2016 haziran anneleri

ayy aynı durumdayız benim de 11 aylık bir oğlum var
ben isteyerek hamile kaldım ama, napcaz biz yaa ikiz gibi olacaklar

Allah bağışlasın. Kızım çok zor bebrk, hamileliğimde zor geçiyor. Nasıl olacak hiç fikrim yok( Allah güç kuvvet versin bize :)

sanırım haklısın iki tane var :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikisi bir arada büyür gider :)

Amin canım inş öyle olur. Sen de sağsalim kolaylıkla kucağına alırsın inş

Allah bağışlasın. Kızım çok zor bebrk, hamileliğimde zor geçiyor. Nasıl olacak hiç fikrim yok( Allah güç kuvvet versin bize :)

amin
bizim gibi olanlarda iki gebelik arasında vücut kendini toparlayamadığı için ikinci gebelik zor geçiyormuş. benim şimdilik sıkıntım yok ancak hayırlısı bakalım

ben istanbula tamamen yabancıyım evlilik dolayısıyla taşındım buraya..

hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz kızlar? ben avcılar hospital faruk çekmeceliye gittim ilk kontrolde.
Canim ben ermeni hastanesine gidiyordum zeytin urnunda yasemin agraliya ama uzak oldugu icin sefakoy medipole gectim 2. Kontorlume gidicem yarin ve bagcilar mesipolde suda dogum istiyorum kismetse.. bende ilk gebeligimde avcilar hospital sadullah yeseviye gidiyordum ne yazikki ihmal sonucu dusuk yaptim hayirlisi degilmis diyoruz ama taktir allahtan tedbir kuldan sonucta

hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz kızlar? ben avcılar hospital faruk çekmeceliye gittim ilk kontrolde.
ben şimdilik annemin evine yakın bir hastaneye gidiyorum doğa hospital, hatice gülnür hanım doktorum ama bilinçli bir tercih değildi tesadifen gittiğimde öğrendiğimden gebeliğiimi şimdiilik onunla ilerliyoruz menunumda ...ama ilerisi için ne olur bilmiyorum :)

Kızlar sigara işini ne yaptınız?bugün 3 tane içtim ben.agzımda yaralar çıktı sigaranın stresinden.ne yapıcam bilmiyorum
kendine acımıyorsun bari karnındaki bebeğe acı.Neden bırakmıyorsun? bende kullanıyordum öğrenir öğrenmez bıraktım.Tam gelişim haftasında bebeğin ona nasıl zararlar verdiğinin farkında mısın:? bir an önce bırakmalısın.

canım doğa hospitala gidiyorsan orada faruk bey bey çok iyi diyorlar ona devam edebilirsin.

Kızlar Yardımınıza ihtiyacım var Sat 11 eylül normalde 7 hafta oluyo dün koyu kahve rengi akıntım geldi dr yatırdı bugünde kalp atışını duyucakdık keseye bakto boş detaylı ultrasona gönderdi ordada boş ama gebelik 5+3 şeklinde görünüyor. Boş gebelik olabilir ama 1 hafta daha bekleyelim dedi böyle bişi başına gelen varmı yada erkenmi 5 hafta bebeğim görünmesi için

Icini ferah tut canim gec dollenmedir benim eltimede aynisini dediler sat a gore 9 haftalikti kalp atisini duyduklarinda suanda 11 haftalik sen dinlen sadece

kızlar 8.haftada akıntı normalmi, krem rengi koyu akıntı geliyor çamaşırıma bulaşınca da lastik gibi yapışıyor, varmı yaşayanınız ?

Icini ferah tut canim gec dollenmedir benim eltimede aynisini dediler sat a gore 9 haftalikti kalp atisini duyduklarinda suanda 11 haftalik sen dinlen sadece
boş gebelik bende geçirdim allah yardimcin olsun zor bi dönem ama ben hiç umudumu kaybetmedim sonradan duyan çok kişi varmis ben 10.haftaya kadar beklemistim sana bi zararı yok bekle derim benim bebisim canlanmamisti inşallah seninki sana sımsıkı tutunur 5 hafta çok erken bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…