- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
Canım benim eşim bangladesli. Ben türk um. Kedimizin kedisi rus mavisi (kapkara bir kedi) cinsi. Bi de kanada da yaşıyoruz. Nasipse ikinci çocuğu çin den evlatlık edinelim diyozDunyayi cevreledik burda Haziran anneleri olarakBen de Cin'de yasiyorum
Kadın doğum doktoruna gitmediyseniz bir an önce gidin bence.merhaba arkadaşlar ben saglık ocagında gebelik testi yaptırdım degerim 600 lerde çıktı ertesi gün özel bir merkezde yaptırdım 500 lerde çıktı kafam karıştı degerim düşüyormu yoksa merkezden merkeze deger değişiyormu anlamadım tecrübesi olan varmı
zaten ikinci testimi kadın doğum dr.um yaptırdı benim ögrenmek istediğim klinikten klniğe deger değişirmiKadın doğum doktoruna gitmediyseniz bir an önce gidin bence.
Onu keşke doktorunuza sorsaydınız normalde hcg nin artması gerek diye biliyorum.zaten ikinci testimi kadın doğum dr.um yaptırdı benim ögrenmek istediğim klinikten klniğe deger değişirmi
Ceviz badem süt yumurta ev yoğurdu bol meyve sebze yemeye dikkat ediyorum bende 2 gündür zaten :) bide doktor günde 10 bardak su iç dedi ona dikkat ediyorum.
değişip değişmediğini bilmiyorum. Allah yardımcın olsun, bebeğini korusun bir sorun yoktur inşallahyarın tekrar saglık ocagında test yapacam hayırlısı olsun artık.dua edin bana
Ben yemek dışında iş yapmıyorum eşimden yardım alıyorum. İstirahat ediyorum genel olarak. Her gün süt, yoğurt, muz, şeftali, kivi, ceviz,badem, yeşillik yiyorum. Bolda su içiyorum. Yoğurdu kendim yapıyorum bu arada market yoğurdu yiyemiyorum zaten. Aklıma gelenler bunlar daha 3 gün oldu zaten :)Hanımlar başka nelere dikkat ediyorsunuz yeme-içme , hareket-istirahat, ağırlık taşıma vs konularında. bu günleri nasıl geçiriyorsunuz? aydınlatalım birbirimizi, akıl akıldan üstündür bazen insan basit bir şeyi kendi başına düşünemiyo
insaallah canım Allah razı olsun dualarınıza ihtiyacım var sabah kan verdim yarın ögleden sonra alacagım senin kan degerin kaç çıkmıştı canım kesenı gördünmüdeğişip değişmediğini bilmiyorum. Allah yardımcın olsun, bebeğini korusun bir sorun yoktur inşallah
insaallah canım Allah razı olsun dualarınıza ihtiyacım var sabah kan verdim yarın ögleden sonra alacagım senin kan degerin kaç çıkmıştı canım kesenı gördünmü
Bende bugun katılanlardanım:) insallah Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin hepımızemerhaba.
sanirim bende size katiliyorum... bugun bata 4gun kala betahcg 8 cikti.. umarim katlanir bu deger ve haziranda bende bebegimi kucagima alirim.
Bende onumuzdeki hafta giderim.Benim 2.bebeğim ilkinde aile hekımını hemşireleri cok ciddiye almıştım bigün hastalandım soğukalgınlıgı bilmeden bana yanlış ilaç yazmıs:) ama yinede cok ilgili olduklarını sık sık arayıp nasıl olduğumu sormalarını inkar edemem:)Aile hakimine giden var mi? Ben gittim. Doktorum çok ilgiliydi sağolsun.
Ben de pazartesi gittim 484,5 çıktı ama karnımda göremedi keseyi.Hatta hemen olumsuz vs konustu düşük yapıyorsun dedi.Çünkü sat a gore 6 hafta olmam gerekti.Carsamba tahlılde 894,5 cıktı geç döllenme olmuş dedi.yokyere 3gün stres oldum kabullendım durumu.PaZartesi günü ultrasonda görünür dedi.2000lerde görünecek herhalde kızlarSalı sabah evde testle çook geç bir silik çizgi, yine salı saat 11.30 gibi 36.21 hcg, bugün saat 14.30 gibi (yaklaşık 51 saat sonra) 174.38 olmuştu. yok daha kese görünmez bu değerlerde anca haftaya herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?