2016 haziran anneleri

gözün aydın canımm. bende yarın gidicem tekrar doktora umarım bende bebişi görürüm, kalp atışı duyarım. 2 hafta önce gittiğimde sadece keseyi görmüştük.

gözün aydın canımm. bende yarın gidicem tekrar doktora umarım bende bebişi görürüm, kalp atışı duyarım. 2 hafta önce gittiğimde sadece keseyi görmüştük.
inşallah canım görürsün bu sefer doktorun cihaz da kalp atisi duyulmuyomus sadece kalbin attığı goruluyomus devlet hastanesi bakalım haftaya napicaz

kızlar benim ilk gebeliğimde ev taşıyordum ben,geç döllenme olmuş,üst üste test yaptım hep negatif çıktı,ben de taşınırken kitap kolilerini kaldırdım hamile değilim diye ,koliyi kaldırıyorum kasığıma sancı giriyor,eczaneden test alıyorum her gün tek çizgi,5-6 test aldım her gün düzenli,dedim heralde adet olcam,ondan.neyse eşyaları yeni eve taşıdık, adet de olmadım,bulantı da yok henüz,sağlık ocağı yakın evime ,dedim test yaptırayım da kanda da çıkmazsa doktora gideyim,kist falan var heralde,kanda çıktı,hamileymişim,hemen o gün doktora gttim,dedim ben içi kitap dolu koli kaldırdım bir sürü,bi şey olur mu?doktorum dedi olsa zaten o gün olurdu,şu anda her şey normal demişti.Demem o ki,eğer ömrü varsa Allah ın izniyle hiç bi şey olmuyor,ömrü yoksa da hiç bir şey yokken gebelik sonlanıyor,o nedenle sürekli stres yapıp hızlı yürüdüm düşer mi,onu yaptım bebeğe bir şey olur mu diye tedirgin olmayın,tabi ki dikkat edin AMA hamilelik keyfinizin önüne geçmesin bu tedirginliğiniz

sana katılıyorum migi dediğin gibi ömrü olduktan sonra ne yaparsan yap bir şey olmuyor birde kızlar bulantılar genelde düşük riskini azaltıyormuş yükselen hormon seviyelerinden dolayı bulanıyormuş evet zor bi dönem ama geçecek inş.

Kızlar ikinci gebeliği yaşayan kaç kişiyiz merak ettim,ilk çocuk ya da çocuklarınız kaç yasında?oğlum 3.5 yasında

Ben daha doktora gidemedim ,ocak ayinin 26.da gel dedi,cok merak ediyorum insallah sagliklidir ,hersey yolundadir

Evet baya gec ,diger tum jinekologlar doluymus bi o var oda yogunmus anca ocakta gorebilirimm dedi bi rahatsizligin olursa acile gidersin dedi bilmiyorum cnm gurbetteyim turkiyede hemen aliyorlar

Evet baya gec ,diger tum jinekologlar doluymus bi o var oda yogunmus anca ocakta gorebilirimm dedi bi rahatsizligin olursa acile gidersin dedi bilmiyorum cnm gurbetteyim turkiyede hemen aliyorlar
Ocak ayı çok geç bencede .. Hayırlı olsun ve yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. 11-14.hafta arası 2li test olmak gerek bence başka bi yerden araştır canım..

Ben daha doktora gidemedim ,ocak ayinin 26.da gel dedi,cok merak ediyorum insallah sagliklidir ,hersey yolundadir
canım birde ocak sonu bence de çok geç bu süre içinde hiç büyüme ölçümü yada herhangi bir test yapılmayacak ilginç bence de araştır başka yerleri

anladim ozaman haklisin yurtdisinda hep öyle ya hangi ulkedesin bilmiyorum ama 35 ustu olanlarda sadece ikili tarama yapiyolar yurtdisinda.. bende dogumu ailemin yaninda yurtdisinda yapsammi yapmasam mi diyordum ama sanirim turkiyede olur.. yurtdisinda bu uzun ara kontrolleri hic sevmiyorum ama dogum konusunda daha rahat bir ortam yurtdisi hastaneleri. burdaki gibi ebe o bu su olmuyo dogumda..

Ne guzel yazmissinn. Tedirgin oldugum zamanlarda boyle seyler okumak rahatlatiyor beni ama sonra yine basliyor :) iki haftadir mide bulantilarim vardi hatta gece uykumdan bile uyandiriyordu beni. Son iki uc gindur pek bulanti kalmadi, hemen hemen her seyi de yiyebiliyorum. Daha 7+4 gunluk hamileyim bulantilarin bu kadar erken azalmasi normal midir diye cok tedirgin oldum ( bir de sari akintim vardi hep, doktor antibiyotik veremem ama floragyn silver markali bir kopuk var onu kulllan dedi vajinanin icine slklliyor. Yaklasik bir haftadir kullaniyorum zarari yok dedi doktor ama bulantilar da azalinca acaba bebege kendi elimle zarar mi verdim diye dusunmeden edemiyorum.

Bazı hamilelikleri bulantı kısmı çok çabuk bitebiliyor,hatta bulantı yaşamadan gayet sağlıklı bir hamilelik geçiren arkadaşım da oldu,o nedenle bulantı tek gösterge değil,ultrasondsa bebeği gordum mu yoksa bu aralar gidecek misin?eğer gorduysen iyidir su anda da merak etme,yok bu aralar kontrole gideceksen de o zaman görüp rahatlarsin ilk hamilelikte insanın eve ultrason cihazı alıp her gün kontrol edesi geliyor bazen

ben varım , oğlum 1 yaşına girmek üzere
Çok kucukmus oğlun,ikiz gibi büyürler,arkadaşımın da senin gibi arka arkaya olmuş,kardeşten çok arkadaş gibiler,sana biraz zor olur ilk çocukluk dönemlerinde ama ikisi aynı anda buyur

Kizlar ben aranizdan ayriliyorum allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah benm gibi olanlarada yerini doldursun

benim hiç bulantım yok mesela
ilk gebeliğimde kum döktüm ve idrar yollarım iltihaplandı, mecbur antibiyotik kullandım
bedenen ağır bir işim var, yeri geliyor 10 kiloluk birşey kaldırmak zorunda kaldım, günde 2 saat köy yollarında araçta hoplaya zıplaya gittim geldim. hatta bebeğim son aylarda o hoplamalardan rahatsız olur irkilirdi.
aynı dönemde hamile olduğumuz bir akraba vardı, o bir tepsi bile kaldırmazdı yatarak hamilelik geçirdi. ne kadar sakındı ise o kadar sıkıntı yaşadı. hatta arkamdan konuşurlarmış, o yolları gidiyor çalışıyor da hiç rahatsızlık yaşamıyor, bebeğine kendine de birşey olmadı diye bize birşey olsa sevineceklerdi demek ben hamilelik boyunca aktif olduğum için kolay da bir doğum geçirdim
demem o ki kendini koru tabi ama düşük tehliken olmadığı sürece de çok sakınma.

Çok kucukmus oğlun,ikiz gibi büyürler,arkadaşımın da senin gibi arka arkaya olmuş,kardeşten çok arkadaş gibiler,sana biraz zor olur ilk çocukluk dönemlerinde ama ikisi aynı anda buyur
evet bende arkadaş olsunlar diye istedim. çok endişeliyim tabi şuan nasıl altından kalkarım diye ama kayınvalidem çok yakın yükümü hafifletir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…