2016 haziran anneleri

Sağolasın içim ferahladı. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz :)

Sağolasın içim ferahladı. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz :)
Kelin ilacı olsa :) ben şu anda Dr sırasında bekliyorum. Ben yurt dışındayım. İlk ultrasonumu 5 kasıma verdiler. Burda ilk haftalarda sokmuyorlar ultrasona. Şimdi Dr A yalvarmaya geldim. 7. Hafta da soksun diye. Agrimm var diye durumu abartmayı düşünüyorum :) hhahaha

Merhaba kızlar . Öncelikle hepinizi tebrik ederim. Bende dün hamile olduğumu öğrendim. Şu an 4+4 haftalık hamileyim. Bu ay hiç beklemiyordum adetim dün 3 gün gecikmişti test yaptım direk pozitif ben tabi şokta :) doktor kan testine gerek yok direk ultrasonda görürüz dedi ve gittik çok güzel bir kesemiz oluşmuş :) 10 gün sonrada kalp atışı dinliycez inşallah. Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese versin. Çok güzel bir duygu çok mutluyuz.

Hangi ulkede yasiyorsunuz? Ben de gubetteyim.

Taze anne adayları bende dahil :) neler yaşıyorsunuz bulantılar başladı mı ne durumdasınız ?
benim bir sabah bulandi sadece bir daha da olmadi. ama acayip gazim var yaa off! kendimi patlayici gibi hissediyorum. karnimda uc katina cikti. kilo almadim ama pantolonlarima sigamiyorum!!

benim bir sabah bulandi sadece bir daha da olmadi. ama acayip gazim var yaa off! kendimi patlayici gibi hissediyorum. karnimda uc katina cikti. kilo almadim ama pantolonlarima sigamiyorum!!
O gaz bendede mevcut yakında havalanıcam diye korkuyorum çok sık idrara çıkmak yoruyor beni zırt pırt geliyo. bide çok sık acıkıyorum devamlı bişeyler yemezsem aç kalınca midem bulanıyo. Zayıfım ama baya bir süre kimse anlamaz hamile olduğumu o yüzden yiyorum rahat rahat :)

ay hayatim ben de oyle. ben bayagi kiloluyum, o yuzden iyice duba olacagim diye korkuyorum. ama bebisimi ac mi birakiyim simdi :)
su idrar konusu gunduzleri sorun olmuyorda, geceleri cok kotu yaa.. ben gece hic kalkmazdim, deliksiz sekiz saat uyurdum. simdi iki de bir de wc ye gidince uykum dagiliyor. tekrar uyuyamiyorum da. iki saat uyuyorum iki saat telefonda. vallahi is de hayalet gibiyim. uykusuzluktan kafam hicbir seye basmaz oldu!

Ben wc de bile uyuyorum resmen uykum dağılmıyo direk devamm :) ama fenalık geliyo gecede kaç kere yaa

Hanımlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 32 yaşındayım ve 2 yıla yakındır evliyim. Hep buralarda yazılanları okuyarak derdime teselli ararken yazmak nasip oldu. yaklaşık 11 aydır bebek için uğraşıyoruz doğal yollarla. Eşimle iş gereği ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve adetlerim 28-35 gün arası değiştiği için bir türlü denk gelmiyordu. Hormonlar vs normal, yumurtlama var ama düzensizdi. SAT ilk günü 3 eylül. ilk defa bu ay ultrasonla ovulasyon takibi yapıldı (ilaç vs kullanmadım) doktor şu gün birlikte olun dedi ve kocacım izin alıp geldi (18 eylül). ilk defa 25 eylül de midem bulandı ama umutsuzdum. Dün hayatımda ilk kez eczaneden test aldım (daha önceki aylarda birkaç kez kan testi onun dışında bir şey yapmamıştım) bu sabah erkenden saat 6 gibi kalkıp yaptım ambalajında 5-10 dk yazmasına rağmen bir 25-30 dk bekledim ve negatifti eşimi arayıp yok yine dedim. Sağlık olsun dedi ve geri yattım ben de. Allah tan atmamışım testi saat 10.30 gibi uyandığımda tekrar baktım ve silik 2. çizgi... şokk elim ayağıma dolaştı. hemen gidip kan verdim ve b hcg 36.21 :))) hemen eşimi aradım seslerimiz titredi telefonda gözlerimiz doldu. çok değişik bir his, çok büyük bir mutluluk. İnanın kaç saattir şükrediyorum elim karnımda. Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin inş..

Son düzenleme:

Aynen ya bende BAT a 3 gün kala öğrenmiş oldum. sanki kimyasalmış bat günü beni terkedecekmiş gibi bi korku var nedensiz. Ben de sürekli dua ediyorum. Rabbim hepimizin yavrularını korusun inş

Taze anne adayları bende dahil :) neler yaşıyorsunuz bulantılar başladı mı ne durumdasınız ?

Şimdilik hafif kokulara karşı keskinlik var ama tiksindirici boyutta değil. alıcılarım açılmış gibi yani. Aç kalınca biraz midem bulanıyo sanki boğazımda bir şey varmış nefes almamı zorluyormuş yutkunsam gidecekmiş gibi, boş boş öğürüyorum ara sıra. Ağzım sürekli dolu olursa sorun yok. allah tan tiksinme yiyememe kusma vs yok. böyle olsun da ben razıyım. Bir de hafif kabızlık ve gaz var. Memelerim zaten adet zamanı da şişerdi aynı şişti yine. Şu an için iyiyim ama inş böyle devam eder

Genelde aynı şeyler benimde aç kalınca midem bulanıyor. İnşallah artmaz ama bi iki hafta sonra daha da artarmış. Bide süt içeyim yumurta yiyim derkende midem kalkıyo ama bebişlere iyi bakmak gerek. O kadar zorlanıcaz artık :)

Merhaba Allah nasip ederse bende bebişimi haziranda kucağıma alacağım.Rabbim herkese sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin.

İnş artmaz ya. ben daha dün öğrendiğim için henüz onu yiyim bunu yiyim daha tam girişemedim ama girişcem. aynen onlar iyi olsun da katlanırız napalım

İnş artmaz ya. ben daha dün öğrendiğim için henüz onu yiyim bunu yiyim daha tam girişemedim ama girişcem. aynen onlar iyi olsun da katlanırız napalım
Ceviz badem süt yumurta ev yoğurdu bol meyve sebze yemeye dikkat ediyorum bende 2 gündür zaten :) bide doktor günde 10 bardak su iç dedi ona dikkat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…