2016 haziran anneleri

migi benim de ikinci hamileliğim, 10 aylık kızım var, süpriz oldu bu hamilelik :)

Kızlar biraz erken bir soru olacak ama şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk gebeligimde iki kere yaptılar ama o zaman Canan Karatay faktörü yoktucevremde doktoruna istemediğini söyleyip yaptırmayan hamileler de vardı yakın zamanda,annem bu sefer yaptırma diyor,kafam çok karıştı,henüz erken diye doktoruma sormadim,sizlerin gorusu ne?

Löp löp baklavaları götürüp de şekerden kaçan tiplerdensen hiç düşünmeden yaptır bence.
Yok ben yediğime içtiğine daha da bir dikkat ediyorum diyorsan şeker yüklemesi yaptırmana gerek yok.
3 aylık şeker ortalamasını kanla aldırırsın ve açlık tokluk şekerini arada kontrol eder kan tahlili yaptırırsın oldu da bitti maşallah:)

Ben ilk hamileliğimde geçen sene şeker yüklemedi yaptırmadım. Ama cahilce yaptırmayıp bir şey yapmayn tatlı yiyen hamileyi de çok gördüm. Hamilelikte şeker çok tehlikeli.. Mutlaka takibi yapılmalı ama kan tahlilleri ve ortalamalarla..

Benim görüşün de böyle :) daha çok var gerçi :)

açlık kan sekerim de tokluk kan sekerimde yüksek değil bekarken bi kere yükleme yaptırdım iknci kez yaptirmak istemiyorum bazen yükleme sonrası insülin direnci oluşabiliyor ben yaptirmicam kendi adıma

Merhaba kızlar, ben de insallah haziran annesi olacağım
İkinci hamileliğim ama ilki düşükle sonuçlandı. Bu ilk bebeğim olacak inşallah
Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Sadece bir kere yasadim bunu cay kahve icmistim o yuzden olabilir mi cok sukur suan imm 5 gun once idrar testi idrar kulturude yaptirdim normaldi ama bilemedim

Kızlar

Hamilelikte ilk üç ay ve son üç ay wc ye sık sol gitmek normal. Bebek rahme baskı yaptığından dolayı hepimizin wc ihtiyacı artıyor. 3-6 ay bebek yukarı çıkınca baskı azalıyor. Ama 6-9 ay bebek büyük Aşağıya gelince gene baskı oluyor.

Korkutmayın kendinizi. Rahat anneler rahat bebekler olsun inş :)

benmde idrar yollaında enfeksiyon cıktı malesef bu da düşüge de neden oluyormus, kahvrengi akıntımda vardı doktor progestanın dozunu artırdı enfeksiyon içinde antibiyotik veremem serumla temizlemeye çalısagız dedi.

Allah herkesin bebişini bağışlasın , Rabbim hayırlısını versin kimseyi olumsuz durumlarla sınamasn inşallah .

kızlar ikili test fiyatları nasıl bilgisi olan var mı

Günaydın kızlar :) Hamişler ve bebişler için tüm dualara amin :) 3 gündür mide bulantısı yaşıyorum. Özellikle sabahları Başladı yavaştan bakalım napcaz

merhaba kızlar,hepiniz iyisiniz inşallah. akşama kadar bende iyiydim misafirim hurafelerle beni korkutana dek. bilgisi olan beni aydınlatsın lütfen kalbim pır pır, lohusa döneminde duş alınmaz vs. 40 gün dikkat et uğrama olursun benim ablam lohusayken oldu hala hasta kurtulamadı hocalara gitmişler gibi bisürü şey söylendi akşam bana ve sabaha dek uyuyamadım zaten çok etkileniyorum böyle muhabbetlerden. gerçek bilgisi olan lütfen beni aydınlatsın hamileliğime sevinemicek derecedeyim

bir çok şey var ama dini bir siteden bakın araştırın gerçekliği yok.. bana sa saç kestirme ömrü kısalır dediler.. araştırdım böyle bişey yok.. ve dün toparlattım.. Allah büyük sen inanma kimseye...

zaten hassas bir dönemdeyiz kaldıki lohusalıkta dahada narin olucaz gerek psikolojik gerek bedensel, ben gece duşa falan giremem artık yani araştırdıkçada batıyorum heryerde başka bir yorum,herkesin yanında 40 gün her dakika birimi kalıyo sanki gurbette olan var,kimsesi olmayan var,Allaha emanetiz Rabbim korusun hertürlü kötülükten ve kötülerden.

Hiç inanma canımcım böyle şeylere... İçini ferah tut. Ne gelirse insana stresten gelir unutma... Dua etmekten başka da elimizden gelen birşey yok sonuçta :) Sen rahat ve pozitif ol ki herşey de öyle olsun

Hiç inanma canımcım böyle şeylere... İçini ferah tut. Ne gelirse insana stresten gelir unutma... Dua etmekten başka da elimizden gelen birşey yok sonuçta :) Sen rahat ve pozitif ol ki herşey de öyle olsun
çok stresli yapım var ve bu sebepten panik atak oldum hamilelikte çok daha zorluyo beni,bide böyle şeylerden çok etkilenir korkarım normalde de şimdi çekilmez hale geldi, sizlerle paylaşmak istedim enazından bilgisi olan veya 2. doğumu yapacak arkadaşlar 1.lohusalıkta neler yapmışlar paylaşırlar diye,duyarlılığınız için teşekkür ederim.

Lohusa döneminde dus alınmaz da ne!kokalim mi kırk gün,normal doğum yaptim ilk hamileliğmde,doktorum 24 saat sonra duş alabilirsin dedi,ilk aylar her gün duş aldım,hem kaslarim rahatlasin hem de sıcak su süt oluşumunu arttırsin diye,saçımı da kestirdim, saç konusunu araştırınca saç,kas ve tırnak keratinden oluşuyor,saç kestirmeyeceksek aynı mantıkta kas da aldırmadan ve tırnak da kesmeden hamilelik geçirmemiz gerek,hurafelerle takılıp zindan etme hamileliği,o duş alma diyen teyzeyi zaaaten dinleme bile! Sadece lohusanin evde tek başına kalması önerilmez,ona da katılıyorum,eşinin olmadığı saatlerde yanında ilk günler,haftalar biri bulunsun,ama aylarca değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…