2016 haziran anneleri

İnşallah ama çok üzgünüm . Koyu kahve rengi akıntımda başladı yerleşme kanaması olabilir felan dediler ama nekdr doğru bilmiyorum

kötü şeyler aklına getirme sakın. başka biri daha yaşadı burada senin sıkıntını çok şükür onun bebeği iyi, seninkinde de bir sıkıntı çıkmaz allahın izniyle, kalbini ferah tut. sanırım çok yaşanıyor kahverengi akıntı.

Kızlar şehirler konuşulmuş bende ankaradayım
eryamanda. Pkoluyum ve klomenle 2kez yumurta oluşmamıştı bende tedaviyi bıraktım 3ay sonra 5haftalık hamile olduğumu öğrendim ilk Doktora gittiğimde kese 6mm idi doktor bebek var demişti 1hafta sonra kendi doktoruma gittim kese 1.7Cm olmuş ama bebeği göremedim haftaya bi daha bakalım dedi.sizce ultrason farkından olabilirmi? Ayrıca doktorun odasında resmen dilim bağlandı kadıncağız sormak istediğin varsa sor diye ısrar etmesine rağmen boşboş bakakaldım

Bu Nasıl bir yorumdur? Bunu yazan benim gibi bir anne adayı mı?inanması zor gerçekten! Bu ikinci gebeliğim.3 yasında oğlum var. İlk hamileliğimde de içiyordum.Dr hamilesin dediği gün bıraktım.Ama o Zaman çalışıyordum.Simdi evdeyim ve bana çok zor geliyor.Demekki şartlar ve kişinin içindebulundugu psikolojiye göre değişiyor.ya da sizi rahatlatacak cümleyi kurayım.ikimiz de yorulmayalım.siz mükemmel annesiniz,ben ve benim gibiler kötü anne !hayırlı doğumlar dilerim.

Beni güldürdün bu saatte Allah da seni güldürsün e mi :))) o nasil guzel bi cevap yahu :))

İnşallah ama çok üzgünüm . Koyu kahve rengi akıntımda başladı yerleşme kanaması olabilir felan dediler ama nekdr doğru bilmiyorum

Iyi düşün iyi olsun canim. Sakin kendini uzme. Stres her kötülügün basi sakin unutma :)

Bebeğin hayırlı olsun. Soracaklarını aklına geldikçe cep telefonuna kaydedersen orada sa bakıp söylersin. Yoksa sormayı unutup bir sonraki randevuyu beklemek çok zor :)

Katilim izmirden cok sukur bebegim iyi testlerde de problem yokmus karnim agri var usutmekten olabilir mi

Merhaba arkadaslar allah kismet eder kucagima almak nasip olursa haziran annesi olacgim benim gibi haziran annesi olacaklar beraber gecirelim bu guZel ve ayni zamanda stresli olan sureci
Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum.Rabbim nasip ederse ben de haziran annesi olacağım inşallah.

Merhaba arkadaslar allah kismet eder kucagima almak nasip olursa haziran annesi olacgim benim gibi haziran annesi olacaklar beraber gecirelim bu guZel ve ayni zamanda stresli olan sureci

BENIM IKINCI HAMILELIĞIM VE TAHMINI DOĞUM TARIHIM 03 HAZIRAN

Hosgeldiniz arkadaslar... ben Karabükten aranizdayim :) bu arada icinize kız mı doğuyo erkek mi?:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…