- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
gözün aydın canımm. bende yarın gidicem tekrar doktora umarım bende bebişi görürüm, kalp atışı duyarım. 2 hafta önce gittiğimde sadece keseyi görmüştük.slm kizlar doktora gittim geldim bebisimi gördüm fakat geç döllenme olmuş 6 haftalikmis bebisim cihazda kalp atisini duyamiyomusuz goruyomusuz sadece çok ufak olduğu için az bişi gördük gibi ama kesin emin olmak için 10 gün sonra bidaha çağırdı 2 temmuz doğum tarihi dedi temmuz annesi olcam demekki buna şükür kesem boş degil :) bebisimi gördüm ve ilk istiframi bugün gerceklestirdim berbat Bişey mis yeni başladı bende
ben gördüm bebisi canım kalp atışını d uyucaz inşallah 10 gün sonra çok sukur allah herkeze nasip etsinÖnceki gebeligimde benim de geç döllenmeydi,rahat ol,bebisini görürsün haftaya
inşallah canım görürsün bu sefer doktorun cihaz da kalp atisi duyulmuyomus sadece kalbin attığı goruluyomus devlet hastanesi bakalım haftaya napicazgözün aydın canımm. bende yarın gidicem tekrar doktora umarım bende bebişi görürüm, kalp atışı duyarım. 2 hafta önce gittiğimde sadece keseyi görmüştük.
çok şükür bebişi görmüşsün canımm, kalp atışınıda duyarsın inşaallahh.inşallah canım görürsün bu sefer doktorun cihaz da kalp atisi duyulmuyomus sadece kalbin attığı goruluyomus devlet hastanesi bakalım haftaya napicaz
ocak mi? fazlasiyla gec degil mi 3 ay sonrasindan bahsediyorBen daha doktora gidemedim ,ocak ayinin 26.da gel dedi,cok merak ediyorum insallah sagliklidir ,hersey yolundadir
Ocak ayı çok geç bencede .. Hayırlı olsun ve yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. 11-14.hafta arası 2li test olmak gerek bence başka bi yerden araştır canım..Evet baya gec ,diger tum jinekologlar doluymus bi o var oda yogunmus anca ocakta gorebilirimm dedi bi rahatsizligin olursa acile gidersin dedi bilmiyorum cnm gurbetteyim turkiyede hemen aliyorlar
canım birde ocak sonu bence de çok geç bu süre içinde hiç büyüme ölçümü yada herhangi bir test yapılmayacak ilginç bence de araştır başka yerleriBen daha doktora gidemedim ,ocak ayinin 26.da gel dedi,cok merak ediyorum insallah sagliklidir ,hersey yolundadir
anladim ozaman haklisin yurtdisinda hep öyle yaEvet baya gec ,diger tum jinekologlar doluymus bi o var oda yogunmus anca ocakta gorebilirimm dedi bi rahatsizligin olursa acile gidersin dedi bilmiyorum cnm gurbetteyim turkiyede hemen aliyorlar
Ne guzel yazmissinn. Tedirgin oldugum zamanlarda boyle seyler okumak rahatlatiyor beni ama sonra yine basliyor :) iki haftadir mide bulantilarim vardi hatta gece uykumdan bile uyandiriyordu beni. Son iki uc gindur pek bulanti kalmadi, hemen hemen her seyi de yiyebiliyorum. Daha 7+4 gunluk hamileyim bulantilarin bu kadar erken azalmasi normal midir diye cok tedirgin oldumkızlar benim ilk gebeliğimde ev taşıyordum ben,geç döllenme olmuş,üst üste test yaptım hep negatif çıktı,ben de taşınırken kitap kolilerini kaldırdım hamile değilim diye ,koliyi kaldırıyorum kasığıma sancı giriyor,eczaneden test alıyorum her gün tek çizgi,5-6 test aldım her gün düzenli,dedim heralde adet olcam,ondan.neyse eşyaları yeni eve taşıdık, adet de olmadım,bulantı