2016 haziran anneleri

Evet 2000 lerde gözüküyormuş vajinal ultrasonda. stres yok direk etkileniyor yavruşlar. benim anca haftaya olur o kadar

merhaba kızlar ,hayırlı olsun hepimizin inşallah.sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
benim 3.gebeliğim 2düşügüm var maalesef
carşamba öğrendim 175,50 çıktı ..salı gününe randevu aldım inşallah keseyi görebilirim :/

merhaba kızlar..sizede durumumdan bahsetmek istiyorum..arife günü yani ayın 23 ünde tıp merkezine gidip tahlil verdim değerim 2937 çıktı :) 2 gün öncesinde evde 3,50 tl ye aldığım gebelik testini yapmıştık ve çift çizgiyi görmüştük.ayın 5inde ptesi günü doktor randevumuz var ve sorum şu ara ara mide bulantılarım oluuyo.sizce kese ve kalp atışı görülebilirmi? daha erkenmi?

Kızlar bende yarın dr a gideceğim çok heyecanlıyım inş bebişimin kesesini ve kalp atışını görebilirim

Canım bünyeden bünyeye değişiyormuş büyük ihtimalle kesesi oluşmuştur ama yine de dr en doğru bilgiyi verecektir.İnşallah tüm görmek istediklerini görürsün bende yarın dr a gideceğim çok heyecan yaptım:)

Aminn hayırlı olsun hepımız için Sağlıkla kucaklayın insallah

Selam.. Allah nasip ederse bizde bebegimizi 5haziranda kucagimiza alicaz. 4+5 teyiz bugun ve doktorda ilk defa kesemizi gördük. Nasıl büyücek diye insan merak etmiyorda değil insallah 10gün sonrada kalp atısını duymaya gidicez. Allah hepimize saglikli hamilelik ve kolay dogum nasip etsin. İsteyen herkesede hayirli evlat nasip etsin..

taze anne merhaba gözünaydın darısı kalp atışlarına olsun.. bende bugün 4+4 deyim inşallah salı günü bende görebilirim..

taze anne merhaba gözünaydın darısı kalp atışlarına olsun.. bende bugün 4+4 deyim inşallah salı günü bende görebilirim..
Saol canim insallah.. Sende buyuk bi ihtimalle gorursun ultrasonda ☺

hayirli olsun allah kucagimiza almayi nasip etsin.. bende bugun 4+0..

merhaba 1 haziran doğum tarihimiz . 6 hafta bitmedi tam midem henüz bulanmadı ama çok korkuyorum ileri derece sorun yaşadım diğerlerinde .aşırı halsizim midesi bulanan oldu mu?

kızlar slm cumartesi günü dr a gittim ve bebişimin minicik kesesi oluşmuş ve şu anda 4+5 haftalık hamileyim geç döllenme olmuş sat ve ultrason boyutu eşleşmedi ama sorun değilmiş ilerleyen zamanlarda yakalanabiliyormuş boyutlar.çok mutluyum haftaya tekrar kontrol var sizlerden ne haber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…