Sağolasın içim ferahladı. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz :)evet evet, sadece iki gun gecmis ve sen birinde sabah idrarini kullanmamissin. yarin sabah idrarinla yap bak birazcik da olsa farkettigini gorursun. ama bir de cok buyuk bir degisiklik bekleme, simdi bebegin susam tanesi kadar. ne kadar degisiklik yapabilir ki?
Kelin ilacı olsa :) ben şu anda Dr sırasında bekliyorum. Ben yurt dışındayım. İlk ultrasonumu 5 kasıma verdiler. Burda ilk haftalarda sokmuyorlar ultrasona. Şimdi Dr A yalvarmaya geldim. 7. Hafta da soksun diye. Agrimm var diye durumu abartmayı düşünüyorum :) hhahahaSağolasın içim ferahladı. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz :)
Hangi ulkede yasiyorsunuz? Ben de gubetteyim.Evet ya o konuda çok şanslısınız. Burda ölme eşeğim ölme. Önce Dr A gidiyorsun, o izin kağıdı veriyor. O kağıdı labe götürüyorsun sıra bekliyorsun. Sonra bir kac gün içinde onlar sonuçları senin Dr una gönderiyorlar. Dr seni çağıriyor anca öyle! İlk kan testiini dün yaptırdım. Ikincisi için 12. haftaya kadar beklicem
Kanada da yaşıyorumHangi ulkede yasiyorsunuz? Ben de gubetteyim.
benim bir sabah bulandi sadece bir daha da olmadi. ama acayip gazim var yaa off! kendimi patlayici gibi hissediyorum. karnimda uc katina cikti. kilo almadim ama pantolonlarima sigamiyorum!!Taze anne adayları bende dahil :) neler yaşıyorsunuz bulantılar başladı mı ne durumdasınız ?
O gaz bendede mevcut yakında havalanıcam diye korkuyorumbenim bir sabah bulandi sadece bir daha da olmadi. ama acayip gazim var yaa off! kendimi patlayici gibi hissediyorum. karnimda uc katina cikti. kilo almadim ama pantolonlarima sigamiyorum!!
ay hayatim ben de oyle. ben bayagi kiloluyum, o yuzden iyice duba olacagim diye korkuyorum. ama bebisimi ac mi birakiyim simdi :)O gaz bendede mevcut yakında havalanıcam diye korkuyorumçok sık idrara çıkmak yoruyor beni zırt pırt geliyo. bide çok sık acıkıyorum devamlı bişeyler yemezsem aç kalınca midem bulanıyo. Zayıfım ama baya bir süre kimse anlamaz hamile olduğumu o yüzden yiyorum rahat rahat :)
Ben wc de bile uyuyorum resmen uykum dağılmıyo direk devamm :) ama fenalık geliyo gecede kaç kere yaaay hayatim ben de oyle. ben bayagi kiloluyum, o yuzden iyice duba olacagim diye korkuyorum. ama bebisimi ac mi birakiyim simdi :)
su idrar konusu gunduzleri sorun olmuyorda, geceleri cok kotu yaa.. ben gece hic kalkmazdim, deliksiz sekiz saat uyurdum. simdi iki de bir de wc ye gidince uykum dagiliyor. tekrar uyuyamiyorum da. iki saat uyuyorum iki saat telefonda. vallahi is de hayalet gibiyim. uykusuzluktan kafam hicbir seye basmaz oldu!
Dunyayi cevreledik burda Haziran anneleri olarakKanada da yaşıyorum
merhaba, bende haziran annesi olacağım inşallah. adet günü test yaptım sonuç pozitifti. Ama çok korkuyorum. Ablam kimyasal gebelik geçirdi. Doktor olacak diye söylemiyorum ama 1 hafta içinde adet olursan kimyasal gebeliktir dedi. Kanaman olmazsa 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi. Çok korkuyorum. Nedensiz bir endişe var sürekli dua ediyorum
Taze anne adayları bende dahil :) neler yaşıyorsunuz bulantılar başladı mı ne durumdasınız ?
Genelde aynı şeyler benimde aç kalınca midem bulanıyor. İnşallah artmaz ama bi iki hafta sonra daha da artarmış. Bide süt içeyim yumurta yiyim derkende midem kalkıyo ama bebişlere iyi bakmak gerek. O kadar zorlanıcaz artık :)Şimdilik hafif kokulara karşı keskinlik var ama tiksindirici boyutta değil. alıcılarım açılmış gibi yani. Aç kalınca biraz midem bulanıyo sanki boğazımda bir şey varmış nefes almamı zorluyormuş yutkunsam gidecekmiş gibi, boş boş öğürüyorum ara sıra. Ağzım sürekli dolu olursa sorun yok. allah tan tiksinme yiyememe kusma vs yok. böyle olsun da ben razıyım. Bir de hafif kabızlık ve gaz var. Memelerim zaten adet zamanı da şişerdi aynı şişti yine. Şu an için iyiyim ama inş böyle devam eder
Genelde aynı şeyler benimde aç kalınca midem bulanıyor. İnşallah artmaz ama bi iki hafta sonra daha da artarmış. Bide süt içeyim yumurta yiyim derkende midem kalkıyo ama bebişlere iyi bakmak gerek. O kadar zorlanıcaz artık :)
Ceviz badem süt yumurta ev yoğurdu bol meyve sebze yemeye dikkat ediyorum bende 2 gündür zaten :) bide doktor günde 10 bardak su iç dedi ona dikkat ediyorum.İnş artmaz ya. ben daha dün öğrendiğim için henüz onu yiyim bunu yiyim daha tam girişemedim ama girişcem. aynen onlar iyi olsun da katlanırız napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?