da yok henüz,sağlık ocağı yakın evime ,dedim test yaptırayım da kanda da çıkmazsa doktora gideyim,kist falan var heralde,kanda çıktı,hamileymişim,hemen o gün doktora gttim,dedim ben içi kitap dolu koli kaldırdım bir sürü,bi şey olur mu?doktorum dedi olsa zaten o gün olurdu,şu anda her şey normal demişti.Demem o ki,eğer ömrü varsa Allah ın izniyle hiç bi şey olmuyor,ömrü yoksa da hiç bir şey yokken gebelik sonlanıyor,o nedenle sürekli stres yapıp hızlı yürüdüm düşer mi,onu yaptım bebeğe bir şey olur mu diye tedirgin olmayın,tabi ki dikkat edin AMA hamilelik keyfinizin önüne geçmesin bu tedirginliğiniz
ben varım , oğlum 1 yaşına girmek üzereKızlar ikinci gebeliği yaşayan kaç kişiyiz merak ettim,ilk çocuk ya da çocuklarınız kaç yasında?oğlum 3.5 yasında
Bazı hamilelikleri bulantı kısmı çok çabuk bitebiliyor,hatta bulantı yaşamadan gayet sağlıklı bir hamilelik geçiren arkadaşım da oldu,o nedenle bulantı tek gösterge değil,ultrasondsa bebeği gordum mu yoksa bu aralar gidecek misin?eğer gorduysen iyidir su anda da merak etme,yok bu aralar kontrole gideceksen de o zaman görüp rahatlarsin ilk hamilelikte insanın eve ultrason cihazı alıp her gün kontrol edesi geliyor bazenNe guzel yazmissinn. Tedirgin oldugum zamanlarda boyle seyler okumak rahatlatiyor beni ama sonra yine basliyor :) iki haftadir mide bulantilarim vardi hatta gece uykumdan bile uyandiriyordu beni. Son iki uc gindur pek bulanti kalmadi, hemen hemen her seyi de yiyebiliyorum. Daha 7+4 gunluk hamileyim bulantilarin bu kadar erken azalmasi normal midir diye cok tedirgin oldum( bir de sari akintim vardi hep, doktor antibiyotik veremem ama floragyn silver markali bir kopuk var onu kulllan dedi vajinanin icine slklliyor. Yaklasik bir haftadir kullaniyorum zarari yok dedi doktor ama bulantilar da azalinca acaba bebege kendi elimle zarar mi verdim diye dusunmeden edemiyorum.
Çok kucukmus oğlun,ikiz gibi büyürler,arkadaşımın da senin gibi arka arkaya olmuş,kardeşten çok arkadaş gibiler,sana biraz zor olur ilk çocukluk dönemlerinde ama ikisi aynı anda buyurben varım , oğlum 1 yaşına girmek üzere
benim hiç bulantım yok meselaNe guzel yazmissinn. Tedirgin oldugum zamanlarda boyle seyler okumak rahatlatiyor beni ama sonra yine basliyor :) iki haftadir mide bulantilarim vardi hatta gece uykumdan bile uyandiriyordu beni. Son iki uc gindur pek bulanti kalmadi, hemen hemen her seyi de yiyebiliyorum. Daha 7+4 gunluk hamileyim bulantilarin bu kadar erken azalmasi normal midir diye cok tedirgin oldum( bir de sari akintim vardi hep, doktor antibiyotik veremem ama floragyn silver markali bir kopuk var onu kulllan dedi vajinanin icine slklliyor. Yaklasik bir haftadir kullaniyorum zarari yok dedi doktor ama bulantilar da azalinca acaba bebege kendi elimle zarar mi verdim diye dusunmeden edemiyorum.
evet bende arkadaş olsunlar diye istedim. çok endişeliyim tabi şuan nasıl altından kalkarım diyeÇok kucukmus oğlun,ikiz gibi büyürler,arkadaşımın da senin gibi arka arkaya olmuş,kardeşten çok arkadaş gibiler,sana biraz zor olur ilk çocukluk dönemlerinde ama ikisi aynı anda buyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?