2016 haziran anneleri

Kızlar sigara işini ne yaptınız?bugün 3 tane içtim ben.agzımda yaralar çıktı sigaranın stresinden.ne yapıcam bilmiyorum

Yeni gelen Arkadaşlar hoşgeldi...bu kadar tereddüt etmeyin arkadaşlar.. sonuçlarınıza göre doktor muhakkak karar verir.. siz bol dua edin ve içinizi ferah tutun.. Allahım yanımızda inşallah hayırlısı ile.. hangi şehirlerden katılım var

çok sevindim iyi olmanza :) bende de kasık ağrıları var ve hafif lekelenme doktor banada progestan verdi ve işte, sürekli dinlen ,ağır kaldırma, yuksek yerlere uzanmaya calısma tarzı tavsiyerlerde bulundu.

çok sevindim iyi olmanza :) bende de kasık ağrıları var ve hafif lekelenme doktor banada progestan verdi ve işte, sürekli dinlen ,ağır kaldırma, yuksek yerlere uzanmaya calısma tarzı tavsiyerlerde bulundu.

arkadaşlar son adetim 8 eylülde oldum 12sinde bitti. dr.bana 15 haziran diyordu buhaftaya kadar doğumu,geçtiğimz c.tesi gittik 7.hafta kalp atışını duymaya bebek ileri gidiyor adetini 2 eylüle çekiyorum 8+5 sin dedi. 5 artı eksi olabilir yanılma payı ama 8.hafta kesin dedi. iyide adetime uymuyor nasıl oluyor bu durum ben 2 eylülde adet olmadımki doğumu etkilemezmi bu tarih oynaması

Iki tane Haziran anneleri topiği var kızlar, yanılıyor muyum?

Ben Dr Allah kısmet ederse yeniden anne olacağım, 10 aylık da bir prensesim var. Bu bana süpriz oldu..

ben istanbulda yaşıyorum :)

bebeğinin boyutu , senin adet tarihine göre olması gereken haftadan büyük olduğu için doktorlar son adet tarihi ile oynayabiliyorlar, buna göre beklenen doğum tarihin de oynamış oluyor tabiki, senin durumunda 1 hafta erken doğum görünüyor.
benim ilk bebeğim ilk aylarda olması gerekenden 1 hafta küçük gidiyordu, ama son aylarda 2 hafta öne geçti ve kendi adetime göre olması gereken günde doğdu, oysaki doktor ilk zamanlar adet tarihimi ileriye çekmişti bebek küçük diye
biraz karışık mı anlattım, demem o ki doktorun bu tarihlerle şimdi oynamasının sebebi ikili ve üçlü testlerde bir yanlışlık olmaması için, bebeğin gelişimi ilerleyen aylarda çok değişiyor, doğum tarihini sen yinede adet tarihine göre düşün bence

Iki tane Haziran anneleri topiği var kızlar, yanılıyor muyum?

Ben Dr Allah kısmet ederse yeniden anne olacağım, 10 aylık da bir prensesim var. Bu bana süpriz oldu..
ayy aynı durumdayız benim de 11 aylık bir oğlum var
ben isteyerek hamile kaldım ama, napcaz biz yaa ikiz gibi olacaklar

karışık değil gayet açıklayıcı :) benimde kafa karıştı doğum tarihi karışacak gibi geldi,ilk olunca cahillik oluyo biraz :) teşekkürler cevabın için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…