basta bebek icin cok agirms mamaya alisinca verilmesi oneriliyo

Ben kullaniyorum canim.dogdugundan beri mama +anne sutu gidioz.masallah kilo alimi da iyi gidiyor.hipp combiotic organic oneririm. Goldeni cok tatli bir mama die duydum .

Hala aynı pozisyondayız :))) böyle uyumaya bayılıyor beni bağlıyor ama benimde çok Hoşuma gidiyor , bugun bebeğimi 2 saatliğine eşime bıraktım bi arkadaşıma gittim , 15 günlük bir bebekte vardı , ayyy bizimkilerde bu kadar Minnak mıydı diyivermişim :))) zaman çok çabuk geçiyor ve çok hızlı büyüyorlar maşallah Sübhânallah , o yÜzden kucağımda uyumak isterse uyutacağım çemkirmeyeceğim :)))
Aynen bana zamanında çok engel olmaya çalıştılar yerine bırak bilmem ne yazık uyumasın öyle die. İyiki göğsüm de uyutmusum. Şimdi çok hareketli belki memede uyur yoksa kucakta bile kıpır kıpır durmaz

Back
X