- 30 Eylül 2015
- 743
- 1.112
- 113
Evet 2000 lerde gözüküyormuş vajinal ultrasonda. stres yok direk etkileniyor yavruşlar. benim anca haftaya olur o kadarBen de pazartesi gittim 484,5 çıktı ama karnımda göremedi keseyi.Hatta hemen olumsuz vs konustu düşük yapıyorsun dedi.Çünkü sat a gore 6 hafta olmam gerekti.Carsamba tahlılde 894,5 cıktı geç döllenme olmuş dedi.yokyere 3gün stres oldum kabullendım durumu.PaZartesi günü ultrasonda görünür dedi.2000lerde görünecek herhalde kızlar
Bende vajinal diye düşündüm doktora karın ultrasonumu dedim evet dedi :)Evet 2000 lerde gözüküyormuş vajinal ultrasonda. stres yok direk etkileniyor yavruşlar. benim anca haftaya olur o kadar
vajinal 1500 lerde karın 3000-4000 gibi görünüyor bildiğim kadarıylaBende vajinal diye düşündüm doktora karın ultrasonumu dedim evet dedi :)
amin ins.. fena heyecanliyimmm...Bende bugun katılanlardanım:) insallah Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin hepımıze
Canım bünyeden bünyeye değişiyormuş büyük ihtimalle kesesi oluşmuştur ama yine de dr en doğru bilgiyi verecektir.İnşallah tüm görmek istediklerini görürsün bende yarın dr a gideceğim çok heyecan yaptım:)merhaba kızlar..sizede durumumdan bahsetmek istiyorum..arife günü yani ayın 23 ünde tıp merkezine gidip tahlil verdim değerim 2937 çıktı :) 2 gün öncesinde evde 3,50 tl ye aldığım gebelik testini yapmıştık ve çift çizgiyi görmüştük.ayın 5inde ptesi günü doktor randevumuz var ve sorum şu ara ara mide bulantılarım oluuyo.sizce kese ve kalp atışı görülebilirmi? daha erkenmi?
Aminn hayırlı olsun hepımız için Sağlıkla kucaklayın insallahmerhaba kızlar ,hayırlı olsun hepimizin inşallah.sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
benim 3.gebeliğim 2düşügüm var maalesef
carşamba öğrendim 175,50 çıktı ..salı gününe randevu aldım inşallah keseyi görebilirim :/
Pazartesi 3000 olurum herhalde doktor karından dedi çünkü:)vajinal 1500 lerde karın 3000-4000 gibi görünüyor bildiğim kadarıyla
Saol canim insallah.. Sende buyuk bi ihtimalle gorursun ultrasonda ☺taze anne merhaba gözünaydın darısı kalp atışlarına olsun.. bende bugün 4+4 deyim inşallah salı günü bende görebilirim..
aynen kızlar bir yerde buluşsak daha kolay ve verimli olur sankiKızlar bi kaç tane Haziran Anneleri
Sayfası var
Bitanesinde toplanalım
Hepsini takip etmek zor oluyor.
En kalabalık sayfayı buldum buraya
Buyrun isterseniz.
Linki paylaşıyorum
İlk sayfada listemizde var.
Bildiklerimizi birbirimizle paylaşalım.
Çiçeği burnunda hamişler..
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-haziran-anneleri.851131/page-112
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?