herşey kısmet maalesefKizlar ben aranizdan ayriliyorum allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah benm gibi olanlarada yerini doldursun
Tam 5 haftada keseyi gorduk. Tam 6.hafta dolunca da kalp atisini duyduk cok sukur. Ayin 17sinde gidecegim bir dahaki kontrole. Umarim her sey yolundadir. Dedigim gibi su kullandigim kopuk zarar verir mi diye tedirgin oldum daha cok. Zaten zarar verdiyse bir haftada olan olmustur. Icinde gumus var yaziyor cunku nasil bir sey anlamadimBazı hamilelikleri bulantı kısmı çok çabuk bitebiliyor,hatta bulantı yaşamadan gayet sağlıklı bir hamilelik geçiren arkadaşım da oldu,o nedenle bulantı tek gösterge değil,ultrasondsa bebeği gordum mu yoksa bu aralar gidecek misin?eğer gorduysen iyidir su anda da merak etme,yok bu aralar kontrole gideceksen de o zaman görüp rahatlarsin ilk hamilelikte insanın eve ultrason cihazı alıp her gün kontrol edesi geliyor bazen
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Aslinda bulantinin kesilmesini cok sorun etmezdim belki ama kulllandigim vajinal kopugun icinde gumus varmis. O zarar verdiyse de birsey olduysa cok uzulurum, doktora guvenip kullandim cunku bile bile. Kulllanmaya basladiktan sonra da bulantim bayaa azalinca icime suphe dustu. Hayirlisi tabiii Allah onu yasatacaksa her turlu yasatir. Saglikla alin bebeginizi kucaginiza siz de.benim hiç bulantım yok mesela
ilk gebeliğimde kum döktüm ve idrar yollarım iltihaplandı, mecbur antibiyotik kullandım
bedenen ağır bir işim var, yeri geliyor 10 kiloluk birşey kaldırmak zorunda kaldım, günde 2 saat köy yollarında araçta hoplaya zıplaya gittim geldim. hatta bebeğim son aylarda o hoplamalardan rahatsız olur irkilirdi.
aynı dönemde hamile olduğumuz bir akraba vardı, o bir tepsi bile kaldırmazdı yatarak hamilelik geçirdi. ne kadar sakındı ise o kadar sıkıntı yaşadı. hatta arkamdan konuşurlarmış, o yolları gidiyor çalışıyor da hiç rahatsızlık yaşamıyor, bebeğine kendine de birşey olmadı diye bize birşey olsa sevineceklerdi demekben hamilelik boyunca aktif olduğum için kolay da bir doğum geçirdim
demem o ki kendini koru tabi ama düşük tehliken olmadığı sürece de çok sakınma.
benim kullandığım antibiyotikte de gebelikte kullanılmaz yazıyordu, doktora tekrar sordum, o da vücudundaki iltihap bebeğine ilaçtan daha çok zarar verir demişti. doktorunuza güvenin sizde bence.Tesekkur ederim cevabiniz icin. Aslinda bulantinin kesilmesini cok sorun etmezdim belki ama kulllandigim vajinal kopugun icinde gumus varmis. O zarar verdiyse de birsey olduysa cok uzulurum, doktora guvenip kullandim cunku bile bile. Kulllanmaya basladiktan sonra da bulantim bayaa azalinca icime suphe dustu. Hayirlisi tabiii Allah onu yasatacaksa her turlu yasatir. Saglikla alin bebeginizi kucaginiza siz de.
Kizlar ben aranizdan ayriliyorum allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah benm gibi olanlarada yerini doldursun
Kizlar ben aranizdan ayriliyorum allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah benm gibi olanlarada yerini doldursun
Tebrikler canım sağ sağlım kucağınada alirsin insallahGunaydin Kizlar bende doktordan geldim. Çok şükür hem bebisi gördük hem kalp atisini duyduk. Şuan 7+4 haftaligiz
Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol diyor ve susuyorum ben senle aşık atamam arkadasım.aynen öyleyim bir de buraya yazmışsın ay nasıl bıraksam diye cahilliğinle otur aşağıya bence
Ben varım oğlum 3 yasındaKızlar ikinci gebeliği yaşayan kaç kişiyiz merak ettim,ilk çocuk ya da çocuklarınız kaç yasında?oğlum 3.5 yasında
SAT 22 eylül benim,perşembe gittim doktora ilk kez,6 haftalıkmis,keseyi gordum,bazen bir gün bile fark ediyor,bir de geç dollenmeyse ondan gorunmemis olabilir,ilk gebeliğinm geç döllenmeydi benim,ama sorunsuz bir gebelik geçirdim,o nedenle bu ilk haftalarda hemen paniğe kapılma,salı günü muhtemelen görürsün keseyiKızlar benim sat 24 eylül. Persembe kontrolüm vardı.kese görünmedi.salı günü tekrar gel dedi. Sizler keseyi kaçıncı hafta gördünüz.moralim bozuldu..
İnşallah :) 2. Gebeliğim benim de ama yine de tedirgin oldum.teşekkür ederim.SAT 22 eylül benim,perşembe gittim doktora ilk kez,6 haftalıkmis,keseyi gordum,bazen bir gün bile fark ediyor,bir de geç dollenmeyse ondan gorunmemis olabilir,ilk gebeliğinm geç döllenmeydi benim,ama sorunsuz bir gebelik geçirdim,o nedenle bu ilk haftalarda hemen paniğe kapılma,salı günü muhtemelen görürsün keseyi
Kızlar benim sat 24 eylül. Persembe kontrolüm vardı.kese görünmedi.salı günü tekrar gel dedi. Sizler keseyi kaçıncı hafta gördünüz.moralim bozuldu..
merhabalar
Allah nasip ederse benim doğumum da 21 haziranda.Gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?