2016 haziran anneleri

Tam 5 haftada keseyi gorduk. Tam 6.hafta dolunca da kalp atisini duyduk cok sukur. Ayin 17sinde gidecegim bir dahaki kontrole. Umarim her sey yolundadir. Dedigim gibi su kullandigim kopuk zarar verir mi diye tedirgin oldum daha cok. Zaten zarar verdiyse bir haftada olan olmustur. Icinde gumus var yaziyor cunku nasil bir sey anlamadim doktora guvendim bakalim. Ssen de saglikla al kucagina insallah tebrik ederim.

Tesekkur ederim cevabiniz icin. Aslinda bulantinin kesilmesini cok sorun etmezdim belki ama kulllandigim vajinal kopugun icinde gumus varmis. O zarar verdiyse de birsey olduysa cok uzulurum, doktora guvenip kullandim cunku bile bile. Kulllanmaya basladiktan sonra da bulantim bayaa azalinca icime suphe dustu. Hayirlisi tabiii Allah onu yasatacaksa her turlu yasatir. Saglikla alin bebeginizi kucaginiza siz de.

benim kullandığım antibiyotikte de gebelikte kullanılmaz yazıyordu, doktora tekrar sordum, o da vücudundaki iltihap bebeğine ilaçtan daha çok zarar verir demişti. doktorunuza güvenin sizde bence.
amin allah hepimize sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin inşallah

Gunaydin Kizlar bende doktordan geldim. Çok şükür hem bebisi gördük hem kalp atisini duyduk. Şuan 7+4 haftaligiz

Kızlar benim sat 24 eylül. Persembe kontrolüm vardı.kese görünmedi.salı günü tekrar gel dedi. Sizler keseyi kaçıncı hafta gördünüz.moralim bozuldu..

Kızlar benim sat 24 eylül. Persembe kontrolüm vardı.kese görünmedi.salı günü tekrar gel dedi. Sizler keseyi kaçıncı hafta gördünüz.moralim bozuldu..
SAT 22 eylül benim,perşembe gittim doktora ilk kez,6 haftalıkmis,keseyi gordum,bazen bir gün bile fark ediyor,bir de geç dollenmeyse ondan gorunmemis olabilir,ilk gebeliğinm geç döllenmeydi benim,ama sorunsuz bir gebelik geçirdim,o nedenle bu ilk haftalarda hemen paniğe kapılma,salı günü muhtemelen görürsün keseyi

İnşallah :) 2. Gebeliğim benim de ama yine de tedirgin oldum.teşekkür ederim.

Benimde 14 eylül sat tarihi ama geç döllenme olmuş ultrasonda 6 haftalik gozukuyo doktor 25 eylül kabul etti hemen stres yapma bekle biraz hakkinda hayirlisi olsun inşallah

ben 10 haftalik hamileyim ustten hala dogruduzgun bebek görunmuyor rahimden dolayi. alttan allaha sukur kalp atisi kollari bacaklari hersey görunuyo. gunden gune bile farkedebiliyor ve alttan bakmak herzaman daha kesin sonuc

Merhaba kızlar, arnıza yeni katıldım. 7+3 haftalık hamileyim. Insallh Haziran annesi olacağım. Pazartesi dr.gideceğim. Henüz bulanti sorunum olmadı. Benim şimdilik tek sorunum bel ağrısı ve gaz problemi. Umarim onlarda en kısa zamanda geçer.

merhabalar
Allah nasip ederse benim doğumum da 21 haziranda.Gebelik haftamızda aynı. :)

Canım üzme kendini. Ben 5. Haftanın sonuna gelirken gördüm keseyi. O da zar zor. Bir kaç gün sonra fark eder mutlaka. Olmadi yine görünmezse vajinal ultrasona girmeyi iste bence. Kesin sonuç veriyor çünkü. Moralini yüksek tut

Kizlar bugun surekli tuvalete gittim bir satten beri surekli cisim geliyo birden oldu ayni durumu uasayan var mi yardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…